Отговори
# 630
  • sf
То ако питате мен, като е обявена грипна епидемия трябва всичко да се затвори. Никой никъде да не ходи ,което няма как да стане,де!

Ето първите ми мотивчета за коледни картички :
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5402048714454613266

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 12:29 от donsita

# 631
  • София
Много ми харесва Рудолф,само дето нямам нерви да шия.Страхотно.Ще чакам с декемврийската сметка за В една картичка Joy

# 632
  • sf
Ще ти я връча лично на декемврийската среща.  Mr. Green

Натъпках се със карамеления сладкиш - стана ми лошо, пуста лакомия  ooooh!

# 633
  • София
Ако ме пуснат Joy но с риск да се изложа,ще избягам заради Рудолф,този нос тези рогца......
Вики как е безстрашния какви ги върши?

# 634
  • sf
Яде супа и сладкиш  hahaha гадинката, и грам не трупа  Crossing Arms

# 635
  • София
Слагай му глюкоза и саностол тайно

# 636
  • sf
 Joy
Тез дни мисля да открадна няколко часа и да щурмувам Джъмбо за някой и друг подарък.

# 637
Вики и да кажеш после дали има интересни неща Wink Мързи ме да се отвозя до там  Blush

# 638
Преяждането и храната са убийци...вчера с Никола нещо се натровихме.Цяла нощт сме повръщали двамата,сега съм като разглобена.Нямаме темп. или друго.Но аз не бях повръщала откак бременеех с Надина-тва ми е егати мъчението,ох.Навсичко отгоре съм сама с двамата.Никола миличкият щото нали много ящен точно и той да прихване,а вчера изяде 4 парчета пица и ние се радвахме.Ако до утре не сме влошени значи е от яденето,снощи ми беше толкова зле че бях убедена че съм прихванала св.грип какъвто съм си карък.Излязох набързо и им купих октоподчето за да се занимават днес,обаче само си го натресох.Никола смесва цветовете,кака му се ядосва.Играха един час и ревнаха-малкия обиден,Надина пък след един час игра решила,че искала зъболекъра,не октопода.  Twisted Evil Поне Никола заспа докато се сърдеше и сега отивам и аз да се възползвам.Тя да си рисува тука.
Ками,много хубава е прическата ти!А Евичка сред тайфата е в най-добрата си форма!  Hug
Бооти,жалко че не сме на едно!Сигурна съм,че си купонджийка!  Grinning

# 639
  • sf
Яна,дано е от храната и да ви минава вече. Пицата домашна или купешка?

# 640
  • София
Яна ей пуста лакомия ще ни затрие  Joy шегувам се,да ти минава бързо и на Никола.
Аз като казах на мъж ми за октопода и той каза че ще се сбият,аз пък казах и маймуната.Но ще видя в джъмбо имаше нещо подобно,мернах го ама не му обърнах внимание.Вики я го погледни че аз няма да ходя преди теб.На горни етаж в дъното при пъзелите и игрите за по големи.

# 641
  • sf
Да видя по принцип нещо подобно или да търся октопод и маймуна? аз ще си взема листче и смях не смях ще си записвам туй-онуй после за отчет  hahaha

# 642
  • София
Не бе, такава машинка за пластелин.Ти гледай и записвай.
Пак са ми давали децата по нова,поне по актуални снимки да бяха ни пуснали сега няма да ми искат афтографи бабичките.Можете и мъж ми да гледате,очи пълни ръце празни Яна ще живне  Joy

# 643
Видях ги аз твоите сладурковци  Laughing
Яна, дано да е от храната наистина  PraynigБързо възстановяване  Hug
Ние излизаме навън

# 644
Ей нямаш милост,бъзик с болен да си правиш Иве..От децата немога да стигна до тв-то,от мъжът до компютъра.Да ви кажа честно като седне на компютъра и ми става толкова гадно,абе все едно в дамската чанта ми рови.  Close
В Джъмбо Ками като ходи и каза че ги няма маймунката и другите.Но на тази фирма пластмасата е добра и пластелина е хубав,не се лъжи с друга според мене.  Peace А купите ли на този етап ще трябва да играете и вие с децата.Аз такива игри дето ще трябва да играя с тях избягвам.Никола се запали по пъзелите,два дни търсих стари от кака му,луднах.Той ги нареди за малко време и иска друг.А аз пъзели необичам,с години ми се перпелят пред очите части.
Спахме малко и сега като станах ме боли гърлото,което е гадно.  Confused Дали и Никола го боли немога да предценя.

Общи условия

Активация на акаунт