Отговори
# 45
  • София
Опашката ми се вижда дългичка вече, та ще пропусна. Wink
Да не ви изгубя следите.  Flutter
Бързо оздравяване на болничките и положителни мисли за нуждаещите се. Hug

# 46
Аз пък преди бях с по-големи цици, сега са малки и увиснали, но си ги харесвам - няма какво да ми тежи и да ми опъва. Хич и не искам голям бюст - за тая работа има сутиени  Rolling Eyes Мъж ми и така си ме харесва, а като си сложа очила ще мисля за други мъже  Mr. Green Laughing
Имаме си парно ..  Party

# 47
  • Асеновград
И Тедо е болен , цяла нощ кашля много лошо , оставих го вкъщи пък ще видим.

# 48
привет
Бързо оздравяване на Кико  Hug
Мими ,откога имате парно ,по кое време на деня го пуснаха?У нас още няма  Rolling Eyes
И аз искам плосък корем , за циците може да помисля  Laughing
Яна, моя приятелка си прави операция миналата година, чувства се много по добре сега без лещи или очила  PeaceПрави си операцията във Вижън и е много доволна,ако искаш мога да я поразпитам за подробности  Hug

Ее, Били, съжалявам, хайде и на него бързо оправяне   bouquet

# 49
Хм, Ками, незнам. Като се върнах от работа към 18.15 парното беше топло  Peace

# 50
значи и при нас ще го пуснат най късно утре Party Party Party
Ели, утре ще ходя до Мола,звънни ако си свободна по обяд да се видим Hug

# 51
  • Варна
Добър вечер!
Сп. Ева организира "АКЦИЯ НОВ БЮСТ"- изпратете смс "EVA" на номер 1583 и се регистрирайте за участие.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Като намеря и за плосък корем ще ви пиша.  Laughing
За Кико и Тедо по една  Hug бързо да се справят с болестите.
Честито на Ели за изпита   bouquet

# 52
  • София
Вилма сериозно ли?да пускам ли смс?
Стискайте сутринта паци,леле какъв страх ме гони,хората са каза ли сам каквото си направиш друг неможе.Овца съм си що не отидох поне веднъж. Close
Ще пия ракия че да мога да не мисля.
Съжалявам за болните,били ,вики гушнете ги по един път и от леля им ива.
Ками можеш ли да влезнеш в мола в магазин за часовници,моля те да видиш сейко мъжките с метални каишки изчистени сив металик,от колко до колко лв са? ужас но един подарък немога да избера

# 53
Иве,  Hug, стига си се притеснявала излишно  Hug
Вилма ,разсмя ме  Joy

# 54
  • USA
Ох, голям смях с тези очила цици.  Laughing Аз също не мога да се похваля от по-хубави цици, ама каквото е - такова.
Криси е станал голямо мрънкало - реве и се тръшка за щяло и не щяло. Все си казвам, че няма да се ядосвам и да викам, но не мога. Не знам как да се науча на търпение  Rolling Eyes.
Дано бързо да оздравеят болните дечица  Praynig, и Криси е със сополи, дано да не се развие, че в петък ни е партито за Хелоуин.

# 55
  • Варна
Пускам линк към http://www.eva.bg/journal/game. Има малко разминаване в текста който трябва да се изпише и да се изпрати, но не мога да помогна . В списанието пише само EVA в нета пише ЕVA 10. Ади, дано да има късметлийки.На мъжо като му казах, че ще пусна смс да участвам и ....толкоз комплименти не съм получавала  Blush Каза, че всичко ми харесвал  Money
Уинкс прегръдки и за Криси Hug. Тя и Нелия още сополива, нямаха край тия сополи-егати отде извират.

# 56
  • Асеновград
Добро утро ,
Тедо тази нощ беше значително по-добре , странна работа , а е лекуван само с бабешки илачи - някакво питие от семе на дюли и небет шекер , краката в топла вода с едра сол и такива работи.Радвам се , че за сега избегнахме лекарства , ще го оставя вкъщи обаче още някой ден.
Надявам се Криси и Кико да се оправят бързо  Hug.
И аз искам цици , ама друг път .... като си родя всички деца  Laughing.
Иве , стискам палци , няма страшно , всичко ще е наред.

# 57
Добро утро!
Аз циците искам само да си ги стегна.  Mr. Green А с децата приключвам.Като гледам колко става по-лесно с по-големите,наново пак всичко тц.Остават ми някакви 15 години активен живот преди критическата и искам да ги изживея приятно,ако не пълноценно.
Ей,Вики не ти върви с кафенцето в Мола,да се оправя Кико!  Hug И всички болнички!
Надина напоследък слуша,а Никола както се очаква започна да не слуша и тя е доволна,че най-сетне не е черната овцъ в къщи.С тва неговото сърдене и събличане ме изкарва извън нерви.Първо ме расмиваше,но после...  Twisted EvilПърво решава,че се сърди и после в знак на протест се съблича дори и навън в студа.
Днес по Нова изръсиха егати мисълта,''че брака е сделка секс срещу храна''.  Joy

# 58
  • Бургас
Днес по Нова изръсиха егати мисълта,''че брака е сделка секс срещу храна''.  Joy
Ех че умници  hahaha
Прегръдки и целувки на малките болнички сладури, то и аз съм в кюпа де, само че не съм малка като тях, за съжаление  Joy
Цици не ща, искам плосък корем  Whistling

# 59
Аз не ща ни едно от двете:) само спокойствие д аима.
Напоследък все нямам какво да облека, не знам някаква есенна депресия ли ме наляг, или наистина имам нужда от пълна промяна на гардероба Blush

Общи условия

Активация на акаунт