Отговори
# 360
  • София
Давид досега бесня. Вече си легна - пита се в задачата като как да завлека и баща му в леглото от дивана, където щастливо си спи от часове...  Laughing

# 361
  • USA
Иве, заповядай, зимата тук ще ти хареса.  Laughing
Не искам да развалям романтиката, но това със старите играчки не е добра идея. Много от тях са правени със стари бои със завишено съдържание на олово. Едно момиче от американската тема разказваше, че на децата и са правили изследвания и малкото е с 19, а голямото с 39 олово, при норма 0. Нови емигранти са, явно от БГ си го носят.
Александър и сънища ли тълкува? Аз май нямам пророчески, но сестра ми има. Ако някой от вас има, нека да ме сънува как печеля тотото (или си намирам работа).  Grinning
Ето и нашите тикви:

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 04:41 от Winx

# 362
  • На края на вселената!
Хайде пророците да се напънат да ме видят на хубава работа и мен, а за тотото само ако им идва отвътре  Heart Eyes

Велина, биеш по точки с тези тикви  Hug

# 363
  • София
ДУ
Велина благодаря че вметна за оловото,веднага бяха изхвърлени.Жал ми е защото са красиви и подарени с любов.Какво се прави в случаите на олово?не ми се рови в темата че ще психясам.Тиквите ти ли ги прави?страхотни са.Ами споделих с Александър за тези сънища,той и без да ми каже аз знаех че са пророчески за 20 години са ми тези,да не ме подюркате да гадая сега,те са си свързани с мен.
Веси оставяй я да прави сама нещата,не и обръщай внимание като вика тръшка се.За хапането или и отговори със същото или стисни зъби,но без никакви коментари.ЛМ.Търпение и по една водчица.
Боряна аз не ги карам да галят този който са ударили,след час два когато се обичат тогава.Ами не ми се казва за първия да не ви разтройвам тогава бях на 12 години.Втория преди да подпишем с мъж ми майка ми се яви и каза да не се омъжвам за него. Confused
Оправихме се с мъжо,извини се и ми обеща пончо  Mr. Green и очила.

# 364
страшни тикви Grinning

този Александър тълкува сънища ли?

аз веднъж съм сънувала пророчески сън, много по-различен беше от другите ми сънища, по-ясен и събитията се развиха скорострелно след това...

Ками, достатъчни са 15 минути ограничение, понякога е трудно, но наистина, както е писала Яна, може и без да чакаш (ефектът е по-голям ако чакаш обаче). Понякога като поиска нещо за ядене, успявам да го разсея, друг път не...преди малко две секунди след като му дадох хомеопатичното ми поиска овесени ядки и му дадох...не е страшно

На Никола кашлицата му се разреди доста, от снощи няколко пъти е кашлял, но за сметка на това стана влажна. Четох за влажната кашлица, че била активна, белодробна и разни такива, та съм се попритеснила. Иначе и аз вечче кашлям, явно вирусът си минава през някакви етапи

# 365
Мерси Марти.Дано му мине по бързо на Никола  Praynig,както и на теб разбира се  Hug Нали и преди кашляше с храчки, влажно????
Ева също подкашля още,като сега на обяд дори се опита да повърне ,но не успя Rolling Eyes
В понеделник пак ще я водя при Масларски и може би и другтаа седмица ще си е вкъщи
Сега ще ходим до Джъмбо  Grinning

# 366
  • USA
Иве, много си бърза. Аз не бих ги хвълила, и аз имам играчки от мъжа ми, но гледам да не играе Кристиан с тях. За оловото, най-важното е да се махне източника, после има някакви бабешки отвари. Ти сега не се вторачвай в това, може твоите деца да нямат този проблем. Просто го казах, за да се има предвид.
Марти, не се притеснявай, може да е просто отхрачваща мократа кашлица.
Тиквите ние ги дълбахме по едни шаблончета.

# 367
  • София
Велина изхвърлих ги защото точно играят с тях,ама хвърлих едно око на темата.То не са тигани тенджери гювечи общо взето всичко.Доста неща има и в джъмбо забранени имаше един сайт не помня къде толкова неща че......Мъж ми казва че трябват антиоксиданти,такова няма да им дам но зелена и коластра си давам заради св.грип.
Бях на фризьор тъмна коса с плътен бритон.Не се кефя много но е промяна.Оп да не забравя и отровно виолетово лилав лак.Такъв не съм носила от 3 години.
Отивам да готвя с новата прическа-идилия просто.
На бабата извинението сега е грипа не иска да идва да не ги зарази  Joy

# 368
  • USA
Антиоксиданти има в храните - плодове, ядки, зеленчуци и т.н., не е нужно да даваш допълнително. Покажи новата прическа, на мен много добре ми звучи.

# 369
Ей,Иве супер ми звучи прическата-повод за среща да се видим и снимаме.
Как им даваш ЗЕ,аз Никола едва коластра му пробутвам.Пак взе да не ми яде и миналата година по това време.  Thinking

# 370
  • Бургас
Тиквите на Вики и Велина са супер  Peace
Ивчо подивя  ooooh! Квичи като прасе  Crazy Добре че баща му има търпението да изтрайва всеки каприз  Mr. Green
Ние цял ден обикаляме, Ивчо си развали режима и тъкмо сега поспа един час. Не ми се мисли кога ще му се приспи отново  Whistling
Моя изпит днес мина, резултата в понеделник, обаче такова главоболие имам - не е истина просто. А вратът ми така е схванат  ooooh! до сега се разтривах с мас - дано да ме отпусне малко. Вече ми омръзна това главоболие от схванат врат. Преди главоболието беше заради астигматизма, сега врат, след 10 години какво ли ще е?

# 371
Чудни тикви. Уинкс:)
Ние правихме -сестрами по точно,аз бях чирак за черната работа,ама не мога да я снимам като хорта. Ще чакам Емо да си дойде, та да я снима. Днес цял ден хвърчим напред  назад, направо се разкатах. На финала изтърсих Никсъна на бетона от количката на Метро  Embarassed ooooh! Направо ми идеше да си бия един в лицето, с такава майка като мен не му трябват врагове на детето. Бутах количката към колата, Ники стоеше прав в предната част, минахме през една решетка, количката подскочи, Ники и той скачаше вътре в това време и просто направи салто. Полетя с главата надолу и падна. Рева след това малко,но уж му беше фокусиран погледа, гушкаше се в мен. Не е повръщал, не е губил съзнание. Мисля си,че с еуплащи повече, аз изпищях, но се почувствах ужасно, просто не можах да регирам по никакъв начин,чак на истеричен смях ме изби. А и бешедоста нервен и той, днес му дойдоха много събитията и не е спал, с изключение на два пти по 5 минутки в колата.
Утре мисля да направя тиквени мъфини, да оползотворя пълнежа от тиквата:)

# 372
привет
И ние днес имахме натоварен ден.Ева е голямо крънкало, освен това миналата нощ не можа да спи добре, събуди се към 3.00 и се ококори, въртя се въртя се и чак в 5.30 заспа ,но се събуди след час.И цялата тази работа се отрази на настроението й  Crazy
Бяхме до Джъмбо, пак съжалих хиляда пъти че съм отишла,не намерих това което исках.Янче, само пластелин има мила, това което каза и ти Peace В Хиполенд й купих октоподчето дето прави някакви неща и утре ще го пробваме.Освен всеки път иска едно и също нещо ,едни малки кръглички, цветни,които се мушкат в едни дупчици и се правят разни фигурки.Все излизах с номера ,ще питаме тате и днес влизаме в Хиполенд и тя право натам ,как се ориентира незнам и вика,ама крещи- "Тони ,мое ли това, аз тамака", "тамака"- голяма, "няма да ги папам тези"  Joy Та сега с това си играе.
Леле Хриси, незнам какво си изживяла  PraynigДано не се повтаря,а като се сетя колко често я возя така..............
Иве, честита прическа   bouquet И мойта майка сега се оправдава с грипа ,тя не е виждала Ева вече месец и половина  Rolling Eyes #Cussing out
Аз пък нещо не съм фенка на този празник,както иван от Сблъсък днес каза- то тези от Америка утре ще почнат лайна да ядат и ние сме на другият ден  Laughing

# 373
Ками,а престави си това изживяване на двойна степен!А може би и на тройна щото аз в детски магазин съм като луд с картечница.  Joy
През нас минаха маскирани деца,казаха ми ''номер или лакомство'' и с децата им дадохме лакомства-в нас колко искаш то е ясно.Хубаво ни стана,честно казано колко ще се вкорени и при нас тоя празник незнам,аз принципно се чувствам гражданин на света без да съм пътувала и без да говоря езици.Но после като се замисля на коледарчетата не отворих,щото неисках да ме сурвакат,тая година за тях ще се подготвя.
Една обща приятелка,мама днес празнуваше рожденния ден на щерка си с парти у дома на тематика Хелоин.Много добре се е получило,имало е тиква,всички маскирани и родителите,две торти правени лично от нея-разкошни-евала.Гледах снимки и си мисля колко ме е яд че нямам място в нас за партита.

# 374
  • София
ДУ
Велина благодаря че вметна за оловото,веднага бяха изхвърлени.Жал ми е защото са красиви и подарени с любов.Какво се прави в случаите на олово?не ми се рови в темата че ще психясам.

Нищо не се прави. Не и за такива количества.
Оловото е изключително опасно - както острото отравяне, така и хроничното.
Но не по- малко опасно и противопоказно е и пощуряването на някоя тема...
Не изхвърляй играчките. Още повече щом са... ами, означаващи нещо. Запази ги. Може би е рано за тях - все пак, едно е да пипаш, друго - да лапаш нещо, което потенциално не е най- качественото...
Впрочем, знаеш ли коя е боята, която винаги съдържа олово? Винаги присъства в боите за коса...  newsm78 Малей, изтъпяла съм - и одъртяла, в черната гама мисля... освен ако не беше в червената, но там май бяха на медна основа.
Ама хората все пак си се боядисват.
Мнооого по- опасно от докосването на боядисана играчка.

Велина изхвърлих ги защото точно играят с тях,ама хвърлих едно око на темата.То не са тигани тенджери гювечи общо взето всичко.Доста неща има и в джъмбо забранени имаше един сайт не помня къде толкова неща че......Мъж ми казва че трябват антиоксиданти,такова няма да им дам но зелена и коластра си давам заради св.грип.

Pb няма отношение към свободните радикали.
Натрупва се в костите - това е към хроничното натравяне, прави ги крехки... в бъдеще... податливи на бабешки болести в ранна възраст... ннн... нещо по черния дроб и бъбреците май имаше, но не съм сигурна; при остро отравяне... нещо с кръвта беше... забравила съм, а не са ми в тази къща лекциите, пък не ми се рови из нета - идеята ми беше, че с радикалите определено няма общо, та антиоксиданти да трябват.

И ако не са лапали, близали, стъргали със зъби боята... нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт