Отговори
# 645
  • София
Ау Яна и аз така а компа,направо откачам.Я пусни изгубени години по нова да видиш кенан,може и да ти хареса ама съв сем сериозно.Пиши ми после като го видиш в нов вид как ти се струва

# 646
Да,покрай майка ми гледах няколко серии и ми е ясен сюжета,хубав мъж е Кенан,тъмните мъже са някак магнетични.Има хубава усмивка,добре че в тоя сериал се пооусмихва,в квартала има един дето прилича на него,ама вече не съм на тая вълна.Сега съм на вампири и психота...следваща стъпка извънземни или Св. Дух.Тъй или инъче след 40г. съм решила да се отдам на духовното.
Два дни преговарям с мъжът ми за твоя телефон и се пазаря.Предложих му да не ми подарява подаръци цяла година ако ми го купи.Той вика,ама ти ще си искаш.Аз отговарям,ако искам ще ме глобяваш,само ми купи тоя телефон.  Joy Той не,та не,щяла съм да го счупя,не съм пазила.Аз се вбесих и му викам какво голямо нещо да направя,че да ми го вземеш,дати родя още едно?Пък той каза,че ако му родя още едно няма да имам нужда от телефон щото ще съм изкукала и той също.Много се дразни,че постоянно си абгрейдвам списъка с желания,но какво да се прави.Човек е жив докато има желания и мечти,и страсти!  Party

# 647
  • София
Яна ти пък направо ли му искаш,давай по от далече.Да не те уча,то верно твоите филми са направо по врата да хапеш Joy

# 648
  • sf
 Joy Голям смях с вас, значи  hahaha
Аз ако посикам нещо за подарък, ще заплашвам,че ще родя още едно и той ще ми го купи  Mr. Green

# 649
  • София
Ами аз немога да заплашвам с това,че ще ме хванат в изневяра  Joy Тогава с куче бременна и две деца нямам шанс да ме вземат,ами още колко ще напълнея,и по клавиатурата няма да може да чукам
Чакам мъжкия фактор и отивам на козметик.
Дописвам гледам сега една реклама за някакъв парфюм мъжки феромон,привличал мъжете,аз се чудя мъжете защо харесват грозни жени,защото те го купуват.Не видях колко пари е ще взема да си го купя  Joy  Joy  Joy които иска да разкара мъжа си казва ми минавам покрай него и докато не изветрее ще тича след мен  Joy много ми е смешно,а тея ми гасят лампата,добре че коледната украса с лампичките стои от мин.година.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 17:42 от Ива&СиЕ

# 650
  • USA
Иве, ти си се отдала на разкрасяване тези дни. Защо са давали децата по телевизията?
Яна, какъв е този телефон, че ми стана интересно? Никола какви пъзъли реди?

# 651
  • София
от вашите i phone,личи ли че ми оправиха кухненския комп  Mr. Green

# 652
  • USA
Тук iphone имат неограничен трансфер на данни, в България така ли е? Представям си колко струва в България  Crazy. Кажи за децата ти.

# 653
  • София
Ще намаляват еднократната за близнаци и ползват стари снимки от протеста преди 7 месеца.Какво значи неограничен трансфер.Моя е от старите не е от най новите 3GS те са по 1600лв.При вас колко струват?

# 654
  • USA
Гледам на сайта, че започват от 200 долара. Мъжът ми има от първите модели, от тогава доста паднаха цените.

# 655
За първи път си харесвам телефон.Досега все карам с какъвто е на сметка,важно е да се говори с него и по много време карам и поправям,но сега се зарибих и аз.  Embarassed Аз сега съм пуснала един приятел да пита за телефона точно на такава цена или стотаче отгоре може да го намери надявам се.В Бг. цените са смешни за страна от нашият ранг,то се знае и с дрехи и с всичко.
Вики,определено телефона ще му е по на сметка от още едно.Втриса го от израза ''бебешки шопинг''.
Велинче,ами най-обчиа дървените с шаблони,с животни,с коли,но има един голям без шаблони и малко се дразни на него.То и един пъзел нямам с всички части,а тия книжките пъзели са най-зле.  Embarassed

# 656
  • София
Ти като го барнеш Яна ще видиш,ако си от тези дето играят и ровят няма отърване.
Дъвки какви давате и гълтат ли ги вашите деца?

# 657
  • sf
аз давам всякакви,само да са без захар. За да не ги гълта трябва постоянно да му напомням,че като му омръзне трябва да плюе.
Мъжо ще ходи на РД, ще пусна на децата филмче и ще почивам.
а свеки ни сюрпризира,че са я направили главен чуител,което ще рече,че ще ходи на работа от 11 и няма да гледа Кико ,когато е болен.  ooooh! Направо не знам какво ще правим- мъжо вече яхна метлата.

# 658
  • София
Мъж ми не закъснява зарди него си,беше в командировка ама винаги по пътя на гадоста.
Вики всеки ден от 11ч така ли?това означава че ще взима по голяма заплата

# 659
  • sf
Когато е втора смяна ще е от 11, което ще рече,че ние трябва да сме на работа до 10:30,което е невъзможно. Това го говорим,като е болен,де. ще търся бавачка , ама за няколко дни в месеца не знам как ще намеря.
А за туй,че ще е гл.учител ще полуава по 50лв отгоре,като те са облагаеми  Joy
мен ако питате, целта е да се отърве от грижи по децата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт