Отговори
# 540
Къде сте хора  newsm78
borianna завиждам ти за Солун  Hug Хубаво изкарване  Grinning

# 541
  • sf
Подозирам,че някъде има тайна среща без нас  Joy
Аз съм тук,ама не върви да си пиша сама  hahaha

# 542
  • София
Пиши пиши аз ще ти отговарям,без нас ще им е скука  Joy
Яна или гледа филм или се разтяга негде

# 543
  • sf
Може и на площадката да се е заиграла  Wink

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 14:03 от donsita

# 544
  • София
Утре ако не дойде на срещата е ясна работата,мъж ми забравил да плати булсата,спряха го на единия тв ама на другия не,чудна работа,сигурно са се смилили над мен.

# 545
За колко часа утре последно?

# 546
  • sf
Към 19:00-19:30. аз ще гледам към 19 да съм там,ама не знам как ще е трафикът.
Иначе ще бъдем в бара,нали , а не в пицарията?

# 547
хайде в бара, там носят и от пицарията неща  Wink
отиде ми диетата  hahaha
аз към 20часа  ще успея

# 548
  • София,
ПАк срещичка организирате а, а за болните не мислите Blush.
Ние уж оздравяваме, ама знам ли Вероника продължава да повръща, поне по веднъж на ден. Днес ги водих до поликлиниката, че баткото трябваше да е на контролен преглед, но като видях колко много народ има и си тръгнахме.
ВИки - РОки не са ли в грипна ваканция, нашето училище от днес до вторник са ваканция, Ицко беше много щастлив , че днес няма да пише домашни. Crossing Arms

# 549
  • sf
Ами засега не са-ходят на училище,.
Ще ми се да си заминава тая грипна вълна,че ме хваща параноята.

# 550
при нас вече цяла седмица не учат,а и се чува че и другата ще са във ваканция
засега градините и яслите работят
Дани Hug

# 551
Хихи,познахте че ме няма,цял ден съм навън...и н апързалката бях,ама няма с кой да се заиграя там денем.Супер ми е кофти там,сдухано и тъпо сега.Бях до поликлийниката с маска за бележки.Мъжът ми не ми дава да пускам и Надина другата седмица на градина,ни на балет,ни в Мола,леле ще зомбирам.  Sick
Купих си червена шапка,приличам на джудже.  Joy
Иве,ще те черпя ама само ела!  Praynig
Вики,и аз ще се опитам в 19.15 само да си дойде мъжо и ще съм с обувките на вратата.
Велина нещо не ми отговаряш на запитването,що така?  newsm78

# 552
  • Бургас
Цооооп, аз съм тук, ама цял ден с тоя иБей...  Crazy  Харесах си едни ботушки - да видим ще ли ме огрее слънчицето Mr. Green

Болничките да се оправят - аз нали ви казах повече болни да няма  Hug

Дес, дали наистина и другата седмица няма да обявят национална епидемия  newsm78 Аз баткото го пратих за тази седмица с баба си на село, ама другата какво ще го правя ако пак не учат.  ooooh!

Боряна, и на мен ми е едно жално и мило, на две съм да му дам да си смукне, ама и за моето здраве е време да помисля. Той ми изпива силите с това смукане, а е голям вече. Важното е, че втора вечер имаме успех. Тази нощ обаче се тръшка повече. Баща му му вика - Ела при тати да се гушнеш, пък Ивчо му отвръща - Нееее икам мама, икам тика.  hahaha

# 553
Шушонче, не знам дали ще обявят национална епидемия,но при нас има доста болни и така се говори

# 554
Привет,моми4ета!
Гледам,4е пове4ето от вас са на сре6та,пийнете и едно от мен.
Не знам вие как сте,ама мен взе да ме хва6та параноята с тоя грип и тази седмица Марти не е ходил на ясла,за другата се 4удя о6те.На работа съм с маска,4е при тоолкова деца ни6то не се знае...
Айде болните да се оправят и наздраве на купонджийките  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт