Отговори
# 555
  • USA
Иве, никак не върви диетата при мен. 2 цикъла направих и се предадох, т.е. дадох си почивка  Mr. Green. Може после пак да се пробвам. Ама тези плодови дни много ме отказват мен. Чувствам се много зле през целия ден. Веси, не знам как се оправяш толкова много дни с това чудо.

# 556
Бубулече купона предстои в петък  Peace Hug
Голяма скука е вкъщи.Ева уж се занимава с нещо ,но през 5 мин ме проверява какво правя LaughingАз пък ровя в Ларедут ,ама нещо напоследък нищо не ме впечатлява, все едно и също ,няма ли да сменят  асортимента  Thinking
Ядат ми се пържени картофки,ама нещо ме мързи  Mr. Green

# 557
  • София
ДВ
От 3 години не бях ходила на сешуар два тъпи в една семица  Mr. Green
В седем утре няма да дойда ама за 19,3 ще съм на линия,да не ми мине котка път.До колко ще е срещата?
Велина и аз за този плодов ден се чудя,хич не обичам плодове.Банани сигурно неможе?

# 558
  • USA
Не знам, моят плодов ден беше 4 банана и 1 ябълка  Mr. Green и малко ядки и пак ми беше много трудно. И аз не съм по плодовете.

# 559
  • София
Ако можеше да е пазарен ден а не плодов цена нямаше да имам

# 560
  • USA
Рокси, как вървят нещата с Никсъна? Започна ли повече да слуша? Какво казват психолозите? Ако можеш сподели някои техники.
Кристиан не слушал в детската градина. Обикалял наоколо и разбунвал духовете. Има и добри дни, в които е образец на поведение.
На мен ми беше малко странно, че ми го казват все е едно е много необичайно това да търчи наоколо. Ама знам ли... Чудя се какво да направя за да слуша повече? Казват ми да му говоря, ама аз говоря, не знам колко влиза обаче...

# 561
Добро утро!
Готови ли сте за срещааааааааа!  newsm18 newsm24 coolcool eat
Аз готова и с единия крак там вече.Днес съм с двамата,на мъжът ми колата се повреди нешо снощи и бензина му изтекал докато шофира,а и той не ще да водя децата по градини-плаща ми и аз си трая.  Mr. Green Гадно звучи,но това е положението-ще гледам добрата страна.
Само да си дойде около 19ч. ще го чакам с обувките на вратата,предавам щафетата и бягам.
Имаме си нов матрак,едва станахме сутринта,голям кеф.Спахме като бебета(тва незнам що е лаф като бебетата не винаги спат)  passifier

# 562
Добро утро
Аз пък за разлика от Яна съм като разглобена тази сутрин.
Днес е последния ден на детегледачката и ми кофти ,че не  знам ка да я изпратя ,защото не заслужава нищо да и подарявам ,а ми е кофти да изпратя с празни ръце ooooh!
Иве и Winx като не обичате плодове през плодовия ден може да се хапват и зеленчуци но сурови и не овкусени и ядки също.
Хаде отивам да поработя малко нищо че е петък все пак съм на работа Crossing Arms

# 563
  • sf
Готовии- винаги готовииии  newsm19 lalalala
Аз ще тръгна към 19:15,когато мъжо доведе Роки от английския. От сега се облизвам  Mr. Green

Спахме като бебета(тва незнам що е лаф като бебетата не винаги спат)  passifier

Е,а,де, и аз тва се чудя- подиграват се с недоспалите майки като мене. Виктор упорито се буди нощем поне по веднъж и ме вика да ида при него. В спалнята при нас вече не ще. Иска да се ръмбим в детската. Гаднерчето  Crossing Arms

Хриси, една кутия бонбони да отбиеш номера и да не ти дреме.  Peace

# 564
  • София,
ДОбро утро
 Sick И аз съм с двамата в къщи и точно се чудя как да изляза - толкоз работа имам да върша днес. Трябва да отида до бюрото по труда, че днес ми е датата да се подпиша, а аз направо си бях забравила,  newsm78 и добре че ни изписаха от болницата, че ако бяхме още там сигурно после щях да си имам проблеми. И трябва да ги мъкна и двамата с мен, но Ицко не иска щял да си стои сам в къщи, той свикна вече, но Вероника няма как, нея немога да я оставя. БАтко и точно я пикта дали ще стои при него да я гледа пък мама да отиде до магазина, а тя му вика ДА, на пен пък вика "Мамо купи МЕчо Пухчо" Joy. ЩЕ я опаковам след малко и ще тръгваме, купила съм и и маска, че ме е страх да я размъквам из институциите - толкоз болни има навсякъде, а и в клубчето ме е страх да я заведа да я оставя, там също ще има болни деца Embarassed

# 565
добро утро  Grinning
Искам и аз на срещааааа  Cry Дори сънувах че идвам с Ева ,ама тя не ми дава една приказка да кажа  Joy
Много се радвам че времето е хубаво и може да излизаме навън ,иначе съвсем щяхме да изкукуригаме с Еви вкъщи  Crazy
А тези сутрешни детски по Дисни ченъл са много яки и аз ги зазяпах  Party

# 566
ДУ
Времето навън е прекрасно  newsm03
Аз съм малко на кантар за срещата, че вкъщи има титаничен сблъсък между баща и дъщеря /Ина си показва нрава, а баща и се запознава с него Wink/ и ще видя как ще е ситуацията, че ако са изнервени и ги оставя сами ще се "изядат" направо  ooooh! Rolling Eyes
А така ми се идвааааааааа  Confused
Велина издържам ги аз тези дни с цената на някои прегрешения  Embarassed Днес ми е плодов ден, но ще си пийна довечера - или с момичета или с мъжа Wink Иначе като цяло диетата, не ме натоварва  Peace Вече свикнах и даже ми е приятно, може и странно да ви звучи  Mr. Green
..................
Хриси, една кутия бонбони да отбиеш номера и да не ти дреме.  Peace
newsm10 и на мен ми се струва добра идея  Peace
Имам малко да поработя, а нещо нямам никакво желание   Confused

# 567
Веси,ще оживеят идвай!
Ками,сънят ти е много показателен.  Joy

# 568
  • BG
Иве, на коя диета си? Аз с тази 90дневна се поозорих с плодовите дни и сега съм почивка  Mr. Green
Пилатеса е идеален за коремните мускули, ама да няма сланинки отгоре Simple Smile. Power yoga ми е любимото. Съчетано със спининг при мен е давало най-добри резултати.

Здравейте!   bouquet

Едно кафе за хубав ден:

Аз имам сланинки точно на корема и много искам да ги сваля - това е целта. Това, че напълнях много по време на бременността ми излиза сега през носа ...  Confused Power yoga звучи много интересно - ще разкажеш ли малко повече?

Бубе, как мина в Солун?  Wink

Там-там, и на мен нещо не ми е работно ...  Confused

Хубав ден от мен и весело изкарване на срещата!  Peace

# 569
  • sf
Ками,не пренебрегвай сънищата!  Peace
Веси,аз миналия път пропуснах, точно заради такива настроения вкъщи- днес съм егоистично настроена-ако ще да се избият-там съм!  Mr. Green
Вкъщи свети, има сготвено и  ще купя книжка с лепенки за довечера  Wink

Power yoga съм засичала по Фиеста ТВ,но ръката ми сама хваща дистанционното и сменя канала  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт