Отговори
# 570
Говорете ми вие така  Mr. Green  Hug Hug  bouquet
уф още не съм почнала да работя  hahaha

# 571
  • София
добър ви ден
само минавам да ви пожелая весело изкарване, но аз съм отново пас. този път, защото от вторник съм доста болна, тръшнах се на легло и с АБ и зверски болки в гърба. почти без Т, с малко кашлица, но основно гърбобол.... та така. уж днес съм по-добре  Confused

# 572
Еленко  Hug

довечера пийте и едно за мен, концентрирано и не  малко Hug  няма да ви казвам как ми се идва....всъщност на мен ми се ходи навсякъде, и до поликлиниката да отида пак си е събитие Simple Smile

Ели, нищо не съм пила, предполагам, че и при теб ще е така, ако си в инволюция, не ти трябва да пиеш...но иначе лецитин, чай от салвия, компреси със зелеви листа и съвсем малко изцеждане до облекчение...и на мен ми липсва кърменето, особено когато се разболя Никола и го влачи сто години. Може да ми се смеете, но на няколко пъти ми мина през акъла да му изцеда малко коластра (защото вече имам), ама запазих здрав разум

# 573
  • София
ДД
Марти за тебе винаги,може и две големи.
Веси да си там ,че мъж ти да не се запознава с мен Joy
Ели бързо оздравяване
Боряна,Хриси да се разпишат при последното преброяване.Ками Ева и тя е жена няма да я върнем.

# 574
  • На края на вселената!
Макар много да ми се идва на срещата, че и мъж ми ме пуска, ще пропусна. Нещо ме драска гърлото, тече ми носа, нямам Т, не кашлям, не ме болят кости и мускули, чувствам се добре. Лекарката ми сутринта ме прегледа и каза, че не е грип и е спокойна.

# 575
Приятно изкарване на срещата. cheers
и другата седмица училищата ще са в грипна ваканция
Ели,бързо оздравяване Hug

# 576
  • USA
Чакам включване от срещата Simple Smile.
Стефи, power yoga е по-атлетична, няма много медитация, наистина си е силова. Разбира се, зависи много от инструктура. На мен ми харесват sun salutations (не знам как се превежда) - поредица от движения, които ако се правят по-бързо са много натоварващи. Йогата по принцип е доста добра за цялото тяло - ръце, корем, крака, гръб. Това ми харесв на мен. Има и доста балансиращи движения, които са отлични за корем.
Като цяло и йогата и пилатеса са силови дисциплини така да се каже, не са кардио - т.е. не тренират сърцето и не горят много мазнини. Ще ти се стегне корема, няма начин, но за сланинките си трябва кардио и диета. Ех, много съм добра на теория!  bowuu

# 577
Здравейте!
Няма защо да ви казвам, че срещата беше супер. Много разтоварващо ми действат тези събирания HugХриси снима, така че ще показваме и снимки.
Стефи, в Солун беше хубаво, лятно време. Разходихме се и си дойдохме, луди хора Rolling Eyes

# 578
http://roksi.snimka.bg/daily/sreshta-112009.440353.all  ей ни тука, върли лепотици:)

Уинкс, не сме ходили пак на психолог. Утре ще говоря с логопеда и ще пиша подробно.

Сега допивам винцето и ще лягам, Емо беше така мил да ми остави чашка, че и сиренце, пу пу пу  Heart Eyes

# 579
Здравейте
Няма да успея да ви прочета скоро.
Наявам се да няма много болни, а на тези които им се е случило да се оправят барзо
ДА споделя, че пластелина за които Мими е дала рецептата е страхотен и издържа повече от 2 месеца в хладилник.

# 580
  • USA
Много сте хубави. Личи си, че добре сте изкарали. Рокси, ти си отслабнала. Логопед имах предвид, ще чакам да кажеш.
Иве, хубава ти е прическата. Виждам чаши, но торта не виждам. Да хапнете една за мое здраве следващият път. Ками май не се е класирала за срещата.

# 581
Добро утро!

Срещата беше мнооого добра!На първи места в класацията ми,с малка но сплотена и концентрирана група!Липсвахте ми всички момичета,които не бяха!  Hug Веси,другия път да си на линия,че ми трябваш?  Wink
Имаше дегостация на уиски и ние с Ивето като видни пиачки се пуснахме.  Joy Joy Joy Абе купона почна като си тръгвахме,май и тиджей дойде.  newsm78 Ама какво да се прави ''строг родителски контрол''  Wink,ама за добро!  Laughing

# 582
Много сте готини момичета  Hug
Ние се организирахме с майчетата от квартала за петък 13-ти да ходим на диско  Laughing, дано не ми мине котка пътя  Confused .Иначе нашите купони са страхотни, докъм 5.30 сутрин  Tired
Чете ми се някоя хубава книга, дайте предложения.Харесвам почти всякаква литература ,освен криминална  Grinning

# 583
  • София
Не съм прочела повече от 10 страници, но се включвам да се похваля - или оплача - според гледната точка - имах работа в центъра вчера и по пътя осъзнах, че ботушите ми са се разпрали... не знам дали изобщо е поправимо - друг път ще търся и обущар - но така или иначе си купих 2 чифта ботуши - много готини - на обща цена от 25 лв. ! Единият беше 15, другият - 10 ио има още доста такива - магазинчето е на Дондуков... трудна работа да обясня точно къде, в посока ЦУМ след Раковска, преди Младежкия театър (той е остреща, ама някакъв ориентир все пак), не помня точно... има нещо като подлез към... мазе, предполагам, точно пред магазина, там е склада.

# 584
  • София
ДД
Марти,изпълнила съм ти заръката,от къде се взе това девойче с дегустацията на уиски,много ги умешах Тя и Яна само подклажда огъня. EmbarassedМного хубаво беше,добре се чувствам след срещата.Обаче хич не се харесвам на снимките,все едно с помпа са ме надували. Sick

Общи условия

Активация на акаунт