Отговори
# 675
Вики, хомеопатът ми казва, че главоболието се дължи на психически причини. Преди време бях писала, че си правих скенер- там нищо не показа- Слава Богу! Но то вече не е толкова често и силно.

# 676
  • sf
Бубе, това е добре. Явнно просто ти трябва спокойствие.  Hug

# 677
ей така ми се искаше и аз да гледам филма за Майкъл Джексън ,ама сама не ми се ходи  Rolling Eyes
Излизахме навън , наваля ни хубаво и сега пак сме вкъщи CrazyКупих си ролца от раци за една салата която показа сутринта Звездев  LaughingВзех и чушки да пека, направо се побърквам от скука.Поне утре ще разнообразя ,защото съм на работа  Party

# 678
  • На края на вселената!
Здравейте!
Аз съм тука някъде, но съм болна. Вече се оправям, де.
И се радвам, че има редовни пишещи, за да се разведря с нещо  Hug

# 679
  • Асеновград
Искам и аз такава скука.
Напоследък съм се разготвила , развалих машината за хляб , сега меся на ръка и по цял ден мисля какво да сготвя и какво питие да подсигуря за яденето.В резултат съм се ошишкала малко.
Тедо е болен , тази нощ направи пристъп , от пролетта до сега му е за първи път.
Ще си я заключим и ще си пишем само ние.
Да , бе да , да не сте посмели  Naughty.

# 680
Били , как смогваш да работиш и да готвиш  Laughing Аз успявам в кухнята само в такива скучни дни  Grinning Бързо оздравяване на Тедо  Hug
И ето заплеснах се с Ева и чушките ми изгоряха на балкона  Crazy

# 681
  • Асеновград
Щото не готвя всичко , свекърва ми се грижи за прехраната , аз правя само лиготии - някоя специална манджа , хляб , успокоява ме , а Тедо се заиграва сам като се приберем , само от време на време пристига за нещо.Освен това в тая работа още нямам напрежение както в предишната / дано така да остане /, предишната ме изцеждане , нищо не ми се правеше като се прибера.

# 682
  • София
Заплаших и почнахте да пишете  Joy
Аз сложих в марината едни пилешки хапки,обаче за гарнитура незнам какво,предложения.
Ели-тата къде сте бе момичета?
Мая какви ги вършите,много ми се иска да дойдем ама с този грип избягвам.Липсвате ми.Боичките за рисуване с ръце има ли да пратя баща ми?

# 683
  • sf
Иве, много смело с тия боички за ръце- аз не бих рискувала  Whistling
Иначе- зелева слата или пържени картофи/ или и двете/.
Аз за утре празнично съм предвидила печено плие със салата,ама ще ми ги сготви Била  Mr. Green

# 684
  • Бургас
И млечен чеснов сос  Mr. Green Идвам на гости, окапах се  Joy

Тука съм бе Иве, ама нещо не ми се пише, ама да си призная и не ми се и работи, и не ми се и учи - а това вече е проблем  Tired Мързеливо ми е. Отдала съм се на шопинг в и-бея и харча ли харча, чак съм се оляла. Без да искам съм спечелила и едно кожено яке на мъжо. Сега трябва и да му го подарявам, а и да си мълча докато дойде време за подарък  Whistling Ама последно той малко се дърпаше на якето че било много късичко  Rolling Eyes

# 685
  • София
Вики моите боравят с пластелин моливи химикалки само в столчетата за хранене.Килима е пробвам чисти се всичко от него сок застоял шоколад и т.н.Канапето е кожа,стените отдавна ги прежалих,не че са надраскани ами ожулени на дупки от хвърляне на играчки и тн.Утре ли има Кико ИД?
Ели блазя ти,аз имам две покупки големи а после и НП и малко съм се стиснала,ама ми се реве толкова готини неща изпуснах

# 686
  • Асеновград
Ориз със зеленчуци - вариш ориз , отделно запържваш нарязани на ситно лук и чушка , настърган морков и царевица , прибавяш сварения ориз само да се омешат ароматите малко и е готово.
или
Картофено пюре със синьо сирене - правиш си пюре като пюре , ама вътре слагаш 40-50 гр синьо сирене , много яко става , ядохме такова в "Роял Лодж" на Пампорово и докато нагодя точното сирене бая се лутах , ама накрая успях.
Иве , като каза боравят с химикали се сетих да питам нещо.Тедо си изгуби способността да държи химикал , държи го , все едно ще ти го забива в корема  Laughing, с цяла длан , а преди толкова хубаво го държеше.При вашите деца така ли е ?

# 687
  • sf
И аз  Crossing Arms

моя държи химикал,молив и т.н. като лопата  Joy

Мъжо ни тормози с Вероника да решаваме задачи от математически състезания, ни тя,ни аз мога, кат идиот се чувствам.  ooooh!

# 688
  • София
Тебе пък те забравих,уу ама съм една,`ша ма прощааш  Hug
Били и при нас е така ама аз поправям,не че ще ги правя поети.Това със с.сирене ще го пробвам,имам едно парченце.Хриси ми каза за карт.пюре що не ми стана,благодаря

# 689
Иве , може и картофена салатка с много праз  Flutter
Ей ,Били това пюре ме вдъхнови, мъжа ми обожава синьо сирене и наскоро ми мрънкаше да му правя картофено пюре ,ама мен ме мързеше.Събота ще го изненадам  Hug
Ева държи химикал, молив в най горната им част, много е смешно  Laughing
Свалила съм си два филма ис ега ги захващам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт