Отговори
# 375
  • USA
Днес беше един страхотен Хелоуин. Много го обичам този празник!
Ние ходихме на парад на централната улица за трик-ор-трийт. Всички магазини раздаваха бонбони и имаше тълпи от костюмирани деца и родители, направо манифестация. Крис се умори и седнахме той да си яде събраните лакомства, а ние да пиеме маргарити с татко му и да гледаме тълпата. После искахме да обикаляме квартала, но детето искаше вкъщи, та в крайна сметка кварталът ни обиколи  Laughing. Голямо раздаване на бонбони падна. Криси много се радваше да дава бонбони на каките и батковците. Имаше страхотни костюми. Преди малко мина една 2 годишна кукла, облечена като ... кукла. Абе, не мога да ви опиша колко хубав е този празник тук. Децата си умират от кеф и ние покрай тях.
Сутринта пък бяхме на зоо-то. И там костюми, деца, тикви, бонбони.
Ето любимият ми костюм от днес:

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 06:43 от Winx

# 376
  • Бургас
Ето това е костюм  hahaha

# 377
  • На края на вселената!
По-скоро си е естествено разположение - къде да сложиш кремвирш, освен в хот дог  Joy
Велина, ти се поправи и не се измъквай с една снимка от цялата веселба Simple Smile

# 378
Велина,страхотен костюм!Ей,оправи ми настроението за деня.  Joy Joy Joy
Моля още снимки!  Praynig

# 379
  • София
ДУ
Велина страхотно,за снимки още съм и аз!
Снощи звъннаха и в къщи деца в костюми,имеше един скелет и БРади се поуплаши не е ревал но амо за него обесняваше та се наложи баща му да излиза наушким и да го гони.
Хриси ужасно преживяване,представям си какво ти е било.  Hug Hug Hug

# 380
Велина, страхотни снимки и аз искам още.
Хриси,  Hug

# 381
Велина, пак изкара страхотна снимка  Laughing

Ели, стискам палци за резултатите от изпита  Peace

Ками, не беше влажна. Беше суха, но много шумна, не знам как да я определя, понякога се закашляше няколко пъти и накрая отхрачваше, но като цяло си беше суха, сега си е влажна. Дано да е така както казва уинкс. Преди се чудех защо доктор Мангъров е против сиропите за кашлица (хомеопатите също, моят стодалът ми го е забранил). Вчера рових доста и всъщност на много места срещнах мнения на лекари, че кашлицата била защитен механизъм на организма, с койтто се очиства от вирусите и затова не трябва да се дават сиропи. В същият смисъл бяха и доста мнения за капките за нос и температуропонижаващите до 38 и нещо. Разбира се има и доста лекари (много повече), които за кашлица предписват сироп, а за хрема капки...

кажи за този октопод, каво представлява? Вашите деца с какво си играят? Аз гледам да натрупам доста игри за зимните месеци и да му ги въртя. Сутринта тръгнахме да правим зоологическата градина на дупло, обаче нашият каза, че ще строи гараж и направи нещо подобно на гараж, после доста време си игра с него. Конструкторите за сега са му най-любими. Взехме му лунния пясък, също много му хареса. Има мозайка със шаблони, много обича да реди на шаблона Пипи (тази мозайка е и като игра за цветове), а в Пипи е влюбен направо Simple Smile Последният път като бяхме в ориндж му казахме да си избере книжка и той взе тази за Пипи (позна я по картинката на корицата), обаче изданието беше за големи, той не обича такива книжки с много текст и малко картинки. Ако видите някъде детска книжка Пипи, споделете. От интернет съм му свалила картинки за оцветяване - оцветяваме ги заедно, по-скоро аз ги оцветявам, той драска, не може още да се вмества в контурите. Рисуваме и с тебешири, и с пастели (за боички още не съм се престрашила), обаче бързо му омръзва рисуването. Пластелините също. Общо взето това му е набора от игри. Дайте моля ви идеи за още, че и с това неходене по магазини напоследък съвсем не съм в час. В дженезис има страхотни детски игри, обаче като че ли са за по-големи...

# 382
  • София
Ходих до джъчбо купих пластелин лепенки и такива джвъдки за занимания в къщи.
Марти какви са тези мозайки?
Да стискаме палци за Вероника че снощи пак вдигнала Т  Praynig Praynig Praynig

# 383
Милата Вероничка,дано се оправи бързо Praynig, много  Hug за нея и Дани.

# 384
 Praynig за Вероничка
Този Октопод е нещо страхотно  GrinningАз готвих докато Ева и баща си играха с него ,само ахкаха и се хилеха, след това седнах и аз- занимавах се половин час, не усетих как е минало времето .Много е хубав, а пластелина е уникално мек и лесен за моделиране, разбира се Ева си играе главно с наша помощ, но много й харесва  PeaceРеших да й купя и маймунката.Ето това е Октопода:
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.502 , в момента в Хиполенд струва 36.00лв
Иначе Ева играе много често с пластелин, рисува по рядко и за малко време, с моливи главно.Много обича да реди пъзели и си игаре с балони често - има си помпички надува ги, реди си ги.........Реди и конструктори ,но рядко.Общо взето на нея много бързо й омръзват нещата  Laughing

# 385
Ками,сигурна бях че ще ви хареса пластелина!  Peace
Марти,пусни линк за мозайката,ако има моля!Тва Пипи на Надина е фаворит досега!Няма Пипи за по-малки,аз съм търсила последно преди година,ако са пуснали сега,незнам.
За Вероничка!  Praynig

# 386
  • sf
Ех, за Вероничка  Praynig още ли са в болница?

Няма да има среща, жалко. хайде сериозно за другата седмица,а?
Ето млако снимки от вчера http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi2009II#5399144424764590098
Яна, гледа ли вече Новолуние?

# 387
  • София
Вико що не ни покани и нас? Twisted Evil

# 388
Моля се за Вероничка да се оправя по-бързо  Praynig И много сили за Дани.
Тоя октопод го има в Куфланд за около 19 лв.  Peace 

# 389
  • Варна
Аз нещо май съм изтървала  newsm78 Стискам палци за Вероника .Дано бързо се оправи малкото мишле  Praynig Praynig Praynig
С отвратителна хрема съм вече 4 дена.Не мога да дишам, нищо не чувам , едвам се храня и си поемам въздух между хапките. Ужасно е. Сложих си маска да не заразя децата и реших да ходя с нея за да предпазя околоните. Няма да ви кажа как ме гледат в магазина и на улицата.Всеки който ме види се отдалечава с бърза крачка и очите му се оголемяват два пъти.Мислят, че съм се освинила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт