Отговори
# 75
леле Ува ,голяма разправия , ужас, данод а се оправите скоро
Ние миналата година имахме няколко капения от радиатора и все когато го нямаше Антон се случваше ,та се правех на майсторка Crazy
Иве, Ели,не стигнах днес до Мола, имах работаа в офиса- уж малко ,та откарах до 15.30 там  Mr. GreenМоже би утре ще отида   Peace
Много се радвам че изследванията на Малчо са добри   bouquet
Иве и за теб се радвам  Hug

# 76
Ейй, днес е чудесен ден за нашата къща  Mr. Green Пуснаха ни парното  newsm44

# 77
и вкъщи има парно  Party Party Party

# 78
  • Асеновград
Добър вечер ,
Ува , в пълна сила действа първата част на заглавието у вас.Надявам се да не те дразни черния ми хумор  Hug и по-скоро да се оправите с това.
Много се радвам за Малчо , Иве , за теб също .
Вики , тежка задача , но продължавай в тоя дух , спасявай децата  Laughing.
Аз готвих , това е събитие у нас и става с предварителна уговорка , нужно е свекърва ми да я няма , а за свекър ми да има резервна манджа , защото той не винаги харесва моите модерни изчанчени ястия.Да видим сега дали ще се хареса на домочадието , или следващото ми готвене ще отложи напред във времето.
И наздраве ...

# 79
  • USA
Ува, дано бързо да се справите с положението! Ужасни са такива жилищни ситуации.
Иве, защо толкова начесто? Всяка година разбирам, ама през 3 месеца много ми се вижда. Ти самопреглеждаш ли се?
Томасе, не виждам линка и не ми е много ясно каква е тази група. Ама много не харесвам подобни работи.
Кирова, добре че само с цицина си се разминала.
Рокси, и аз съм точно като теб с гардероба. Но много мразя да ходя по магазините за мен си.

# 80
  • На края на вселената!
Велина, не съм и погледнала линка. Беше отправена покана към юлките и аз предадох. Но не съм ви агитирала да се присъединявате  Hug Аз лично съм против  Peace Съобщението си стои в личните съобщения в профила на Юли2007 в снимка.бг, ако някой се заинтересува Heart Eyes

# 81
  • USA
Сигурно е спам някакъв.

Предложение за модификация на заглавието: "Юлче сладко в локви цопка, майка му във форума оплаква се и охка"  Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 07:05 от Winx

# 82
При нас локвите точно пресъхнаха:) охкането не.
Мен от миналата седмица продължава да ме боли крака и почвам да се чудя дали да не отида на лекар, съмнява ме дали е възможно дасъм си счупила кутрето. От друга страна всеки ден ходя на рбаота, по 10+ часа прекарвам с обувки и то се притиска малко или много, та може и заради това да не ми минава  newsm78.

Никсънът напоследък спи неспокойно сутрините, откъм 5 до към 6 и половина-7. Почва да промрънква, мести се ту при мен, ту при баща си, отвива се, завива се, събужда се с рев, крив. Тази сутрин ни скри топката- отваря хладилника, иска супа  Rolling Eyes . Топля супа- не я иска. Не иска да се мие, иска направо да се облича, след това иска да отваря чантата на Емо, да рови вътре, търси бонбони, абе с две думи- лудница. Не знам дали да не го будя малко по рано, а не да го чакам да се събуди сам и нервен.

# 83
  • sf
ДУ
Кико е по-добре. аз също. У дома обаче е страшна лудница. Играчки се въргалят навсякъде. Събирам, събирам и пак е разхвърляно. Уж всичко е по кашони, разделено по вид, Виктор ме издебне и изсипе на пода 2-3 кашона  ooooh! Днес съм решила с;едното- ще мина с един голям кашон, всичко счупено, смачкано и съмнително нужно ще отиде на боклука.  Crossing Arms

# 84
привет
Заведох Ева на градина, за първи път имаше голяма истерия  Rolling EyesХвана се за крака ми и не ме пускаше.След 5 минути госпожата слезна за друго дете и я питах дали се е успокоила- каза да и че само театралничи  Laughing Сутринта обаче имаше гъст секрет от носа , дали е нормално сутрин да е така?Освен това се прокашля няколко пъти защото й слезна и в гърлото  Rolling Eyes
Отивам до Мола, Иве ще проверя за часовниците  Peace

# 85
  • София,
ДОбро утро Wink
НА мен ми се спи ужасно, но сме станали много рано Confused. И в къщи е лудница още от сутринта, баща ми ни е на гости цяла седмица, ходи да работи тук на едно място и сутрин като станат тримата мъже и като пуснат телевизора рано рано, почват да тропат да говорят високо, никой не се съобразява, че малката спи, карам им се но резултат няма, впоследствие малката става рано рано изпраща ги кой на работа кой на училище и после и тя кривее в къщи.
НЕщо и тя през нощта много неможе да спи, онази нощ от три до шест сутринта и тя се въртя, мрънка, става, пи вода и направо ми скъса нервите, тази нощ също, но поне по малко.
Х.Кирова, надявам се че и цицината вече ти е минала, оправяй се бързо.
Иве   Hug Hug
ВИки хубаво си решила поизчисти ги, и аз наскоро изхвърлих доста,  Wink а и така ще има по малко неща да се събират  Wink
Ува, лоша работа, надявам се да се оправи бързо проблема и да не ВИ се случва повече, а и дано застрахователите ви възстаняват щетите, хубаво е това че сте застраховали апартамента. PeaceАз да ВИ се похваля че усилено се захванах с училището, ходя по честичко и имам много домашни, та вече и аз по малко ще се вясвам тук, но няма да ВИ изоставя Blush.
СЕга ще ходим с ВЕроника да вземем храната от детската кухня и ще се поразходим малко Wink, приятен и ползотворен ден на всички! Hug А болничките бързичко да оздравяват!  Praynig Praynig

# 86
  • sf
А какаво стана - ще има ли среща в събота?

# 87
За вечер ли говорим или за през деня?

# 88
  • sf
Женска вечер,де, стандартното. Нали говорехме уж?

# 89
За събота вечер - аз съм За /ако мъжа не избяга от вкъщи, като чуе  hahaha/
Ина снощи първо беше наказана в ъгъла /стоя точно 10 сек  Close/, после изяде и едно шамарче по дупето - просто ме вбеси с поведението си, а се опитва да ми отговаря и да ми надмахва - е няма това да стане  Crossing ArmsNaughty
Сега ми е малко гузно такова, но напоследък прекалява наистина с това нейното "искам, не искам " Прави ни луди калинки вкъщи  #Crazy
Ние още нямаме парно  newsm78, а всъщност незнам дали Бисер е отворил винтилите  hahaha Може и да има ама да не знаем  Mr. Green
Хубав ден на всички  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт