Бяхме при Масларски- така лудница не бях виждала там ,чакахме 2 часа
- Ева е с ларингит, изписа Аериус сироп и да правя инхалации, да спи на хладно и да избягва да плаче и да вика , да си щади гласа.Описа едни страхотии и ако настъпят да викам Бърза помощ.Моля се да не се случват, още повече че пак съм сама
Бубе , Дели май имаше ларингит преди време, или греша

Леле Янче, и Ева е изпадала в такива истерии пред лекарски кабинет, едвам съм я укротявала.И в повечето случаи е било в поликлиниката където има много възрастни хора и голяма част от тхя ме гледаха с такова презерние и само пускаха коментари от сорта на - "много невъзпитано дете", "кажете му да спре да плаче"
Изпадах в пълна лудост тогава
И Ева не иска да ходи в клубчета откакто тръгна на градина

не се бяхме виждали от юли.
май не трябваше да почва с тоя Аб.

Жената е добър лекар - но каква полза, като не можеш да се добереш до нея. Разбира се, същото би било ако бях избрала някой некадърник, за когото никой не чака - тогава пък не бих му се доверявала. Та... няма оправия - преди поне педиатрите не бяха общопрактикуващи, за тях чакаха само деца, че бяха и някак разделени по възрасти май - малките даваха на 1, другите - по местоживеене на няколко. Е, тогава пък нямаше никакъв вариант сам да си избереш специалист, на който да имаш доверие... освен ако не си смениш жилището. Което пък беше практически невъзможно... както казах - няма оправия.