ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хоп-троп!Чета,чета,ама нещо ме домързява да пиша Rolling EyesМного ми стана драго като видях първата бременна в юлки 2010 Heart Eyes

Сиси,то ще се чуе,дори и да не е Тайланд,ще е нещо топло с плажове PeaceИ аз се възпрях за спортиста на Джиджито,че верно заприличахме на изповедалня Peace
Джиджито,ще гледам да се организирам,когато и да решите да направим спортна среща.Стига да приемате    261uu
Линет,може,може.Скоро някой спомена,че чисто статистически скоро трябва да гръмне някоя бомбичка.Да не се запишеш и ти при юлки 2010? Laughing

За Пловдив-ще се опитам да сменя уговорката с педиатърката,че се разбрахме да правим Пентаксим в четвъртък PeaceАко успея ще се включа и аз.За съжаление ще съм с малката кола и не мога да кача 2ра количка.

Мамбина,Мама Барба,честит празник!     bouquet

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 17:31 от milasara

# 106
Здравейте и от мен. Искам да питам какви са симптомите при алергия от белтък. Днес в памперса на Вики имаше слуз и кръв, а педито не вдига, затова се обадих на гастрото, а тя вика: има алергия сменяйте млякото. Ама аз преди това му бях направила клизма /нали сме скарани с акото/, та мисълта ми е, че ако не го бях направила, той можеше и да не се изака, та как ще разбера, че има алергия. Докторката каза да не се притеснявам и да отида след седмица при нея, но аз не съм чула педиатър, който да каже да се притесняваме. Ако има мами с такъв проблем, моля споделете, макар че май вече го обсъждахте, но сега няма как да го намеря.

# 107
  • София
Вижте петицията в подкрепа на активното естествено раждане и за подобряване на качеството на медицинските услуги в областта на акушерството и гинекологията.
http://www.estestveno.com/node/137

Ако това стане,веднага раждам пак.

# 108
  • София
Цезари много благодаря за списъка с вината, ще пробваме и ще ти кажа кои най-много ми допадат, така ще се ориентираш за вкуса ми и ще ми станеш личен сомелиер. Mr. Green  Joy
Аманитка, абсолютно същия звук издава и нашата люлка, явна си е характарен за техните люлки на Фишър прайс, но понякога и проскърцва, тогава бутам леко крачетата долу и спира, да знаеш ако ти се случи.
Сиси, благодаря за столчетата, много са хубави, това дето прилича на бар столче много ме впечатли, вече съм в голяма чуденка.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 18:46 от cveten prashec

# 109
  • София
Привет отново,
Цветен прашец, с удоволствие! LaughingДани та харесат вината!
Аманита и нашата люлка издава такъв звук, но е много по тих. И ние сме с Фишър Прайз, но модела е друг (Aquartium), така че нищо притеснително. Зисачаме се с теб и в други изкусаващи теми във форума!  Hug
Мама Барба, честита годишнина на патреци! Желая Ви много годиин семейно щастие, любов и още сладки бебчета!  bouquet

# 110
sarnichkata  моят го няма, но защо се притесняваш?
защото винаги си намирам за какво да се сдухвам  Mr. Green нямам повод за притеснение, ама на всяка позната на която кажа, че не ми идва и подчертавам че кърмя и всеки се чуди  Shocked и ме карат да се замислям...та затова да ви попитам, да си сверя малко часовника  Party
Сърничка - спокойно, аз предните пъти като кърмих по 9 месеца нямах цикъл и да ти кажа хич не съм страдала от тази работа. Има време после пак цял живот ще си все в цикъл, поне сега си почини. Коментирала съм го с гинеколога си и той твърди, че е напълно нормално и това положение - да няма цикъл докато се кърми. Стискам ти палци за изпита.

Линет и без цикъл се забременява като стой та гледай, така че ако не си решила да дублирате Бени  Heart Eyes Flutter, взимай мерки  Wink Wink Wink

Аманитка - да откриха ги в гърления секрет гадините и го мазахме с нещо около месец - казваха му ваксина, но се мажеше в носа, а на мен ми слагаха инжекции, защото се оказахме дружно с тази екстра.

На тази среща няма как да се включа, но носете много поздрави на хубавия Пловдив - на следващата такава силно се надявам да съм първа писта.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 18:20 от Lennyh

# 111
  • Силистра
cesari, а от къде можем да се снабдим с тези вина?

# 112
  • Видин
Причината за липса на цикъл е :
кърмите-следователно пролактина е висок, а щом е висок подтиска овулацията, а без овулация няма цикъл.НООО това не винаги означава,че не може да се забременее докато се кърми  Naughty
Лени, питах те нещо  Crossing Arms Hug
Мерси за инфото за люлката   bouquet

# 113
За малко минавам, че днес е луд ден и съм много изтощена.
Ивчо нещо е емоционално разстроен днес, съответно и аз, само дето аз не мога да си позволя лукса да се тръшкам, рева и пищя като него...Купих му едно елече днес, утре ще го облека с боди и горе елечето, да видим дали пак ще пищи от дрехите...

Софиянки, ако ще идвате, давайте да мислим къде да се съберем, защото ще сме доста хора + колички, много ще е сложно, май само някой парк ще ни събере всички на едно място Laughing

Мерси за отговорите за количковите чувалчета - аз, тъй акто изкарах моя, дето си върви с количката, или не успях да го сложа правилно (нещо не пасва както трябва), или си е така просто. Не прави пълна изолация, с цип се закопчава само в долната си част...
Май най-идеално пасва когато количката е в седнало положение, но засега не ме устройва това. Ето тук се вижда как трябва да седи чувалчето, при нас обаче не става, предполагам защото е легнала.

Зори - съжалявам, че няма резултат с Габко...освен да посетите София, не знам какво друго, освен ако не ви е писнало от лекари де. таткото - бъди толерантна, доколкото можеш, все пак има да наваксва доста време и е нормално сега да се държи като "дърво" с Габко Crazy
Сиси -  Hug Hug Hug Столчето не съм го купила още, в края на седмицата, когато мога да ида с кола до магазина. дано ми харесат на живо. Между другото - гледах в сайта на Био Слънце Луна - имаш ли мнение за пюретата и кашите?
Мамбинка - много сладко си го описала това с Ру сутринта, както винаги Heart Eyes Честит празник, на патерици, забравих вчера...  bouquet
Инкс - това,което аз исках да има столчето, беше: да се регулира на височина, да става за люлка, да има колелца. Поли-то е страхотно, то е столчето на мамбинка, както го кръстихме вече, аз първо него набелязах, но после реших, че Ивчо няма просто да стои в него като в шезлонг, а по-скоро би се люшкал напред назад, много обича.

Цикъл и аз нямам. Но нали имах еднообилно течене - подозирам, че е било овулаторно, та съм леко в очакване за този месец. не искам да ми идва, така ми беше и ми е хубаво без цикъл Crazy
Изгледахме сериала, мога да кажа, че разцепиха накрая, хич не очаквах такъв обрат Mr. Green Тези, които го гледат, да се тресат от сега Crazy
Странно, но напоследък усещам някакви миризми, които ме връщат към бременността от този период, става ми ужасно гадно - на някой случва ли му се подобно нещо? Например, рових в шкафа днес и изкарах една блуза, дето тогава съмносила - първо, самата блуза ме върна назад, второ, миризмата ми пропомни как бичих над мивката в банята Sick

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 18:41 от .:.Stef.:.

# 114
Аманитич - рестартирах се  Embarassed Embarassed Embarassed сори. Сега се връщам да видя какво си ме питала  Hug

Дааа - аз и в горния пост съм ти отговорила, но може би неразбрано съм го написала. Стафилокока го открихме на малкия в гърления секрет. След това лекарката взе и кръв от мен и съпруга ми и се оказа че и аз имам стафилококи.
Лекувахме се с т.нар. ваксини. За сина ми слава богу беше една течност, която се мажеше в нослето и след няколко седмици \ не помня точно\ взеха втора проба секрет, за да потвърдим, че се е излекувал.
На мен ми слагаха инжекции - доста гнусничко беше и по някаква схема.
Има една специална лаборатория в София занимаваща се със стафилококите - казва се "Анаста" - но дали съществува още .... все пак това е случка от преди 12 години. Иначе лекарката която водеше тази лаборатория е специалист именно в лечението на стафилококи.

# 115
  • София
Привет,
Вината, които изброих ги има в по-бутиковите магазини за алкохол, в Билла, Пикадили. Наздраве! Hug

# 116
  • София
Цезари,за Енира нищо не каза?Много го хвалят,но не мен не ми е чак пък толкова добро.А чергите са бляк.А пък преди да забременея любимо ми беше Фраголино.За който не е пробвал,има вкус на ягодки и е леко шампанизирано,сама си изпивах повече от бутилка  Embarassed.Иначе малко съм работила в магазин за скъпи вина и кубински пури,та се заразих и ни стана хоби в къщи.А после в Пикадили,като нямам работа само при вината стях и четях етикети,все едно кода не минава на касите ,ако ме пита някой  Wink.След това малко на витрината при сирената и дошло време да отчитам касиерките  Laughing.Всяка седмица си избирахме по една хубава бутилка,че някой не са евтини и по-честичко не може  ooooh!..Най-ни харесват вината от Новия свят,е нямат нищо общо с нашите.Австралия,Чили,Африка,Калифорния ,Италия-кианти,санджовезе,ехххх...
Цикъл и аз нямам,дано скоро да нямам ,де Praynig

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 19:24 от Mime-to

# 117
  • София
Привет мили мами и бебета.
Пак не мога да смогна да ви изчета.
Аз тез дни само чета чат-пат, че нещо това време ми докара малко лошо настроение и не ми се пишеше. Много се сдухвам на такова време ....искам да е лято, топло и слънчевко, ама май ще трябва да почакам...Гледам доста темички сте обсъждали: професии, Пловдив, уроци от Джиджи...
Май доста колеги има тук – и аз се занимавам с маркетинг или по-точно маркетингови проучвания, та и аз май съм от „безполезните”.
За Софийска спортна среща: звучи ми мноого обещаващо, ако имам възможност ще се възползвам. Оставям бебса татко му да го храни и идвам да поскачам.
Мама Барба, ние сме с АКБМ. Гастрото ми разрешава да ям овесени ядки, специално питах, защото си намерих едни овесени бисквитки...И разбира се Честита годишнина! Още дъълги години да се обичате. Мамбс и на вас Честита годишнина! Много любов и щсдтие.
З. Иванова (дано не бъркам, мисля ти беше писала по въпрса) това, че сте само на кърма няма нищо общо, в сми не пречи бебето да има въпросната алергия, при нас случаят е точно такъв. При такава ситуация мама трябва да спазва специална диета. Не знам педито ти, защо е казало, че ако сте само на кърма не може да има АКБМ???
Тан, миличка, толкова се радвам, че и при вас започва да има напредък. Още малко и ще мине съвсем, не може вечно я. За температурата знам, че е нормално бебетата да имат малко по-висока такава. Май до към 37.5 не е много тревожно. Ама ти с тоз зъб ме уби...не е ли рано? То милото верно от колики на зъби мина...
Веси2, май доста сме с такъв „хъркащ” нос. Аз ползвам само физиологичен разтвор.
Стеф, Малчо ако е гол е най-щастлив. С всеки кат отгоре става все по-ревлив и по-сърдит. Ааааа, да не забравя – честито столче на Ивчо, малииии кат космически кораб е.
Инкс, на нас ни подариха столче, много е сладко според мен, а и практично. Няма люлка или някакви други екстри, но мисля, че ще свърши работа, та струва около 160 лева, на Хаук е. Мисля, че и по евтини има. Моя позната мама каза, че най-важното е да е лесно за почистване, че представи си какво плюене предстои, вдига се на 2-3 нива, на колелца е, с голям кош отдолу..абе много е гот.
Куку, за Н.Г. – ние ще сме си в къщи и ще поканим на гости май родителското тяло.
Стрелче, бързо да оздравявате  Hug
Оххх Юлско бебе, върна ме една година назад...на 25.10 трябваше да ми дойде, но аз цяла седмица преди това се чувствах някак странно, та си направих тестa на шега...и беше положителен...м дааам, темата я беше пуснала Дзимби, аз се престраших (втора), после и Джиджи се появи и всички останал....олеее какво вълнение беше... а сега „точицата” шава и се смее и гука, ама че кеф.
За дрешките: и аз вече започвам да използвам май по 2 дни ако са чистички, че то не мога да смогна да изпера и изгладя всичко, докато изсъхнат...
Лина прима, добре дошли с Александра.
Айде да се отчета: днес ни сложиха 2ри Пентаксим и гък не каза Малчо, докато разбере какво става. Дано да нямаме проблеми. Вече ни казват, че сме като скала – на мама кюфтето, качил е 300 грама за една седмица (само на кърма и вече е 7.540) е, благодарение на това, успях да си „издействам разрешение” да започнем захранването при навършени поне 5 месеца, особено ако мама има манджа. Уффф спи от 3 часа, пропусна си яденето..милия, тази ваксина какво направи на милото ми мъниче  Wink
Сиси, Джил, 8 ОДЗ е много добър избор. Половината ми дружки са били там като малки  Laughing(малииии смятайте преди колко време е било това). Сега са намалили доста двора, че построиха блокове, но пак има много пространство. За съжаление малко с”връзки” взимат там
Сърничке, аз също чакам още, но на мен лохийте ми свършиха преди няма месец, та знам ли какво се случва точно  #Crazy
За Пловдив и аз бях много за, но май ми изниква важна среща, та може и да не ми се получи  Wink

# 118
  • Видин
Лени, май само секрет от гърлто не сме давали! Но и това ще направя, ако трябва.Просто отношението на този лекар е меко казано несериозно, не ми се говори за него вече...
Благодаря за инфото, каке  Hug  bouquet

# 119
Здравейте и от мен.

ПНе знам педито ти, защо е казало, че ако сте само на кърма не може да има АКБМ???
/quote]

Преди време и аз имах съмнения за АКБМ и получих от педито същите уверения, че щом е само на кърма не е това... newsm78 Доколкото ми е известно тази алергия се установява с кръвен тест. Фелисити, правихте ли такъв? Или диагнозата я поставиха по други признаци?

Цикъл и аз още нямам.

Подкрепям с две ръце петицията за условията за раждане, че като се сетя какви бяха в болницата...

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 21:47 от kusmet

Общи условия

Активация на акаунт