Отговори
# 60
  • sf
 Tired
И аз съм болна. тече ми носът и ме боли глава. Едва гледам,а Кико ме прави на луда калинка. Уж е зле, а само бели прави. И всички планове ми отидоха на кино, трябваше др. седмица да ходи на лагер в Родопите,ама ще се размине,че дори и да оздравее няма да посмея да гфо пусна.
Следобяд ще го водя при доки да видя какво ще каже. Странното е,че сополите му спряха отведнъж и не кашля, а има Т.

# 61
Здравейте, момичета  Hug!!!
Отдавна не съм писала, ама с двете кукли не ми е никак лесно! Лудвам направо, ама пък си струва, само заради усмивките им си струва  Heart Eyes!!!
Ние сме добре, гледаме се със Сави, Вайана е на ясла до поредния вирус! Дано да не е скоро!
Иначе често ви чета, ще пиша пак като съм по - свободна!
Целувки от нас на всички  newsm51

# 62
ДД
ето нещо по темата за бюста - Цък, цък,цък
да знаем какви да си изберем  Mr. Green
Лошо за Тедко и Кико - много прегръдки и бързо да оздравят  Hug
Иве  Hug
Хубав ден на всички   bouquet  Hug

# 63
  • София
ДД
Мерси за стисканите палци,няма за сега нищо страшно но трябва след М да ида на снимка,в Токуда бил най добрея апарат та там ще ходя.Жената ми казва че трябва на 3 мес да ходя ама говори с едни термини,накрая я попитах кажете ще живея ли или не?Та се претесни извинява ми се.Аз бързам а тя ми разтяга локуми.След снимката ще е на 100% сигурна де,но ми каза че ако има съмнения веднага е щяла да ме снима.Така че за месец съм жива. Joy
Отивам да поработя

# 64
  • Бургас
Браво на Ивето, ще видиш че и след 100 години пак ще си жива  Mr. Green С толкова мъже около теб  Hug

# 65
  • София
Една която ми гледа на кафе ми каза че ще живея над 80,и двете ми баба са над тези година ако съм като тях ще ви тормозя още много дълго време Joy

# 66
Добър ви ден
Както гледам за цици и корем и аз ще трябва да се наредя ама и двете искам да ги смаля . Mr. Green
Иве  Peace пък за тормоза ще трябва и ние до толкоз до се влачим какво да се прави трябва да сме тук че да има кого да тормозиш. Mr. Green
А аз безмалко снощи да се претрепя и да издам фронта ,глемият калпазанин вчера си строшил леглото и тава на кака си и снощи моят взеда ги ремонтира и като махна матраците взех да обирам отдолу с прахосмокачката ,но нали ме връкаха че са гладни не се замислях че като се движа назад ще се спъна в  дъската на леглото и като се проснах на зад и си ударих главата в крака на един стол 10 минути лежах на земята и немога да стана .Пешо ме обикаля само повтаря "мамо как си ,какво ти стана, добре ли си"Добре че не умерих крака на другия стол който е метален. #CrazyДнес имам прекрасна цицина. Mr. Green
Хайде стига съм стояла тук ами да поработя че ще ме трепят
Болните много бързичко да се оправят Hug

# 67
  • София
иве браво   bouquet само не разбрах защо тр да ходиш на 3 месеца? ако е за профилактика само, този срок ми се вижда много начесто? newsm78
ками за съжаление това за кафето чак сега го видях, след като вече ходих до мола днес. ще се уцелим друг път надявам се  Hug
х.кирова леле егати работата, добре че само с цицина си се разминала. ама ако чувстваш че удара е бил доста силе, според мен иди да те прегледат, да не стане хематом...мен ме е мн страх от такива неща, майка ми преди години се хлъзна на прага на банята и падна на главата си отзад на плочките, на милиметри от ръба на прага който е с метална лайсна....ужас ...сигурно една седмица тропах с крак да иде на лекар а той като разбра щеше да се срути. добре че Господ я е пазил и нямаше нищо, само черепа доктора го лепи....
вики, дано се оправи кико по-скоро, а и ти.  Peace
били, браво на тедо че е бил по-добре, те понякога бабешките илачи са много по-ценни от конвенционалните лекарства  Rolling Eyes дано се задържи така Peace
адашко, и аз не ща цици, искам пак да си ми стане плосък корема, амаааа Rolling Eyes

# 68
  • София
Аз се прибрах набързо в къщи.
Миналата седмица ви бях споменала за жилищните си неволи и подозрителния теч. Сутринта съседката чука  по вратата на пожар /да поясня, че чука защото изгоря звънчевата инсталация, преди нея се подпали бушона на стълбищното осветление, всичко това от седмица насам/. При нея имало теч да спирам всичко, а тъкмо бях включила пералнята. Rolling Eyes Спрях я и заминахме по работа. Звъним и да разберем как е положението - теча стигнал до първият етаж. ooooh! Това не ми хареса, прибирам се аз, влизам, гледам по тавана и стените, където бяха миналия път петната и нагазвам в локва. Shocked Къде няма плочка и има минимална пукнатина в стената сме като изворчета. ooooh! Tired Спрели са кранчетата на апартамента над нас и теча е спрял. Утре ще дойде вещо лице от застрахователите да опише щетите, само незнам локвите дали трябваше да ги бърша или да си цопкаме щастливо  до появата му. Rolling Eyes
Отивам да дооправям. Кухненските шкафове и гардероба в коридора са мокри и ще се наложи да ги разтоваря - точно сега и точно това ли ми трябваше. ooooh!

Бързо оправяне на мъниците. Hug

# 69
uva егати кошмара. Дано поне застрахователите ви обещетят.
Аз да се похваля на бързо - днес взех резултатите от контролните изследвания на малчо. Всички стойности са в норма  newsm44 newsm44 newsm44 Официално е излекуван!

# 70
М@я  много хубава новина  smile3501
uva много неприятна ситуация Sad  Дано се разреши по-бързо  Praynig

# 71
  • София
леле ува кошмар
при нас преди 10тина дни се оказа че една баба на 5 етаж нещо й с еповредиал пералнята ли що ли ама теч страшен в съседката на 3 етаж станал. за 4тия не се знае.. след няколко дни адски теч става в съседката на 2 етаж и след още някой и друг ден- у нас...
обаче никой не се е сетил да се събере 2 и 2 и че водата се отцежда, в мазето станало гьол, ужас. добре че е пералнята на баба, че ако беше тръба спукана, ад.... Rolling Eyes
дано ви оценят нормално щетите , да не ви лишат нещо Praynig

майче браво за малчо  Hug

# 72
  • София
Браво на Малчо. Hug

Не знам доколко сериозно подхождат застрахователите към подобни случаи. То като забърсах локвите останаха петната по латекса и влажните стени.  Rolling EyesПредполагам че като поизсъхне няма да личат толкова. Всичко е скрита картинка,  няма как да си демонтирам кухненските шкафове например. Rolling Eyes Радвам се че взехме разумното решение да си застраховаме жилището. Peace Като поживяхме и видяхме съседите какви "самодейци със сръчни ръце са" - рано или късно щеше да стане.

Това видяхте ли го:http://dnes.dir.bg/2009/10/21/news5256961.html - интересно. Thinking Whistling ooooh!

# 73
  • На края на вселената!
Понеже аз съм регистрирала албуjavascript:void(0);ма в snimka.bg, получих мейл за съобщение там. А то е:
Здравейте, ще се радваме, ако се присъедините към фен групата на PukaMuka - http://www.facebook.com/pages/PukaMuka/171800095589?ref
Не че има голямо значение, но погледнете. Само ви уведомявам  Heart Eyes

# 74
  • sf
Доки каза- червено гърло. Давам му да смуче Ефизол и пръскам Тантум. дано му мине бързо, че исках в понеделник да иде малко на планината.
Диетата ми отиде на кино. Изядох един голям шоколад  Embarassed ама приятелката на баща ми вчера прати цяла торба с подобни лакомства,та аз всъщност спасявам децата от тях  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт