ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Ехо е от Кичука  Twisted Evil До нас живее... Както и Вики и Стеф
Аз пък кат няква секретарка...

# 136
Мама на Александра, благодаря за предложението, сега чукнах в Google и попаднах на сайта на д-р Янакиев, там има и координати, та ще звънна.
А за срещата - и аз ще следя за часа и мястото и ще се постарая да организирам превоза, ако не мога да стигна с количката Simple Smile За нас ще бъде удоволствие да се запознаем!

# 137
Драга, рибките са ти гладнииии

# 138
  • София
Мамо Барба, честита годишнина! БЪдете много щастливи  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БОБЧЕТА Hug
БЛАГОДАРЯ ОТНОВО ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА НА ВСИЧКИ! Hug Hug Hug Hug
Аманита, дано скоро да се уравновесят нещата у вас. Мамбина ти е дала добър съвет Peace И моя мъж постоянно такива ги говори, и аз му се дразнех, ама ние сме докачливи на тая тема защото толкова много се стараем и притесняваме, че някой като каже ,че сме лоши мами и го приемаме наистина Rolling Eyes Моята линеа негра е съвсем бледа вече.
УсмивкаHug
Мамбина, това което е пратила Усмивка е в твой стил  bouquetда неси го писала ти? ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ВАС, МНОГО И ДЪЛГО ОЩЕ ДАСЕ ОБИЧАТЕ! Моята Цвети умира за турските сериали Shocked гледа ги със скръстени ръце и нещо им говори. С това си и признавам, че често я оставям надалеч от ТВ-то за да мога да свърша нещо, иначе е шило това дете и мира не ми дава. А за сватбата, сме си говорили още преди, дори аз за това бях толкова приятно изненадана с пръстена, защото мислех, че без него ще мина.. Иска ми се да е когато Цвети е поне на 1г. и повече за да е с нас и да не се налага да я гледа някой друг, все пак и бабите трябва да присъстват. По-сладка шаферка няма да имаме със сигурност , а и шаферче забравих  Heart Eyes Ох, и ти си със зверския косопад, аз вече набавих всички билки от лосиона на Сафо, затварям го тази вечер, чакам 2 седмици и почвам да пръскам, дано да има ефект, че не смея да се проверявам за места по главата без коса вече ooooh!
Буболече, малката каза мама като ми се караше веднъж и от двете срички стана думичката, ама ако вашата мома е почнала да говори - Честита радост Hug
Сафо, дано дребосъка да е по-добре вече. Брей и такава професия ли има newsm78 WinkА иначе, това, че обработвате земя е похвално, браво. Трябва да има повече млади хора в този отрасъл защото е много важен.
Нова мамо, добре дошла Grinning  Линаприма bouquet
Сиси,  и аз така мисля, че сега беше най-подходящият момент за пръстен. За това ми стана още по-хубаво. За сватбата има време още, поне 1 год, а за поканата ще се възползвам като му дойде времето, защото идеята е наистина страхотна. И да точно така си представям сватбата - ние тримата със  Цвети на първия сватбен танц. И между другото, добре, че си тис тези постове, та ме отказа да чета 20 страници от предишната тема.
Грация, Мимето е мн сладка, а мъжа ти ми изглеждаше като немамин  Joyто има ли такъв, дето не обича мама да го глезка. Wink
Стеф, честито столче! За чувалчетата - нашата количка си има зимно чувалче , а ако е за сън, отгоре я завивам понякога и с тъничко одеалци заради ръчичките и раменцата. Много хубаво, че ще имаш възможност да работиш от вкъщи, мен честно казано хичне ми се връща на работа, но пък ми се иска да се занимавам с нещо от вкъщи, нямам идея за сега за нищо, само за преводи съм се сещала, но нямам необходимата диплома.
Инкс, Соломон паси Joy Скоро и вие сте с годишнина значи Heart Eyes
ЦезариHug
Сарничке, успех на изпита. Цикьл нямам и не го чакам скоро.
Ски не карам, нито плувам добре, и на риба не ходя, но на плаж  мога да се пържа цял ден Crazy
Последната ми професия е във шоурумза мебели - правим поректи за кухни и детски стаи. Иначе съм работила къде ли не - в строителни и архитектурни фирми, в Министерството на околната среда и водите, Спа проекти и Спа козметика - май забравям някоя ама.. сменявах професии през 7месеца до 1 година. Последното най-ме задържа, а иначе съм завършила Мениджмънт в туризма и Стопанско управление, но нямам практика в туристическата област. За хобито - книги с различна тематика, танци обичам много, танцувала съм дълги години спортни танци и ми е в кръвта.
Цвети е родена да пътува явно. като пристигнахме в хотела и като се огледа се нахили и почна ухаааа, ехааа, ихууу, говори вече по 15 мин без са спира..заспива си, кротува си - ангелче. Като се прибрахме и почна да става претенциозна и кисела, брей с претенции е детето  Joy Ама за Пловдив не смея да се престраша , честно. Весело и аз ви пожелавам.
А какво ще кажете за гелчето за венци на Бочко?Някой ползвал ли гое?
И за синьото сирене нещо съм пропуснала  #Crazy На Банско ядох салата в която имаше такова, ауу беля ли е?
Еи малко остана и сам в час вече Naughty Crazy

# 139
lina_prima а теб питах ли те от кой квартал си?  Blush Аз като на кръстосан разпит ви подкарах тука Joy
Emily_  вие направо сте квартална мафия,завиждам ви. Аз в Тракия се разхождам самичка  Sad

# 140
Аз съм от Кичука Simple Smile

# 141
Аманита, последно да ти пиша по проблема ви с нослето, че сигурно вече станах досадна. Ако не са запушени двете ноздри, не дърпай сополите. Ако искаш слагай Стеримар, но го оставяй да се стича назад, не го изкарвай с аспиратора. Най-вероятно наистина на Габко му е трудно да суче със запушен нос, но от това, което пишеш, оставам с впечатлението, че се въртите в омагьосан кръг - ти вадиш сополи, лигавицата прави допълнително количество. Въоръжи се със здрави нерви и тези дни го дават оправяне на времето - изкарай два дни навън с дребоса. Нека го попече октомврийското слънце, може и да започне да се пооправя детето. А, и ограничи прясното мляко, ако хапваш такова. Ти нали кърмиш?

Сиси, при първа възможност, като ми остане време, ще ти пиша. Аз и на Галето обещах да пиша, ама докато се наканя ще й окапе косата... Blush

Медула, не случайно си те харесвам толкова много - на масло и зърно миришем ние ...  Laughing

Така като чета май доста сме били на Дюкан и май не сме го доизкарали все по една и съща причина - забременяване  Laughing

Между другото, Сиси, и аз качих 19 кг и си мислех, че е от това, че не успях да направя захранването, но пък сега много бързо ги свалих - боря още един само.

Спокойна нощ от мен и много  Hug

# 142
  • София
Сиси   Hug, Късмет, АКБМ си е съвсем възможна диагноза при изцяло кърмено бебче (пак казвам, както е при нас). Ако е на АМ симптомите могат да бъдат по-силно изразени (според нашето педи). А как го установиха при нас: единствено и само обрив, който се появи в края на първия ни месец, т.е. атопичен дерматит ни се появи. После доки реши, че и ужасните колики, които имаме са симптом (така е, може да са симптом). Ходихме и при двама гастроентеролога и те потвърдиха диагнозата. Кръвен тест НЕ се прави в такава ранна възраст - бил абсолютно невалиден. Това е в общи линий. Сега два месеца по-късно имаме разни симптоми (пак според педито) като слуз в изпражненията, чат-пат зеленее и т.н. Според мен с тази диагноза малко се злоупотребява напоследък, защото слушам и виждам как 5 бебета с еднакъв обрив биват диагностицирани по 5 различни начина, зависи от педито какво ще реши - прегряван, алергия, чисти се и т.н. Ето, аз вече повече от два месеца не хапвам забранена храна, а преди няколко дни Малчо се поизрина  newsm78 мислех си да не е от едни овесени бисквити, с които буквално се тъпча откакто ги открих - според педито и според гастрото НЕ е от тях...ами от какво тогава се питам аз? Ами най-вероятно от слънцето, прах, вятър...ми то и първия път може да е било от това, а не да е АКБМ.
Ооооо Гале, завърнахте ли се?  Hug

# 143

Малеее....вие нямате срам  Tired  Мафията на Кичука е сформирана. Joy

# 144
Мамбина, Мама Барба честити годишнини!!   bouquet

Мамб, благодаря ти за инфото и че си се сетила Wink Браво на бебето Ру за днешините подаръци към мама и тате Heart Eyes
И аз си "копнах" списъка с вината Hug
Лени, каня се да те питам, мина ли интервенцията, че нещо пропуснах кога беше?
Фелисити, дано ти се отложи важната среща и да дойдете с малчо до Пловдив Hug
Сиси, интересно ми стана, че Влади има линеа негра Thinking
Роси, голям мъж си имат, добре завърнала се  bouquet
Сандра и аз така си му обяснявам на мъжа ми - този цвят, онзи цвят и все забравям, въпреки че сме 10години заедно Rolling Eyes
Галенце, нищо не си направила, то и аз си хапвам по мъничко, но проблемът е че обичам по мноооогичко Laughing

Тези които ще ходим към Пловдив в четвъртък - към колко часа мислите да тръгнем и всички заедно ли ще тръгваме?? Ако ще тръгваме заедно, да се разберем един час и да се чакаме на ОМV на цариградско, след сфетофара за Горубляне......Пловдивчанки, аз без чорапогащник от Пловдив няма да си тръгна Crossing Arms Joy

# 145
  • Видин
Аманита, последно да ти пиша по проблема ви с нослето, че сигурно вече станах досадна.
По-вероятно е аз да съм досадна.Занимавам ви всичките с носа на Габи  ooooh! Благодаря ви, че се занимавате с нас  Blush
Днеска успях да се преборя с Бейби вак-а и Габко беше много доволен.Този път лявата ноздра беше запушена, а дясната не.Изкарах сополките и много се изкефи на банята.Не знам, ще дърпам само при нужда.
Дават го наистина хубаво времето...
В тоя ред на мисли да питам - вие показвате ли бебетата на слънце или ги криете на сянка в количката?Моя като види слънце и почва да мрънка и да реве  ooooh!
Отивам да спя,че много емоции днес  Tired

# 146
Аз да попитам в четвъртък къде ще е срещата???  Grinning
amanita сенника вече не го ползвам,нека да свиква,а и слънцето е слабо

# 147
  • София
Фелисити, това дето го описа за АКБМ и Цвети го е имала до ден днешен, без ужасните колики , но обрив, слуз, зелено ако ...  newsm78 дано не си се ограничавала напразно, всъщност дано е напразно и Кайо няма алергия, то ни така ни иначе  Crazyиначе сте супер с килцата и мерките. А ние се завърнахме да, ама че беше супер на Банско направо за  4 дни все едно бяха 4 седмици.
Сафо, тя поокапа ама не си виновна ти /за сега Joy/
Джиджи, аз не съм му почитател много , добре, че не съм, че знам е голямо изкушение. А майче и аз се навивам за тае-бото , направо виж има ли по-голяма зала baby_neutral Joy
Аманита, аз Цвети я подлагам на системен тормоз от към есенно слънце, тя вече свикна и не протестира, а и слънцето е много слабо и не дразни толкова.
Вижте колко е сладък Александър, на сестра ми бебока http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/sets/72157622488499881/ 

# 148

Я гледай ти. Колко много мами от Кичука. Къде точно си? Белите брези?

# 149
galeto123  снимките са уникално сладурски Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт