Отговори
# 525
  • sf
аз няма,щото имам херпес,па вие си се целувайте. аз друг път ще се реванширам муаххахахах  Joy

# 526
Еличка, и на вас явно ви дойде момента. Вчера като писа, че Ивчо е още смукалче и ми стана тъжно и много носталгично. Но това си е, пораснаха децата. Аз не съм пила абсолютно нищо, дори и Лецитин. То вече толкова естествено са се развили нещата, че ще видиш как ще спре без проблем, дори без напрежение. Ако все пак има такова си вземи Лецитин, друго не трябва. Успех!

# 527
 Joy
зацелували се Simple Smile
Уф странен ден имам днес ама той вече минава де Wink
Аз пък онзи ден  си купих боти на ток и вчера се подвизавах с тях и както се досещате краката са ми  за реанимация  Mr. Green
Тотално съм отвикнала да ходя на такова чудо  Rolling Eyes Била съм гледка веднъж  hahaha
Еленка не е писала  newsm78 надявам се че всичко е наред при тях  Peace

# 528
Нещо много ме подтискат тълпите от хора и маските им напоследък.Като някаква мода е,в аптеките всеки купува маски,еле тинейджърите.Ама на тях им е широко около врата,то и свинския грип им повдига либидото на тях.Опасността ги възбужда.А аз като една застаряваща майка само се страхувам за децата.Всичко изтича покрай мене...Направих страхотен ябълков сладкиш.Много ме депресира неяденето на Никола,ще се утешавам със сладко.Чакам срещата,нямам търпение да се откъсна за малко от ежедневието си.

# 529
  • София
Нищо не каза за шейната?Личи че днес не си на каланетика  Hug Аз също искам да се видим по скоро и малко да разнообразя.

# 530
  • sf
И аз точа лиги за тая среща. Ще си купя цигарки и ще се напуша  Joy а после ще се натъпча с коктейли и пилешки филенца  Crazy

# 531
шейната ме кефи максимално,ще я взема.Почвам да събирам парички,лошо че немога да я видя на живо,имат ли магазин?
Не съм на каланетика,на червено съм а карам тежко.
Вики и аз имам подобни планове.  Wink

# 532
  • София
Незнам за магазин,нямат ли контакти някъде да питаш по телефона или на мейл.
Не говорете за ядене че съм ОВЪЛЧАЛА!!!
Пие ми се пуши ми се,по мъже не ми се ходи че ме е срам.Виждате ли до къде могат да ви докарат два диви звяра  Crazy

# 533
И на мен не мис е ходи по мъже,искам те да ходят по мене.  Joy
Мислих да снимам ябълковия сладкиш дето го сътворих днес,ама ще ти го спестя.  Laughing

# 534
нашето ходене до Боровец претърпя провал  JoyНяма да се впускам в подробности ,че се получи много смешно
За срещата ще помисля-  Peace
Лека нощ

# 535
Благодаря на всички за подкрепата за болното ми мъниче Hug
Слава Богу след онази нощ повече не вдигна температура. Днес е много добре. Много съм доволна.
Ние утре ще отскочим до Солун на разходка, че мъжа ми е почивка. Дели ще е при свеки на Владая.
И аз чакам срещата с нетърпение.

# 536
  • USA
Иве, на коя диета си? Аз с тази 90дневна се поозорих с плодовите дни и сега съм почивка  Mr. Green
Пилатеса е идеален за коремните мускули, ама да няма сланинки отгоре Simple Smile. Power yoga ми е любимото. Съчетано със спининг при мен е давало най-добри резултати.
Разходка до Солун ми звучи супер.

# 537
Добро утро!
Велина писах ти на лични,получи ли нещо>Да не съм го пратила на друг,отивам да се проверя.  newsm78

# 538
  • sf
Добро утро от мен

Днес Вероника е първа смяна, та сутринта ще е тихо вкъщи.
Уф, трябва да готвя,а нямам никакви идеи и никакви продукти вкъщи  Tired
МИсля следобяд да ги водя в заимов,че отдавна не сме хосили натам.
Засега чао  Hug

# 539
  • София
ДД
Никой няма в това хубаво време.
Галена къде си?
Велина на никаква не съм,още се подмотвам,имаше ли резултата от 90 дневната?

Общи условия

Активация на акаунт