Отговори
# 690
Ей че и искат да ни изхвърлят от темата а  Crossing Arms Wink
Пишете си аз си чета  Sunglasses
няма какво да пиша - скука и еднообразие
Ина дивее, прави ни на луди калинки
аз гледам по разни сайтове за играчки за подаръци на един куп дечурлига /не искам да знам финансовата равносметка каква ще е от празниците  Shocked/
Липсва ми Хриси  newsm78

# 691
  • sf
Тебе пък те забравих,уу ама съм една,`ша ма прощааш  Hug
Простено ти е  Flutter
А миналата година поканих едни шриятели на именния ден и те ми донесоха само на менподарък, щото забравили, че Кико е Виктор  Crazy

# 692
  • София
Е тая година ги покани пак,два ще му донесат.
Хриси и зададох един въпрос по тел,ама имаше работа,кой знае каква кафония е при нея,то обират клонове,приключват години.
Веси неможе само да се чете ще пишеш,глупости ако трябва,аз как пиша.

# 693
  • София
хахахаха иве ама верно като по команда, ето ме и мен.
имам да се оплача
след като миналата седмица изкарах глиганските болки в гърба и вируса с неясен или по-скоро ясен но неназован произход, та вчера щях ад се гътна. към обяд много силно ми прилоша, сякаш или събирам границите или кръвното ми е под нулата, и всичко това с адско главоболие и гадене. в резултат на това, след около 30-40 мин ицо ме взе и ме закара в нас, от вратата едва стигнах  до тоалетната и повърнах и взе че ми олекна. обаче главоболието беше адско просто и ми "мина" след много време.
днес съм леко пиян морков, но поне не съм припаднала и не ме боли нищо (още) пу пу.
сега се наливам с фреш портокал и съм се попренесла лекинко в един по-хубав свят, света на "Здрач"  Laughing прочетох буквално за един ден книгата, докато бях болна след което я препрочетох още 2 пъти и гледах 3 пъти филма. в заключение- мисля че съм зарибена, и в момента ми предстои да глътна останалите книги, вероятно ще ми ги дадат само на англиски обаче и чакам с нетърпение и новия филм, който щял да излезне в края на месеца.
е това е от мен Sunglasses

п.п. и щото само за мен писах, да си кажа за деетето- слава Богу е добре, на ясла е и слушка. кара ме да му пея до забрава разни песчнички които да повтаря и вече в репертоара има поне 6 песни и поне 2 стихчета Laughing

ками какви филми си свалила?

# 694
  • София
Пишете, пишете за готвене. Аз си записвам. Имам един час през който трябва да хвърля нещо на котлона /щото фурната се повреди/, да пусна прахосмук, да простра една пералнята /върху която съседката да си изтупа килимчетата и др. красоти/ newsm66 и още и още.... ooooh! После да отида да висна пред кабинета на доки за рецепта на Виктор. Няма маски в аптеките, а там всички са със. Ще пробвам с кърпичка, пък дано не уловя нещо. Народа съвсем подлудя. Прибрах се специално заради тази рецепта и ще атакувам преди основната вълна от болни след 17ч.
 Иначе ви чета, но не се включвам от работа. Пък като се върна вечер,  не остава време за нищо. С две думи ни на работа съм като хората, ни в къщи успявам  със задачите.  Confused

Лек ден или остатък от него.
Съчувствам на болничките. Hug

# 695
  • София
Като чета колко ангажименти имате,остава ли ви време за Кекс?
Янааааааааааа,пак ли се разтягаш негде из квартала ви?

# 696
Елинко , да не се повтаря това чудо  NaughtyЯвно ти трябва почивка  Hug
Филмите са Тhe Young Victoria и My Sisters Keeper  Hug
Иве, как даваш коластрата- в коя част на деня, с какво и колко често ,всеки ден ли?
Ще ме гръмнеш Иве  JoyДецата ти спят ли??кекс правя все по рядко ,нещо нямам муза

# 697
  • София
Ками ако те гръмна няма и толкова да правиш,а дано довечера се сетиш и мъж ти да ме черпи едно.Коластрата се дава на гладно,аз лично я давам преди закуска.Давам им я цялото хапче и те я изяждат,може и на едно листче да я исипеш и да и даваш по мъничко и да преглъща с вода.
Е Яна чу за Кекс и се появи?

# 698
що като споменеш кекс и веднага мене ме вкарваш в играта,иве  Joy
Тук съм,навън вали,децата се хапят,Никола заспа напът за кухнята и аз се прибрах.Надина пощляпа в локвите с гумените ботуши,ох какво ще правя цял ден..Звъня на брат ми за подкрепа да дойде той пък сега ставал,ех свобода...
Ели,значи се зариби ти по здрачманията.Ще дойдеш в отбора на заздрачените.Аз се зарибих в много труден момент за мен и тая мания много ми помага,а и не е опасна всичко е само на картинки.Това,което ти се е случило ме навежда на мисълта че може да сме изкарали един и същи вирус,добре че е краткотраен.

# 699
  • sf
Уффф, ся па и да чета за кекса трябва.
Довечера ми е по график  Joy
Ще взема и аз да прочета тия книги, то се е видяло.

# 700
  • София
Ами кой да вкарам,другите не пишат не готвят,само работа им в главата?Ама не забравям и Вик-чето.Тя си ни е от бандата,ама е без деца през деня.Сега ако не бродира на мъж и рудолф  на боксерките те па на Joy а появи се докато пишех ама ще го пусна в тоя му вид
Ками мисля че вече се досети спят Laughing
много спамя и пиша глупости дали да си легна newsm78

# 701
  • sf
Ако му избродирам Рудолф на боксерките, ще помисли,че намеквам,че съм му сложила рога  Joy

Изчезвам вече,че ме гонят от компа.  Crossing Arms

# 702
На Ками дребния шрифт отразява и моето състояние Rolling Eyes
Добре че мъжа е разбран и търпелив  Wink
Иве глупости да пиша ама то и тях си трябва талант да ги измислиш  Mr. Green Hug
Елчико  Hug Hug Hug да се оправяш ей, стига ти боледувания   bouquet
Били и на мен пюрето много ми харесва newsm10 Но ще изчакам още месец и половина да го опитам  ooooh! Tired
Но красотата изисква жертви  Mr. Green

# 703
  • София
Кой те гони бре,да не е с пистолет в ръка/мръсно подсъзнание/
Вико след празниците се почваме диета и рудофчета

# 704
Веси,сега докато си в темата я да те подхвана.  Wink Беше обещала едни снимки на брат ти и мотора,ама се скатаваш по фронта.  Naughty
Вики,така Надина беше нарисувала баща си веднъж с рога,хихи голям майтап,ама много се смях и той ми се разсърди.Аз съм извън графика сега и се правя на много болна,макар че трябва да си помисля за здравето и да подхвана мъжо скоро-секса е противогрипно лекарство и е доказано това.

Общи условия

Активация на акаунт