Отговори
# 720
  • Асеновград
И аз се зарибих по Здрач - филма.Има някаква магия в него , обаче аз по принцип си падам по тинейджърски истории.
Уф , писна ми , искам да си ходя , да си сипя чаша вино и да чета книга ...

# 721
Да не си мислите чи не съм тук и ви наблюдавам.Тук съм ама съм гладнаааааааааааа ,а до края на луната остават още малко повече от два часа.
А и не ми се работи уф.

# 722
  • София
Велина,хасбро платена ли им е доставката до ам.адрес?Или е безплатно

# 723
  • На края на вселената!
Да ми е честито освинването  Sad

# 724
  • sf
Буквално или.....?  Whistling

# 725
  • На края на вселената!
Буквално или.....?  Whistling
Казаха че е свински грип. Май съм първата в редиците. Спирам да пиша да не ви травмирам.

# 726
  • sf
 ooooh! Оле, извинявай, аз въобще не помислих за грип- реших,че нещо за ядене ....
Бързо да оздравяваш.
Но да питам- изследвания правиха ли ти или лични реши на око,че е свински грип?

# 727
  • На края на вселената!
Всички симптоми ги имам. Изследвания не съм правила. Теста струва 100лв от моя джоб. Нямам ги.

# 728
  • sf
Може и да е е свински тогава. Казаха,че личните наред лекуват за свински грип без точните изследвания. То според мен е все тая ,де.
Какво ти дадоха да пиеш?
Децата какво ще ги правиш?

# 729
  • На края на вселената!
Ще опитам лечение с хомеопатия, макар за някои да е неприемливо. Децата са с баща им, аз съм заточена в едната стая и не излизам.

# 730
  • sf
Мислиш ли,че е удачно да се лекуваш с хомеопатия в случая?
Смело ми се вижда. Полежавам ти успех и бързо оздравяване и никакви други болни вкъщи!

# 731
  • София
Аз също се зачудих,за какво става въпрос.Мими  Hug бързо оздравяване,аз съм за хомеопатията ама в този случай май клоня към АБ.Мислих си по въпроса снощи,ама чак не ми стиска.Дано никой да не се разболява от вас. Hug

# 732
Мими , съжалявам да го чуя.Какви точно са симптомите ти??Бързо да се оправяш  Hug
Този грип с АБ ли се лекува?Нали е вирус  Thinking
Ох, моето дете много си бърка в носа  Embarassed, пръста й е само там и по някое време ми носи "пиле"да го махна от ръката й  Rolling Eyes

# 733
  • На края на вселената!
Симптомите ми са температура 39,5, болки в цялото тяло - мускули, стави, кръст, глава, очи (сякаш цяла седмица лозето съм копала), отпадналост, болки в гърлото, хрема, суха кашлица, започваща пневмония (болки в белите дробове за два дни). От днес вече и с разтройство. Лекувам се с Микоплазма пнеумонеа. Според хомеопата го хващаме на време. Пък да видим. Току що ми се обадиха че имало тестове за 20лв в Бодимед. Ако мога ще отида.

# 734
милата, стискам палци скоро да се оправиш   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт