Отговори
# 90
  • София
Хай
Вики и аз ще разчиствам но в събота,Ники играе с колички малки и конструктора.Ради ме притеснява все иска шишето с олио бинт парцали,дали има и други дето не играят с техните си играчки.Сутринта много жал ми стана Ники си наредил 4 колички в права линия,първата и последната малко се разместили,загледал се в Мързел град и Ради му ги подреди и ги остави.Като че ли не сме е от брат си да играе с нещо.На обед и вечер Н ляга с колите а Ради на обед с книжка разглажда я и така заспива,но вечер на тъмното  Confused
Хриси може от обувките да е.При нас е същото,но вечер.
Ками нормално е след сън да прокашля и да има по гъсти сополи,но трябва да отзвучи.
Аз за срещата си трая че свеки няма да дойде тази седмица а другата.

# 91
Иве , в Мола само на едно място намерих часовници ,но нямаха Сейко а Кандино - около 150-200лв са  Peace
Аз съм пас за събота, мъжа ми го няма  Rolling Eyes

Някой чувал ли е Бубето??

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 21:22 от kami27

# 92
липсвате ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ние сме добре и съвсем скоро ще пиша повече.сега малко ще почета,да ви видя, че и вие сте добре Hug

да се похваля, че ще си имаме момченце newsm44

# 93
Ай,ай,чудни новини  Hug

За събота аз лично не съм сигурна дали ще успея.

Иве,ако не си твърдо решила за марка,ти препоръчвам Фосил- Fossil. Предлагат се в магазини Галдини,имат и сайт,цените са горе долу същите, но има по малък избор. Според мен са с добро съотношение цена/качество.

# 94
Йееее, чудесна новина. Марти  Hug

# 95
  • Асеновград
Марти  Hug.

# 96
Честито, Марти!Много добре си те представям като майка на две момчета  Heart Eyes
Аз съм тук. Чувствам се  добре тези няколко дни. Дори днес бях на кино. Благодаря ви, че питате за мен  Hug
Иве, аз също много харесвам Фосил. Имам часовник и съм доволна.
Сигурно в събота няма да мога да дойда на среща, че ще излизаме с приятели.
Искам да ви попитам дали на някоя от вас по време на бременност е имала подуване на вена на срамните устни. Една приятелка има в момента този проблем. Много я боли и се чудех за някакъв компрес newsm78
Дели също проявява инат. Нещо обаче не успява да ме ядоса. Дори по- често ми е смешно. Наказвам го само, защото е редно да свикне на ред, а не че ми пречи  Laughing За всяко нещо пита защо- " зато". Обеснявам, разказвам.

# 97
  • USA
Марти, радвам се да те видя! Чудесна новина!  Hug Стискам палци до края.

Бубе, възхищавам ти се на търпението.

# 98
Добро утро!
Марти,радвам се че писа и че си добре!А и че сподели за братчето,щото вече едва се удържах да не кажа!  Laughing
Аз тази сутрин оставих Никола защото ми излезе неотложна работа.Просто добро ми е детето и ме слуша,но с тва събличане е голям проблем.Не трае якета,шапки,жилетки,елека съблича,по една тънка блузка се остава и се влачи и плаче...ще настине сега е топло,но и в студа е така.  ooooh!Рева много отново и нито едно друго детенце не плаче,харесва ми обстановката в яслата да си призная.Но и самата лелка ме помоли дори и до обяд да го водя редовно за да свикне и тия драми да ги няма.  Rolling Eyes Сега беше болен,едва удържах с витамини и хомеопатия,а аз още кашлям като кон и се чудя защо не ида на лекар.Тая година ми е критична,нямам енергия дори за важните неща.Не съм ходила на гинеколог,а проблема ми не търпи такава несериозност.Вчера Клара беше и на безплатен мамологичен преглед,аз неможах д асе организирам да ида,а трябва че с тия две деца и дълго кърмене...
Надявам се догодина да съм по-силна и стъбилна.Но в крайна сметка когато немога,немога.Не съм дете,няма кой да ме разбере и да се погрижи зза мен.Всичко сама,толкоз драпах всичко сама да си правя,а сега.... Sad
Аз уикенда не съм за срещи,но ако се организира такава ще направя всичко възможно.И аз като Хриси принципно съм винаги на линия!  Peace

# 99
  • София
borqna,tova moje da e bartolinit.za lekar e.Marti mn se radvam Na obed shte pisha ot dr komp

# 100
  • sf
ДУ
За среща май сме малко. Айде другата седмица тогава. Ако става в петък, още по-добре, че ние май ще ходим на Велинград, макар че с тия деца никакви планове не стават.
И Вероника започна да буха кат магаре.
Вчера изхвърлих към 4 кашона стари играчки, скъсани книжки, и т.н. Край нямат обаче.
Всичко друго е подредено по вид в кашони. Да видим тоз път колко време ще е подредено.

# 101
Здравейте  wavey
Марти  Hug  bouquet Чудесна новина Simple Smile Радвам се, че не си ни забравила  Hug  bouquet Hug
Имаше и още нещо, но забравих какво беше  ooooh! Embarassed
Хубав ден на всички  Hug

# 102
здравейте  Grinning
Марти ,много се радвам че писа и че се сбъдна желанието да имате второ момченце   bouquetКак е Никола?/
Янче  Hug
Толкова съм вманиячена по Хаус- по цял ден гледам серии и вече главата ми пуши  Laughing

# 103
  • София,
ДУ,
МАрти и аз се радвам за теб и за бебчето  Hug, а и, че мечтата ти за две момченца ще се сбъдне,  Blush много прегръдки за Никола и за теб  Hug Hug Hug Hug Hug.
МОмичета на мен днес ми е много сдухано, готвих се от сутринта да ходя на упражнение, но с моя непредвидим МЦ, всичко ме се отлага и много ме е яд, но ме хвана страх да отида до университета, че знае ли се там какво ще ми се случи, а точно бях намерила и кой да гледа малката. И аз отпадам за среща, Sad не мога, нито днес нито утре Embarassed, а така ми се излизаше и на мен, но мъжо вече си направил планове и днес той ще ходи на банкет с колегите, а и майка ми днес ще пристигне с племенника от провинцията за два дни, така че трябва да си посрещам и гостите.  Rolling Eyes.
Аз отивам да полегна малко, дано ми поразмине до обяд, че и кухнята трябва да ходя да взимам. Embarassed

# 104
  • Бургас
Браво на Марти, сега да си почиваш, ние ще правим компания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт