Някой ползвал ли е Регаин?!!!

• 21 185
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте! И така- накратко -Аз съм или по-точно бях с ужасяваш косопад след раждането , което според повечето т.нар. специалисти е напълно нармално #2gunfire- да ама не- косата страхотно ми оредя и отъня и то основно на темето! Та най- накрая се намери лекар, който да ми предпише Регайн- препарат за лечение на андрогенен тип косопад- мъжки, който при жените се изразява в дифузно оредяване и изтъняване на косата. #Cussing out Та ползвах го 2 месеца и има ефект от гледна точка но това, че косопада ми намаля, но нов рестеж все още няма. По страшното в случая е , че прочетох в нета, че като страничен ефект може да има окосмяване по лицето и направо откачих. Има ли и други, които са го ползвали и как им се е отрезил, че незнам дали да продължавам и накъде......
Извинявам се, ако темата не за тук, но не знаех къде да я сложа!

# 1
az si kupih no neznam dali da go polzvam i az sam kato teb sled rajdane i moqta kosa e sa6to kato tvoqta i az neznam kakvo da pravq za6toto e 5 % za maje za6toto to bilo po silno taka mi kaza lekarkata kaji mi tvoeto kolko % e i dali ima nqkakav efekt i kak go polzva6 kolko pati na den

# 2
Извинявай , че едва сега ти отговарям, но дано да ти е от полза. Та моят е или беше 2 % Регаин -доколкото можах да се ориентирам е подходящ за жени- и аз го ползвах 2 месеца, въпреки че стандартно лечението трябва да продължи 3. Та в края на второта опаковка забелязах някакви дребни косъмчета по скулите и веднага прекратих лечението. Иначе да- имам нови косми по главата, неравномерно разпределени по местата, които съм мазала, растат си на дължина и да- мисля че има ефект. Но мен много ме притесниха скулите и въпреки, че не съм 100 % сигурна, че са от лекарството няма да рискувам да се мажа повече.  А защо са ти предписали 5 %?

# 3
Аз съм ползвала, без рецепта /по-мое осмотрение/. Нямам сериозен проблем, просто беше сезонен косопад, но прочетох тух в един испански форуми, даже сега ще потърся има и снимки, та реших да опитам. Измазах едно шишенце само, за това за резултат не мога да говоря.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 22:48 от natia

# 4
Пропуснах- ползвах го 2 пъти на ден- сутрин и вечер- пише по 1 мл. или това е равно на 6 впръсквания с накрайника за по широка повърхност. Аз дори се бях подготвила за пълен курс- т.е. 3 месеца и понеже го нямаше в бг. мъжът ми го купи от Германия , ако все още имаш намерение да го ползваш мога да ти го дам.

# 5
Eто ти форума . Снимките са впечатляващи!

# 6
  • В къЩи.
Намира ли се свободно по аптеките в Бг?

# 7
Преди 3 месеца- когато аз го търсих нямаше нов внос- сега незнам, но по принцип би трябвало да има.

# 8
  • В къЩи.
Благодаря ти,а знаеш ли колко струва в Бг? Предполагам ,че е 60мл.

# 9
90 лв- да 60 ml.

# 10
И аз сега имам такъв проблем с косата. Една позната ще ми изпрати регаин от германия, защото тук вече не се предлага от февруари месец. Не знам обаче дали е 2% или 5%. Аз й написах само името, а чак след това погледнах на рецептата, че докторката е добавила 2%.
Четох различни отзиви за него, и сега се притеснявам като започна да го ползвам, от окосмяване и по други части на тялото, освен по главата Simple Smile
Моля, някой който го е ползвал на скоро, да даде мнение....

# 11
Имам познат мъж , който го ползва 5 % . Страничните ефекти сан аистина окосмяването, но на всеки ралично.. За жени незнам доколко е полезно, но при мъже наистина действа. Първоначално 1 вия месец ти капе много косата,приготви се психически за това  Tired После израства и се сгъстява, незнам ефекта обаче доколко е траен, понеже чух че след 6 месеца май, пак му беше започнал косопада  Confused Но през тези 6месеца наистина имаше видим резултат. Според мен Регаин трябва да се позлва когато е най наложително, понеже спреш ли да го ползваш,косопада се възвръща, пък не се знае дали ще ти подейства. Чувала съ че при някои не действа. Незнам дали знаете, но името на съставката е Минокидрил в Ибей е пълно с такива препарати... Успех  Hug

# 12
Здравейте! Аз имам същия проблем и отидох на лекар в Токуда.Изписаха  ми Регаин и ми казаха да го използвам 6 месеца.След три месеца трябва да тръгне нова коса.Вече два месеца го използввам.Но след 6 месеца ми каза лекарката,че може да направим почивка.Лечението било дълго каза.Реших да опитам поне 6 месеца,пък ще видим.Дано да се окаже ефикасно.  Simple Smile

# 13
Момичета,

За първи път пиша тук, но чета много. Благодаря на всички за споделения опит.
И сега много бих искала да помогна с моя опит на момичета с подобен на моя проблем и за това съм тук.
Моят косопад е/{беше} тип андрогенен със силно изчезване на косата ми в свете странични зони на темето (както обикновенно мъжете оплешивяват!) - беше кошмар! Носих бретон зада не си личи, но и това спря да помага...

Ходих при Д-р Людмила Цанкова, в www.dermasofia.com. Четох за нея и за регаина някъде из нета интервюта и отидох и това беше март 2016. Тя каза изследвай хормоните, но при тебе 99% е андрогенен косопада, веднага почваш с Регаин, каза няма значение 2% или 5%. Резултат след 5 месец каза тя. Сподели опит на няйна близка приятелка и ми каза "Спокойно, ще ти порасне коса!"
Хормоните са ми ок, се оказа.

Намерих едно момче в базар.бг което купува Регаин от Гърция, по евтино излиза и го праща по еконт. Направи ми отстъпка за 5 броя. И аз се притеснявах от страничните ефекти и реших да започна с 2%. Ще намеря линка с контакт на момчето, който се интересува. Той каза че масово снабдява софиянци с регаин - и мъже и жени!

И така започнах - сутрин и вечер. По 2-3 впръсквания от ляво, дясно и на на темето (щото и там оредяваше). Малко натривам и това е. Да съм пропуснала -  5-6 пъти най-много.

Точно днес правя 6 месеца откакто полавам Регаина. Хора имам коса, расте коса!!! От дясно почти един сантиметър оплешивяването е намаляло, от ляво по слабо но расте. Мястото имаше тен, и беше гладко като кожата на челото ми. Сега има коса!!! Разликата е видима, приятелки които знаеха за какво става въпрос виждат разликата и казват супер. Съжалявам че не си направих снимки - преди-след.

Аз не получих никакво странично окосмяване до момента. Получих един странен сърбеж по ръцете на третия мецес, но не съм сигурна дали от това. Пих алергозан и си отшумя. Мисля че трябва да направя пауза след 6-тия месец, но ще говоря с дерматоложката тези дни.

Това е до момента. Пишете ми, който има нужда от подробности. С радост ще ви разкажа покажа. 
Аз бих казала хвърляйте се с Регаина и не се бойте.

Изпращам ви усмивки,
Павлина

# 14
Момичета,

За първи път пиша тук, но чета много. Благодаря на всички за споделения опит.
И сега много бих искала да помогна с моя опит на момичета с подобен на моя проблем и за това съм тук.
Моят косопад е/{беше} тип андрогенен със силно изчезване на косата ми в свете странични зони на темето (както обикновенно мъжете оплешивяват!) - беше кошмар! Носих бретон зада не си личи, но и това спря да помага...

Ходих при Д-р Людмила Цанкова, в www.dermasofia.com. Четох за нея и за регаина някъде из нета интервюта и отидох и това беше март 2016. Тя каза изследвай хормоните, но при тебе 99% е андрогенен косопада, веднага почваш с Регаин, каза няма значение 2% или 5%. Резултат след 5 месец каза тя. Сподели опит на няйна близка приятелка и ми каза "Спокойно, ще ти порасне коса!"
Хормоните са ми ок, се оказа.

Намерих едно момче в базар.бг което купува Регаин от Гърция, по евтино излиза и го праща по еконт. Направи ми отстъпка за 5 броя. И аз се притеснявах от страничните ефекти и реших да започна с 2%. Ще намеря линка с контакт на момчето, който се интересува. Той каза че масово снабдява софиянци с регаин - и мъже и жени!

И така започнах - сутрин и вечер. По 2-3 впръсквания от ляво, дясно и на на темето (щото и там оредяваше). Малко натривам и това е. Да съм пропуснала -  5-6 пъти най-много.

Точно днес правя 6 месеца откакто полавам Регаина. Хора имам коса, расте коса!!! От дясно почти един сантиметър оплешивяването е намаляло, от ляво по слабо но расте. Мястото имаше тен, и беше гладко като кожата на челото ми. Сега има коса!!! Разликата е видима, приятелки които знаеха за какво става въпрос виждат разликата и казват супер. Съжалявам че не си направих снимки - преди-след.

Аз не получих никакво странично окосмяване до момента. Получих един странен сърбеж по ръцете на третия мецес, но не съм сигурна дали от това. Пих алергозан и си отшумя. Мисля че трябва да направя пауза след 6-тия месец, но ще говоря с дерматоложката тези дни.

Това е до момента. Пишете ми, който има нужда от подробности. С радост ще ви разкажа покажа. 
Аз бих казала хвърляйте се с Регаина и не се бойте.

Изпращам ви усмивки,
Павлина

Може ли някакъв тел. или линк за да се свържа с момчето,което продава регаина?Какво стана при вас?Ползвате ли го още?

Общи условия

Активация на акаунт