ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 811
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Safo, и аз имам стаж във фирма, която се занимава със зърносъхранение, и после в маслена фабрика Laughing, но аз съм се занимавала със счетоводство, планиране на производство, организация на доставки и др. подобни, т.е. била съм маслото, което смазва зъбните колелета на машината.
Последно работех в отдел за обработка на поръчки в търговска компания, но не се знае какво ще правя като се върна от майчинство, че май настаниха трайно човек на моето място.

Аманита, юлчетата напълниха албума във фейса с познати физиономии  bouquet

За пловдивската среща съм налице, ако Джиджу (   Hug) не се е отказала.

# 76
Все забравям да се похваля, че малката се обърна от корем по гръб преди няколко дни, събра ни очите Shocked.
Сега пак ме шокира, спи вече 12 часа, аз чакам да се съуди да яде. Снощи заспа към 00:30 или към един без нещо и още кърти това дете Shocked.
Да се похваля най- накрая си хапнах синьо сиренце вчера, от както бях бременна ми се яде, но нали не можеше, та не посмях, сега остава и суши да хапна, че ми се яде още от началото на бременността, една се уговаряше по телефона да ходят на суши ресторант, докато чаках при дофторицата и разбира се веднага попитах като влезнах при нея, но каза, че не може Sad.
Ами като гледам, Джиджи , май сме само ние двете и Медула, ще видим Джилиан какво ще каже и Дейзи беше казала, че иска да дойде.

# 77
Габко,да се стягаш и да не плашиш мама-хей!Според познат УНГ честото вакумиране на нослето на бебето стимулира лигавицата да прави повече сополи и така си става порочен кръг-наистина напичай го на слънце,прави му парна баня.
Софиянки-хайде на слънцето!!!
Джиджито-моите гърди са си вече доста меки,но това не означава,че няма кърма.Относно честото будене ако Стелла е свикнала повече на вън да спи сега по-хладното време и липсата на дълги разходки на открито+промяна на климата може да е причина,защо мислиш,че е глад-а те като не спят се повъртят,поиграят и решат,че цицата им е спасението и искат и да сучат-не че чак такъв глад ги гони.
Юлско бебе-браво на фитнес девойката.

# 78
ААААА ДРАГААААААААААААА , без такива - умирам за синьо сиренцеееее #Cussing out
Медулка, значи Ния, Стелла, ти и аз и още една колчка сме в нашата кола Wink
Сандра, щях да ти пиша, че и мъжът ми е далтонист - сливат му се - кафяво, зелено, сиво, лилаво - много странни неща вижда Laughing Голям е проблем, когато дойде ред да обзавеждаме някой апартамент Shocked Mr. Green При тях се предава на всички мъже от страна на майка му. Дядо му е далтонист и всички момчета след него - синове и внуци, страдат от далтонизъм.
Сетих се още нещо -  относно часът в "Дема спорт", за който говорим, че можем да организираме - мисля, че Джил беше споменала да се организираме с бебчетата, но лошото е, че пред залата е коридор и не можем там да оставим количките с бебчетата, а широкото пространство няма видимост от залата  и също не е удобно. Ако ги вземем вътре при нас в залата не е много удачно, поради факта, че вероятно в даден момент ще отворим прозорците, а и ще се скача и малко или много се вдига прахоляк, въпреки че в залата е чисто и се влиза с чисти спортни обувки. Освен това залата не е много голяма и не знам доколко ще се съберат вътре количките и ние (зависи колко ще дойдат всъщност). Драга, е споменала нещо за събота или неделя, когато повечето бебчета може някой да ги гледа. Май това е по-удобния вариант. Но пак кажете вие, ако мислите,че да са при нас в залата не е проблем ще го направим така. Ако е в събота или в неделя, трябва да погледна какви часове има сега, за да изберем подходящ час в който ще ни е удобно (имайки предвид храненето на кърмените бебета). Може би трябва да спомена, че залата не се плаща като твърда сума, а всеки клиент си заплаща посещението - 6лв. е единичното посещение, ако се вземе карта излиза към 4-ри, в зависимост от каратата, но в нашия случай май няма да е необходима, освен, ако не ви хареса много Laughing и да поискате регулярно да си правим такива срещички Wink (....преди да забременея единичното посещение беше 5лв., егати...добре, че се информирах от колежката, че щях да ви подведа)

# 79
Здравейте и от мен, щях да кажа "добро утро", ама нещо съм се разминала с утрото вече..

Мамбина, честита годишнина! Много любов и щастие в семейството ти пожелавам.
Сиси, права си - Калина ще се опитам да я запиша на ясла в 8 ОДЗ и в още две в Павлово, където ни приемат. Но за 8-мо знам, че е много трудно. Ще видим как ще стане. А за танците - търся си модерен балет, с това съм се занимавала и ми е най-интересно. Иначе има много групи за аматьори в салсата и латино танците.

Джиджи, започнаха ли да се нормализират нещата с кърмата? Преди пропуснах, но лекарката на Калина след изписването ме посъветва да пия по една чаша от чая на Хип, една българския Лактогонен чай и една чай от маточина за увеличаване на лактацията. Оо, вече си писала - пробвай и това, ако искаш..

Така.. налага се да си променя постинга, че вече час го пиша и нещата са се променили. Свободна съм за Четвъртък, така че, ако искате да организираме тогава пътуването до Пловдив. Времето изглежда ще е най-хубаво тогава. Драга, ако сме само четирите бих предложила да пътуваме двете с теб, а да качим едната от двете колички при Джиджито (благодаря за предложението Hug), като сме повече в колата ще е по-весело. Разбира се ще направим както искаш.

# 80
  • София

Ами като гледам, Джиджи , май сме само ние двете и Медула, ще видим Джилиан какво ще каже и Дейзи беше казала, че иска да дойде.

И аз  bowuu,ама някой трябва да ме приюти в колата си.

# 81
Джиджи, аз ям синьо сирене, нали вече не сме бременни.. Даже ей тук във Ветрилото (в Борово) правят една смес от синьо сирене, сметана и масло, която е страшно вкусна на филийка и си я поръчваме за вкъщи, заедно с някоя пица за вечеря. Мисля да се пробвам да я направя по домашно му някой път.

А за спортната срещичка - за мен е по-добре с бебето, че тя не яде под час и не знам винаги кога ще поиска (т.е. няма значение дали е събота и неделя или през седмицата - все съм си вързана за нея). Но аз съм отделен случай, по-добре се разберете как е по-удобно за повечето, пък аз ще се присъединя, ако мога.

Мимето, супер.. да видим дали и Дейзи ще дойде и ще организираме някак нещата.

# 82
Сиси ♥♥ - По скоро извънградско ме е страх, и то откакто забременях, преди това нямах този проблем. С влака се возим, бих казала че е доста удобно, просторно е, само да няма болни хора сега зимата. ...  но ние като се качим с количката и с 1-2 сака и те хората сами се местят да не ни пречат Simple Smile и досега винаги сме били само 3-мата. А доколкото за специалностите - 1. Индустриален мениджмънт,2. Банки и фин. бизнес;3. Управление на ЧР (в процес), 4. Курсове за вътрешен одитор по ISO 9001:2000. .. както се казва - последния да затвори вратата.
Драга - благодаря за играта, вече виждам, че има от нашите бебенца Wink, а за влака ми е сложно сама да качвам количката, багажа ... защото пък е тясна вратата и трябва и да я свивам, мисля да не си създавам това усложнение, че пък може на мъжа ми да му хареса сама да си пътувам до Пловдив и да ме изпраща редовно  ooooh!
medula - ако искаш ще ходим отборно да преместим човека от твоето място  #2gunfire
Джиджи - аз ЗА уикенд да е спортното мероприятие, няма какво да мъчим бебоците, за час според мен е добре да е или 10, 13,14 (поне ние сме на режима 9-12-15 часа и тн. )

# 83
момичета,да питам може ли в деня,в които са ни слагали ваксина да се разхождаме-времето е добро за разходки, а мен нещо ме е шубе,че нали ни я биха днес
питали ли сте педиатрите си

# 84
Мама Барба - честита годишнина със закъснение. Бъдете винаги много влюбени и щастливи!
lina_prima - добре дошла  Hug
tan - мисля си, че 36,7-36,8 е нормална Т за бебе, и на Константин е горе-долу в този диапазон
Аманита - ще те дотормози този съквартирант. Освен да не му се връзваш толкова, той явно все така си говори. Линеа негра - изчезна преди около месец
Usmivka123 - това го намерих още докато бях бременна - много е мило наистина Heart Eyes
З. Иванова - Честито ви първо зъбче
Radina - и за така мисля за теглото - нашето се удвои четвъртия.

Мамбина - ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Бъдете много щастриви, съхранете любовта си и нека винаги погледите ви гледат в една посока!

А4 - на 4 месеца - тегло -6650, ръст-65, главичка - 41
За килограмите - имам да свалям още 7 от бремеността и 10 от преди това, та сметката е олеле  ooooh! Започнала съм от 8 дена 90-дневната, та ще видим има ли резултат.
За професията - мениджър продажби съм. Иска ми се да си я сменя, защото е свързана с много пътуване, а ми се иска да съм си само тук, но ще видим.

# 85
a4 -нашата педка след като ни сложи ваксината каза "а сега отидете да се разходите, че времето е хубаво"

# 86
  • София
Благодаря, че го сподели с нас! Simple Smile

# 87
Много благодаря за пожеланията  Hug По този хубав повод сутринта нашето момченце ме дари със истнското си разсмиване с глас. Вярвайте ми, разплаках се от умиление, като го чух да се залива от смях  и като го видях колко е щастлив и.  Heart Eyes Cry Heart Eyes А това, което го разсмя беше образът му в огледалото, гледаше се как кляка и се изправя, явно му се е сторило многоооо смешно  Laughing Няма такова усещане....

Почерпете се за наше здраве  Hug

# 88
Много благодаря за поздравите и пожеланията, момичета!
Мамбинка, ивинявай, сега се усещам да поздравя и теб. Пълна къща, много радост и за много години!
А4, направи всичко възможно да се успокоиш.  Simple Smile Спри да се вглеждаш в мерки и теглилки. Дететето наддава, спокойно и весело е, нали?! Това е най-важно. Всяко дете си е различно. Не можете да се сравнявате с момченцата...  Naughty Ако нещо й липсва, Ема ще си покаже!  Hug
Честито на всички бебчета с покарали зъбета!
Стрелче, дано се свърши вече с черната серия... Sad
Сиси, книгата за бащите е четиво за клозетната библиотека. Таткото почетва от нея в случай на нужда! За японистиката трябва да се стегна и да поучвам, щото прекъснах в най-неподходящия момент - оставаше ми само 1 семестър до държавен изпит. Поне семестриално да бях завършила  Sad , но винаги съм мечтала за една единствена професия - майка!!! Нищо друго не ми е толкова важно. Освен може би форумът...  Sad Пристрастена съм, затова реших да се включвам само веднъж на ден. Все пак детето и къщата също имат нужда от внимание.  newsm79 1ironing wash hang 1dishes
Чакаме снимки от срещата в Пловдив.  travel
Така ми се излиза... Тони още е много ревлив и се уморих да се прибираме на тагадък и надули сирената.  1stroller breastfeeding Обаче при такова хубаво време май ще метна кенгуруто в багажника на количката и ще рискувам. Пък дано кротува!  Praynig

# 89
  • София
Здравйте мами,
Едва сега успя да Ви изчета, а се опитвам от 12 часа, но малечка само ме вика.
Цветен прашец, Джимби, ЧериСиси, Джидижи и всички момичета, които искате да ви препоръчам вино. Само искам да кажа, че препоръките ще са на база моя вкус, ако не Ви допадне ще направя такива и на база общото мнение на БГ сомелиерите.
Каберне совиньон "Тракийски мистерии" Todoroff 2005
Santa Sarah Privat 2006, купаж от мавруд и каберне
Тера тангра Рото, 2006, купаж - уникално вино
Тера Тангра Гранд Резерва, 2006, купаж
Катаржина Question Mark
И специално за цветен прашец, като фен на белите вина:
Chateau de Val Cuvee Trophy
Levent Grand Selection Chardonnay
Вионие и Шардоне Ле Кайю 2008 г. ,Катаржина Естейт
Рое:  Todoroff, Rose
И от вносните бели:
Моето любимо Вионие, Babylon's Peak (Южна Африка)
Совиньон блан Arboleda (Чилийско вино)
Sena - най-доброто червено Чилийско вино, което съм опитвала
Стига толкова, да не се напиете. Като дегустирате тези вина, ще Ви препоръчам други.
Целувки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт