Отговори
# 585
  • sf
Еееех ,страхотно си изкарах! Въпреки че умирам за сън,щото кико стана преди 7, ми е много гот. Аз на снимките не се гледам,точно щото съм кат плондер  Joy
Бяхме навън- много яко време.
След малко ще се пльосна с Виктор да спим.

Кажете рецепта за десерт с ябълки,ама да се прави лесни и бързо и да е вкусен  Mr. Green

# 586
Фотографа е виновен,много ясно:) Следващия път ще се снимаме с телефона,или ще се запиша на курс по фотография:)

Донси, една колежка ми донесе много вкусен сладкиш, пиша го приблизително,ако можеш да откриеш в Гугъл или някой го знае..прави се суха смес от грис,захар, канела. Отделно се настъргват ябълки. В тава се редят един пласт ябълки,след това една чаша от сухата смес, после пак ябълки и така 3пъти. Пече се става много вкусно и хрупкаво.

# 587
  • София
Кажете рецепта за десерт с ябълки,ама да се прави лесни и бързо и да е вкусен  Mr. Green

Настъргани ябълки, мед, евентуално може да се направи с мед - захар, канела, аз лично обичам да има и каярамфил, кардамон, черен пипер, джинджифил, индийско орехче. Въпрос на вкус. Счукани орехи. Също може и без тях - но с тях си е по- вкусно. Може и стафиди. Всичко хубаво се обърква. От тук е въпрос на вкус - може да се консумира сурово, може леко да се посвари, а може да се изсипе в тавичка и да се изпече. И трите варианта са вкусни. Става за 10 - 15 минути - ако го печеш или вариш и за ~ 5 - ако го ядеш сурово...

Това е моят вариант на харосет.

http://www.cyber-kitchen.com/recipes/Passover_Haroset_Recipes.htm
http://allrecipes.com/recipe/haroset-for-passover/Detail.aspx

# 588
Вики,предлагам ти този ябълков сладкиш.Много лесен и вкусен наистина,аз си го гарнирам със сладолед.  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=72935.msg1257444
Аз рано рано бях на детско парти и не ме питайте,главата ми щеше да се пръсне.Дремнах малко и сега готвя.  Rolling Eyes
Мечтая си...за телефона на Ивето и сънувам как си надувам балони на него,хахаха.

# 589
  • sf
Яна, с теб имам телепатична връзка, да знаеш- точно този печа в момента хихиихиих
 Hug
Спах към три часа и сега главата ми е като чужда  Joy

# 590
е върли лепотици сте наистина  Hug Hug Hug
и дегустация на уиски съм пропуснала  smile3537
яд ме е ама нямаше начин наистина  Sad
Иве много хубава прическа Simple Smile
Яна не знам защо съм ти трябвала, но дано не е било нещо спешно  newsm78
Звънкай по тел ако има нещо  Hug
мъжа го изюркаха в Самоков при някакви клиенти и се прибра чак към 10 вечерта - умрял от глад  и побеснял от нерви  Rolling Eyes
/той програмист човека не е свикнал да работи с хора  Mr. Green/
Днес пък ходихме на кафе до Ботевград - много хубаво натам : )
После ще кача малко снимки
Хубава вечер от мен  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 591
  • sf
В кое кафе бяхте?  Wink

# 592
на центъра до фонтаните, до люлките и пързалките /ясно защо Wink
Малко трудно намерихме пицария  Mr. Green- пообикаляхме из центъра и с питане намерихме и такова чудо Wink

# 593
  • sf
То и аз се замислих къде има там ппицария  Thinking
Сладкишът стана страхотен и наистина е много бърз,че и евтин. За жалост вече няма и троха от него  Crossing Arms утре пак ще направя.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 21:48 от donsita

# 594
Вики,ти поне си го споделила с домашните любимци пък аз сама си го изядох за два дни.Затва сега не си купувам ябълки,хихи

# 595
# 596
  • sf
Я, па Ива-много рано спиш,бееее  Whistling

# 597
Този сладкиш изглежда много вкусен ,мисля утре и аз да го направя  Peace
Днес Ева падна на главата си , преобърна се от една оградка и така се чу удара че направо настръхнах.Цля ден я следя за някакви "отклонения", за радост засега няма нищо тревожно  Praynig
Много е хубаво в Ботевград, от малка го обичам и сега много ми липсват ходенията натам  Rolling Eyes

# 598
Порадвайте ни се - Цък/за който иска де, не е задължително/ Wink
Вики то пицарията не беше в центъра, на някаква кръстовище на около 15 мин пеша от центъра има някаква чешма пред нея  hahaha какво обяснение дръпнах само  hahaha
Ками  Hug Евичка си мисля че добре щом досега няма нищо тревожно  Hug Hug

# 599
  • USA
Ками, дано да е добре Евето! За книгите, аз харесвам всичко на Исабел Алиенде и много обичам Маркес (100 години самота, Любов по време на холера). Ако си ги чела тези кажи да ти предложа нещо друго Simple Smile.  

Елче, Честит Рожден Ден! Много здраве и сбъднати мечти!  newsm59 И да се включваш по-често. Липсват ми дългите ти постове.  Hug

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 06:28 от Winx

Общи условия

Активация на акаунт