Отговори
# 660
  • София
Завърнах се,добре ми дойде.Само ме смъмриха че не ползвам крем за околоочния контур. newsm78

# 661
Иве, а какъв ти препоръчаха, марка?

# 662
  • София
Ками каза да е гел и да е съобразен с възраста и първо тестер да пробвам а после да купя.Било доста алергенна зона.

# 663
мерси Иве  Hug
Как са Дани и Вероничка??Пак не е писала 2 дена ,дано са добре  Praynig
Яна, това с гърлото е гадно ,нали казваше че гласа си си загубила ,да не е от това  : Thinking
Аз ще лягам че съм капнала Tired

# 664
Добър вечер!
Иве, аз в момента ползвам крем за около очите на Nuxe. Много съм доволна Peace
От днес съм на лечебния глад на Лидия Ковачева. Чувствам се добре, да видим колко ще издържа.
Новата реклама на Нескафе е много добра за Животът е богат.
Лека!

# 665
  • sf
ДУ
Станах рано, пък нямаше форум  Tired подивях.
Бубе, ти пък за какво се подлагаш на глад  ooooh!

Аз ще почна диета по-натам, да минат празниците и грипната вълна  Mr. Green
без майтап, едната от жертвите на грипа е жена малко над 30, казаха,че за няколко месеца отслабнала с много килограми , защото постоянно била на диета, организмът й отслабнал и грипът я преборил - тъй че - никакви диети  Crossing Arms

# 666
Вики,тя Бубето затва е слаба щото се подлага на такива диети,а ние нали много си пазим здравето все намираме оправдание,хихи.
Ками,днес съм добре и аз и Никола.Не ме боли гърло,имам глас-явно е било от храната и отслабнал организъм.То като си все сред деца е нормално от време на време да прихващаш бацилчета.
Иве,аз ползвам на Виши един стик за очи и съм много доволна.Никога не съм била на козметик,май ще трябва да тръгна ама как ще видим.Два месеца не съм била на фризьор и вече ми е плачевно положението,ама немога да го вредя.Кофти е като само на мъжът ми разчитам,брат ми ме ядосва,че се страхува да остава с двамата сам,какво толкоз го е страх.  Crossing Arms

# 667
  • sf
Аз пък освен на свеки / и мъжо,де/ няма на кой друг да го оставя. Брат ми него си не може да гледа,да не говорим за деца. Макар че скоро май ще прибягвам и до неговуите услуги.
Може някпя студентка да си хвана за помощник,ама тогава мъжо няма да иска да ходи на работа, а ще стои да й помага  Joy
Днес пак съм почивка както забелязвате, нямам за готвене, ще хвана Вероника да поизчисти,а  аз ще се лиготя тука  Mr. Green

# 668
  • София
Без форум е много гадно.
Ами аз като нямам хич на кой да ги оставя,само вечер на мъжо и то ми е съвестно че ходи на работа и става заради кучето в 5,3

# 669
Като гледам ние с Ива и Вики сме най-редовни тука,какво ли значи..явно живота си живеем.Хм,много свободно време пък безделието поражда пороци.  Stop Тва е най-смешното,имам свободно време,скучая и в същото време заради децата немога да правя нищо съществено.Има нещо нездраво в това,явно не съм си подредила жвота както трябва.Надявам се с времето да се получат нещата по-добре.

# 670
  • sf
Ще се получат,споко- само Никола да тръгне на градина и ще видиш.
Пак ми се ходи на среща пък  Crossing Arms

# 671
  • София
Пусто ного сме далече,иначе можеше да си лентяйстваме по цял ден и да не товарим темата с нашите битовизми.
Аз както споменах на една среща не искам да работя искам да ги пусна на забавачко градина за 3 часа дневно достатъчно ми е.

# 672
Аз се подлагам на лечебен глад, за да излекувам някои неща- кожата, главоболието и не на последно място да си пречистя организма. Не вярвам много повече да отслабна.
Ние с мъжът ми отиваме да гледаме филма  за  Майкъл Джексън. Дели не спира с белите и си даваме почивка Whistling

# 673
  • sf
И аз не ща да работя. Искам да домакинствам и да возя децата насам-натам по градини, училище, плуване и т.н. Ееееех, мечтииииии
То не че сега много работя,де  Whistling

Иве, какви битовизми- то като гледам само ние останахме в тая тема. Чат-пат се мерне някой друг,ама или не ще да пише, или му е писнало от нашите глупости  hahaha

Бубе, а главоболието всъщност изясни ли го от какво е?

# 674
  • София
Ще си я заключим и ще си пишем само ние.Забравяме Велина ама тя сигурно сънува в този момент

Общи условия

Активация на акаунт