Отговори
# 615
Йеее, Елче, честито и от нас   bouquet Весел празник днес, лека бременност и здраво бебче като му дойде времето  Hug
Малчо е учил в смехурко нещо за бебета и сега ходи и повтаря, че иска бебе  Joy То и аз искам.. да видим татко му кога ще поиска.
Всички болнички да оздравяват бързо!

# 616
  • USA
Елче, честито!!! Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебенце в края на май!   bouquet

Честито на всички именници днес! Да им е живо името!

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 19:44 от Winx

# 617
Елче, честито   bouquetЛека бременност  Hug
Ето малко снимки с новата прическа:
http://juli2007.snimka.bg/baby/eva-rojden-den-i-krustene.393659.15841981

# 618
  • София
Елче леко бременеене.
Ками харесва ми.
Викооо  Joy
Яна нали знаеш че съм ненаситна,само срещи ми дай,ако имаше кой да гледа децата,щях и сама да си се срещам Laughing

# 619
  • USA
Ками, много ти е хубаво, ама нещо тъжна ми изглеждаш на снимката. Евичка е много сладка, пупу как грее само. Снимките на децата ме накараха да си спомня моето детство пред блока с бандата. Много обичам есента - кристалните есенни дни с листата по земята и миризмата на печени чушки, която се носи от балконите. Липсва ми българската есен.
Криси е с конюктивит и малко се чудя какви забавления да измислям, за да не го водя в парка при приятелчетата му.

# 620
Елче честит празник и от мен   happy bd cheers
Много здраве и щастие и ....... страхотна новина   bouquet  bouquet  bouquet
Да мине времето до май леко и красиво  Hug
Ками, много ми хареса прическата   bouquet Ева е прекрасна  Heart Eyes
За кашлицата много помага чай от подбел, мащерка и босилек с малко мед  Peace
Хубава и спокойна седмица ви желая на всички /то вече понеделник станало  Crazy/  bouquet Hug  bouquet

# 621
Добро утро
Елче честит рожден ден на патерица и честито ново попълнение в края на май .Желая ти лека и безпроблемна бременност.  bouquet
Отивам да се трудя. Whistling

# 622
  • Варна
Добро утро!
Честит рожден ден Елче   bouquetБъди жива и здрава и лека бременност!
Ева е голяма сладурана и си има страхотна компания  Heart Eyes
У нас положението не е цветно. Нелия направи отново перфорация на тъпанчето и изтече гной от ушето. За втори път. Явно там и е слабото ясто  ConfusedМалко по-продължителна хрема и я удря в ушлето.Сега сме на антибиотик.Най-интересното е, че нито я боли, нито Т е вдигала, храни се и спи нормално по 12 часа. Rolling EyesАко не беше тази течност да изтече/което според лекарката е по-добрия вариант/ хич нямаше и да разберем.
Забравих да кажа за срещата.Много сте хубави и малко ви завиждам BlushАко бях софиянка щях да съм там на всяка  Laughing

# 623
  • На края на вселената!
Честита бременност на Елче, лека и успешна  Hug

Буути, наистина е по-добре да изтече секрета. Същото ми се случи при Лина, но го предизвикахме с хомеопатия. Само един-два пъти каза че я боли, после проби и тече 20 дни при Лина. При Кати се е случвало също, без хомеопатия, тече 2дни. По-добре е да изтече този секрет, отколкото да го събира зад тъпанчето, после да губи слух и да стига до операция за поставяне на макарички (като на Лина). Хич не искам да те плаша, а да те успокоя, че е по-добре така  Hug

# 624
  • sf
Туй за добро утро

Къде сте,ранобудници?
И днс съм почивка, взе да ми писва вече, то нема оправия  Crossing Arms
Отивам да направя супа и да врътна един сладкиш  Mr. Green

# 625
добро утро  Grinning
Мерси момичета, аз свиквам още ,особено с бретона  Laughing
Вики, почивай си бе жена, какво лошо...........
Аз пък реших да не пускам Ева и тази седмица, ще се редуваме  с баща й ,че трябва и на работа да ходя  Peace
лек ден на всички   bouquet

# 626
  • София
ДУ
Защо ДГ не са в грипна ваканция?

# 627
  • sf
ДУ
Защо ДГ не са в грипна ваканция?
Официалното обяснение е ,че там контролът бил по-засилен  Crazy
Сутринта едната леля беше на вратата, попита ме дали Виктор има сополи,каза-не и го оставих.
В същотот време баба му е на работа с такава кашлица,че като я слушам главата ми кънти. Може и да не е заразна,ама действа на нервите.
В същото време пуснаха учениците ваканция, а те се завряха в задимените интернет зали и кафенета.  ooooh!

# 628
  • София
За мен е по логично малките да спрат,от колкото тиновете.Те от мода си носят маски

# 629
Te пък как ги носят, нямам думи. Устата им под маска, носът- отвън ooooh! Както каза една мацка- и керамична плочка да си сложат, все същото.

Общи условия

Активация на акаунт