ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
За кенгурутата от Windows - искат ми потвърждение,че данните ми са верни по мейл, някой знае ли на кой адрес се праща потвърждението newsm78

# 91
 Честито на Мама Барба и Мамбинка - много да се обичате и уважавате.  Hug

Усмивче, комбинацията шампоан и витамини Ривалид е страхотна и има голям ефект но само в комбинация. Обаче се качват кг. Аз на моите 49кг. за един месец качих 4кг. а по принцип от витамини не съм качвала досега.После приложих за две седмици диетата на Дюкан и ги свалих.Щях да я продължа за да задържа моите си кг. но видях теста с две чертички и спрях.  Laughing

От вчера и аз забелязах косопад  и сега се чудя дали пак да почвам с Ривалида но не ми се иска да кача пак кг.  Laughing

Май наистина съм изпуснала заигравката със самозадоволяването на бебетата ни  Mr. Green

Тан, нормалната Т за бебетата е към 37,5 мерена в дупенцата.

Катя ми е толкова послушна,така се смее по цял ден с глас.Гука си и си играе самичка,че ми е жал да плаче от това,че не иска цица.Реших си да не тормозя детето и когато наистина не иска да й давам шише.Както казах и преди това става най-вече с последното й ядене.Досега тормозих и нея и себе си като я натисках да суче но вече спирам.Ще си й давам ако иска АМ вечер а иначе през целия ден суче.Знам,че така ще ми намалее кърмата и ще дойде момент и ще спре но не искам да гледам кроткото се детенце да плаче заради това. breastfeeding

# 92
  • Кърджали
Беше ме прихванало нещо и до сега кексче правих... Мъжлето снощи мрънкаше, че нямало нищо сладко в къщи, та да яде сега... Още не съм го опитвала, надявам се да е станал вкусен.... Ама както си го познавам хайванчето, сега ще изръси " И защо не го направи като имахме гости"....
Малката сега се оглежда нещо в люлката и се смее сама... Е, тъкмво я похвалих и тя се ядоса....
За косопада - и при мен май започва... Но мен особено не ме притеснява засега.. Имам толкова гъста коса, че мога да дам на още 10 човека и пак ще ми остане... Та колкото и да окапе от нея, няма да се промени..

# 93
tan ето виж тук за температурата на бебетата и да знаеш че като се мери в дупето се вади 0,5  Peace http://yonsi.moetodete.bg/blogpost_381_0.html
малкия вчера и днес нещо е нервен сигурно защото и тук застудя и не ме оставя нито да чета нито да пиша имам да отговарям от другата тема ама вече няма да съм актуална така че ще пропусна
хайде пожелавам ви много спокойни бебчета не като моето днес и вчера

# 94
Здравейтееее   bouquet
Мамбина, Сиси мерси че питате за изпита, е пържа се още и го очаквам този петък е Simple Smile ако искат да ме късат ама да ми се маха от главата че ми писна, имам чувството че го чакам от 100 години вече  Flutter
Софиянки, евала за Пловдив, аз си мислех че се шегувате а то какво стана Simple Smile следващият път и аз  Peace че сега уж "чета"
Честита годишнина на Мамбина и мама Барба  Hug

Ох, аз пак ще ви попитам, има ли кърмещи мами, които още чакат да им дойде цикълът? Моят още не се появява  Crossing Arms

# 95
sarnichkata   моят го няма, но защо се притесняваш?

# 96
sarnichkata   моят го няма, но защо се притесняваш?
защото винаги си намирам за какво да се сдухвам  Mr. Green нямам повод за притеснение, ама на всяка позната на която кажа, че не ми идва и подчертавам че кърмя и всеки се чуди  Shocked и ме карат да се замислям...та затова да ви попитам, да си сверя малко часовника  Party

# 97
И моят го няма...

# 98
И моят го няма.. Споко, познатите ти просто не са добре запознати.. Joy
Може да не ни дойде през целия период на кърмене.

# 99
sarnichkata - И аз да се обадя , и аз нямам още (за щастие), а може ли да се забременее ако нямаш цикъл?
мама Диди- а вечер защо не цедиш и да й даваш кърма от шише? Така няма да ти намалее кърмата и сладурчето няма да е на АМ.
медула - на мейла ли ти искат потвърждение за играта, на мен не са ми писали?

Познайте кой пак спи, без да изпуска бибата?  smile3504

# 100
  • Видин
Ето ме  Party
Лени, стафилококите от гърления секрет ли ги открихте? Hug
Юлско бебе, аз даже бях забравила, че съм влязла да пожелая успех на момичетата и на себе си.Майка ми наскоро прочете първите ни теми пак и ме подсети  Blush Е*аси късмета и чудото  Party И на мен ми е мило, че на теб ти е мило и си се разчувствала.Общо взето, много се кефя, че си имаме толкова много бебета.Стискам палци на Берушка и Мима, разбира се  Praynig
Джиджи, още малко търпение и кърмата ще се регулира  Hug
Медула, е как, ние сме най-многобройни! Дано си получиме кенгурата наистина.Не че ми трябва - имам си 2, ама аванта е  Joy
Аз не съм получила мейл за потвърждение  newsm78
Сега за лекаря - отидохме и казахме, че имаме проблем с нослето.Показахме рецептите с лекарства, които сме ползвали и т.н. Показахме и аспираторите, и док и сестрата като почнаха да го гледат особено Бейби вак-а, явно не са виждали такъв.Погледна му носа, гърлото и пипна ушите и каза, че детето е здраво В МОМЕНТА.Като казахме, че пищи че не може да диша отговора беше "от къде сте сигурни, че е заради носа?може да го боли стомах" Shocked Shocked Shocked Каза също да му огранича храненето  #Shocked Защото бил много голям за възрастта си, белите му дробове искат повече кислород, а нослето му е малко.Това не виждам как може да му докара сополи newsm78 Каза да му го заведа когато има проблем и пищи  Shocked А то тогава дори да го облека не мога...камо ли да го водя някъде си...абе толкова съм разстроена и обезнадеждена.Нито каза "Слагайте стеримар" нито нищо.Каза, че детето е добре в момента, какво сме искали - да е тежко болен ли.Сякаш искам да си измисля болест, защото си нямам друга работа.Нямам думи.Поредната напразна надежда.Ще поръчам хомеопатията на Боарон и почвам.Друго не ми остана.Трябва и да чета какво става за овлажняване на лигавицата, защото напоследък му е сухо в нослето, като напръскам с физ. р-р и вадя цели чудовища...
Ето го клипа със звука на люлката - http://www.youtube.com/watch?v=ssHwb9aHdBc Ако се чува, защото нещо съм си прецакала компа и нямам звук  Joy
Я дайте идея как да кърмя - кърмя легнала, гола от кръста нагоре ама напоследък взе да ми става хладно.Не мога да го измисля с какво да съм облечена.Явно нещо, което се отваря отпред..ама винаги държа лигавник на другата гърда, защото тече....сложно Simple Smile
Е това е от мен засега  Hug

# 101
Запис и от мен в новата , че ще я изпишете докато се отчета! Laughing Hug
За цикъла: е, моят го има... Mr. Green , но този път е така. С Борис докато кърмех ми дойде чак 4-тия месец. Peace
И аз все си намирам за какво да се сдухам... Tired
Сега пък не ми дава мира , защо Йоана продължава да се дърпа от време на време от гърдата /вече не е отдясната само/ и да се напъва и да реве. Мислех , че е кърмаческа стачка , но изчетох всичко по темата  и не прилича много на такова. Мислех , че кърмата ми намалява , но не е съвсем така /междудругото има ефект този Плантекс/. Взех си да пия обаче и лактагонен чай на хип за кърмачки/страх лозе пази/. Имам съмнения , че зъби я мъчат, но не ъм много сигурна. Лапа си от 2 седмици  вече много настървено юмруците, всичко лапа и го прекарва на определени места по венеца. Пипах , пипах ... и не знам вече. Tired
Вглеждам се във всички неща и за този рахит за който е набедиха... въобще изперках. За рахита не е ясно има ли няма ли , наблюдават я , но не и увеличава капките. След 2 седмици сме на консултация и смятам да попитам защо така мота работата докторката. Crossing Arms

# 102
sarnichkata - И аз да се обадя , и аз нямам още (за щастие), а може ли да се забременее ако нямаш цикъл?
може, може.  Whistling
Аманита слагай забавните човечета от онзи сайт, защо ги забрави така  Crazy

# 103
аз мисля че не може, но не знаеш в кой момент ще ти дойде Simple Smile
офф,чакам малката да се събуди от 14.30 да ходиме вън, но явно неиска Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 17:22 от orhideq

# 104
  • Силистра
Относно цикъла предния път ми дойде на деветия месец от раждането, а сега  Cry два пъти в месеца.

За далтонизма от доктор офталмолог знам, че само мъже страдат от него и носител е майката, т. е се предава от майка на син. Брат ми е далтонист, не различава много от цветовете, а колко сме се карали за тях като малки. Аз съм евентуален носител, за сега големия познава всички цветове, за малкия не знам

Аманитка, благодаря за инфото Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 17:51 от svetly_

Общи условия

Активация на акаунт