Отговори
# 705
Ми Яна забравила съм за снимките  Embarassed довечера ще се поправя Wink

# 706
  • София,
КАми тук сме и сме добре, благодаря, че попита Wink. ПОпрочитам ВИ от време на време, но не ми е останало такова да пиша, а и няма какво Confused.
От два дни обикалям с децата из университета и ходя да говоря с разни преподаватели, че съм я закъсала ужасно и как ще взема заверките и изпитите направо незнам.  Embarassed Много ми е трудно и най вече неудобно, не съм предполагала никога, че ще ми се случи да ходя да се моля на преподаватели, но какво да направя. От както е почнал семестъра, ВЕроника е била болна цели три пъти, а и висенето седем дни в болницата, после долечението в къщи, почти не съм стъпвала в университета. Та така наоплаках ви се,  Sickс някой преподаватели се разбрах, но с други не. Сега имам да правя купища курсови работи и да сядам да чета, че другияа вторник жива или умряла  Mr. Green, трябва да съм на колоквиум по мениджмънт и да изкарам оценка различна от двойка Embarassed, а с двете деца вкъщи, постоянно чистене, готвене, пране и занимаване с тях не ми остава никакво време и за учене. НОщите са мои Flutter

Никога не съм била на козметик,май ще трябва да тръгна ама как ще видим.Два месеца не съм била на фризьор и вече ми е плачевно положението,ама немога да го вредя.
И аз така, но няма кога, даже и боята ми стои и не съм се боядисала Confused, ходя като темерут, хич не съм за пред хора, ама какво да направя Crossing Arms
айде отивам да сложа една манджа и сядам да уча докато терминаторите спят #Crazy

Внимание докато пишехте в темата бяха публикувани 20 нови отговора  #Crazy
ЛЕле кога успяхте, аз ли бавно пиша newsm78, сега кога ще ги чета и тях, имайте милост  Joy

# 707
Дани,радвам се че сте добре!А такова темпо обичам аз,така е яко да върви темата и да сме най-отгоре!  Peace
Вики,прочети книгите искренно ти препоръчвам.И ще ти кажа,че свалих 3кл. докато ги четох.Това според мен е най-добрата причина и с това най-яко зарибявам.Клара се дърпаше щото и нея само филма не я впечатли,но сега ги чете и ела да видиш.Свалила е 2кл.,и ходи като дрогирана,което не е в моя полза де че я няма на скайпа.Пък сега докато й отмине първоначалната абсистенция...  Whistling
Нали ви се похвалих,че ще ходим с отбора на заздарчените на нощната премиера на Новолуние от 00.01ч.
Веси,ще чакам!  Wink

# 708
  • София
Не си се похвалила,какво ще правите,ако ще виете ще дойда и аз

# 709
О,сигурно ще викаме,хихи ама японките и мексиканките неможем ги надмина-те са маниачки истински.
Сега ще ви пусна едно много яко парче поне мен ме кефи:
http://www.youtube.com/watch?v=bsklvCD69j4

# 710
Дани  Hugуспех, ще се справиш   bouquet
Иве, мерси мила   bouquet Аз сега дадох една капсулка с малко прясно мляко  FlutterОт утре почвам сутрин на гладно
Ева се събуди след 1 час сън, хич не се уморява детето и не му се спи.След малко я изкрвам навън , ще взема два екипа дрешки за преобличане и ще висим поне 4 часа  Rolling Eyes
На кантар съм да я пусна в четвъртък на градина.тя тук иска да си играе с приятелите ,а те от днес всички са на градина ,та контакта е неизбежен  Grinning
Ще трябва и аз да го изгледам този филм  Laughing
Веси , а моят не е разбран и само ме ръчка  Crazy
А от кога почват коледните пости?????

# 711
Ками постите започват от 14 ноември  Peace
случила съм аз на мъж, но само той да не разбира че ще се възгордее Wink

# 712
чудя се далид а се захвана с тях .Аз бих се справила,ама мъжа ми ............... ThinkingЩе му предложа довечера  Joy ,ще има и награда ако ми партнира  Laughing
Тази година ми мина като на шега, ето още мсец и половина и започва 2010, много лети времето  Rolling Eyes

# 713
  • sf
Яна, а ми драсни в какъв точно ред са тия книги. Може и на лични,ама то и без тва достатъчно оспамихме темата.  hahaha
Кога е тая премиера, да се дотътрим и ние с Ива, ама ще си направим вампирски костюми  Mr. Green

# 714
  • София
Лети лети времето.
Яна гледах го,не е мой тип но изглежда супер естествен.Със здраве да си го ползваш и да слабееш. Hug
Давала ли си друго на децета освен ЗЕ и Коластра?

# 715
На мен тази година ми беше тежка,кошмарна,много лоши неща изживях но и хубави.За новата имам големи очаквания и дано само се хваля.Чувствам се леко безполезна на този етап,хората работят,спасяват света,други друго пък аз само се размотавам и почесвам дет се вика.  Rolling Eyes
''Здрач'' ''Новолуние'' ''Затъмнение'' ''Зазоряване''
Премерата е на 26-ти ноември,но незнам в коя зала и ред ще съм все още,билета ми е резервиран с другите.Айде в събот акато ходя да го купувам на хартиика ще видя има ли да ви взема два,ако наистина искате.Ще пийнем и по едно задължително.  Peace
Иве,едва ли някога ще имам късмета да го ползвам,но мерси за пожеланието.Аз не се предвам и ще търся двойници.  Mr. Green
Давала съм есенциални мастни киселини,но несериозно и не видях ефекта,който убедена съм имат.

# 716
  • София
Яна четох че ЗЕ не било препоръчително за такива активни като моите,това което казваш що е?Става ли за малки

# 717
  • sf
 Joy То и аз само се почесвам,ама хич нямам и намерение да спасявам света .
 Ще ходя утре да си търся първата книга, зарибих се, инак филма и аз не харесах,ама щом казваш,че на хартия е по-добре, ще рискувам  Grinning

# 718
  • София
янче вярно е голяма зарибявка, през уикенда ходих като зашеметена, но определно се чувствах добре. не мислех че мога да се пристрастя наистина, но може би е въпрос на душевна нагласа в момента в който четеш. ако не го искш, няма как да те достигне според мен. метнах се и в здрачната тема, само дето имам мнооооого да чета от преди Rolling Eyes
щеше ми се и аз да ида на премиера, но ме съмнява че ще се случи... нито имам билет, нито има с кой, а и не знам ицо дали ще ми отпусне края Rolling Eyes

# 719
Ели,каквото мога насреща съм за комапния и инфо!  Hug
Да,така е за нагласата.Две седмици ми стоеше филма на компа записан и аз все не си го пусках,не мислих че е нещо особенно още повече че ми го препоръча едно дете първи клас,хихи.Нямах субтитри,но по-добре защото го гледах и слушах много по-вътрешно.Беше точно на Еньовден,а децата с варицела.Аз съм влюбена в самата любов и в хубавите мъже с хубави гласове,какво да се прави.  Crazy
Иве,ЗЕ се дава сутрин и когато детето е отпаднало или като при мен когато е загубило апетит.Но с Никола не върви ни едното ни другото.А Есенциални астни кеселини всеки организъм по принцип им анужда от тях,пиех ги като бременна,а на Надина за дерматита давах,но несериозно както споменах.

Общи условия

Активация на акаунт