Отговори
# 510
  • sf
Дани, добре дошла! Бързо дооздравяване!

# 511
Дани  Hug Радвам се че вече сте си вкъщи   bouquet  bouquet
Бързо да се оправяте Hug Hug

# 512
  • София
Хвърлих око на играчките в кикиморско,октопода е добър и маймуната и една писта харесах,шейни ще се купуват тази година миналата не взехме,мъж ми искаше ама аз отказах,ужас като гледам към 500лв само за тях,почвам да пиша на дядовци баби и всякакви спонсори. Joy
Дани  Hug обещай че за последън път ви няма поради тези причини,Вероника и тя под клетва.

# 513
  • Бургас
Айде вече за последно да е било на Вероничка.  Hug

Я кажете сега, щото аз тогава следях между редовете  Embarassed тези които скоро отбиваха какво пиехте за да не стане мастит? Вчера казах край и не дадох на Ивчо да смуче. Еми, писна ми вече, че и по цяла нощ ме буди и виси на цицата като кърлеж. Не очаквах, обаче Ивчо спа много спокойно цяла вечер. Само веднъж поиска вода  Mr. Green

Охххх, играчки, втриса ме. Че и баткото рожденик на 30 декември и като си помисля само как пак ще се разоря  ooooh!

# 514
  • sf
Аз за туй тая година реших от сега да купувам,щото обикновено почвам в средата на декември и хвърлям маса пари на куп и ме заболява сърцето.

Днес в яслата поискаха да занесем маски.  Rolling Eyes

# 515
Дани  Hug
Вики,ужасно е!Аз днес видях доста хора с маски навън,но все пак предпочитам.Надявам се и в магазините за хранителни стоки да слагат.Има доста болни дето го карат на крак и без маски-това е опасно,заразяват така.
Иве,айде да обсъждаме шейните!Давай линк,аз търся такава на която и двамата да мога да качам ако е възможно.
Ками,много ме е яд че няма да дойдеш на срещата!
шушонче,лецетин.  Peace
Стефи,чакаме те на срещата,ако можеш!  Hug Радвам се че писа!

# 516
  • BG
ДД
Стефи каква е разликата в двете,аз също искам за корем?Пилатеса няма ли да ми свърши работа?
Велина направо ще ги убиеш,пластелин без пари и за 14 долара октопода.Идвам за брането на ягоди,дали ще може да вмъкна м/у две едно малко?

Иве, пилатеса върши много добра работа, но исках да видя какво представлява пауър йогата - любопитство. Мислех да отида и да видя пилатеса на стадион Васил Левски. Sпрях да ходя на тренировки, че скъпо ми идваха където ходех.

Бубе скорошно оздравяване на Дели, както и на всички болни.   bouquet Много го мразя този период на годината!  Sick
И аз съм ЗА маските!

# 517
  • София
Яна имаше някъде в близнашката за двойна шейна ще потърся,аз такава не искам че ще се карат кой от пред кой отзад,харесах http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 4/products_id/923 ама за двете толкова пари,ако купи някой ще ги взема

# 518
Иве,тази съм я виждала и е уникална наистина,ех знаеш какво да харесаш ти.Търси ми двойната,ама да е до 100лв.

# 519
  • София
Освен да накарам мъж ми да ти я скове за тези пари  Joy докато си пием с тебе
Те ти Ян-чеhttp://www.onlinetrading.bg/product/sheina-double-race.html
Боряна как е Дели?Ако си в магазина в петък да ходим заедно на срещата?

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 14:30 от Ива&СиЕ

# 520
Да Яна и мен ме е яд и то много .Бойкотирам майка ми ,иначе бих й се обадила да дойде, ако все пак реша да я викна ще е само за да ви видя  Hug
Ние тръгваме за Боровец, ще се приберем утре привечер
Дани , радвам се че сте си вкъщи ,прегръдки на Вероника   bouquet Hug

# 521
  • sf
Ками, хайде, пръглътни бойкота и идвай да пием  Party

Имам ужасен херпес на устата, яко ме сърби, а ме мързи да ида до аптеката, да пробвам новите лепенки.

# 522
Ками,айде отпусни принципите и я викай,втора среща без тебе-не така!  Peace
Вики,купувай лекарства и с елекувай,че в петък да си на 6-не се знае  Joy!

# 523
  • sf
Абе аз ще дойда,па нема да се целуваме ,айде ся хиихихиихихии

бегам за децата,че оставих колата при градината и съм с рейса  ooooh!

# 524
  • На края на вселената!
Абе аз ще дойда,па нема да се целуваме ,айде ся хиихихиихихии
Що беее? аз всички си ви обичам

Общи условия

Активация на акаунт