Момичета не, че нещо... ама вие наистина ли мислите, че на тази крехка възраст децата ви изговарят някакви смислени думички

.След 6 месеца от секциото можела да ми я сложи,от Германия се взимала.Някаква ново поколение.Ама как реши,че имам кой да ми я купи в Германия
10 години съм пила противозачатъчни и съм свикнала да ми е спокойно.Ако решим пак за бебче,ще е планирано и трябва да ги проуча. 
Ето това го писах вчера, но не успях да го пусна, защото нетът ми изчезна. Извинявам се, че не е актуално. Днес ще видим дали ще вляза в крак с новите теми
(Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 57 нови отговора.
)
Стискам палци за изпита.
Дано в петък се похвалиш, че си го взела.
А цикълът не го мисли. Все някой ден ще дойде. Сега се радвай на хубавите дни без него, че като дойде ...
. Макар и безобидно, все пак си е лекарство и мисля да го ползвам в най-краен случай. 
, но май никой не я практикува тази екология. Явно е само за престиж 

Ру ти е направил невероятен подарък. Спомням си и аз колко много се развълнувах, когато моят малчо се разсмя с глас за пръв път. 

А ще даваш ли сокче ? За разходката, не виждам връзка с ваксината. По-скоро не я къпи днес 

,а за кърмачките по една бира
Поне природата е с мен и ви черпи хубав ден в моя чест 

Сподели,моля те кое е 8 ОДЗ.Малкият го пласирахме във 2 ОДЗ "Звънче"-също доста нахвалено.Ако имаш интерес,мога да ти кажа за него. 

. Да си винаги обичана и всяко от децата ти да те дари поне с по две внучета, та всеки празник да е като италианкса сватба
. Да си здрава и все така енергична, за да им покажеш млада баба как празнува
)
, ама то моя нямам и как да не качи 300 грама за 1 седмица. Тази нощ си хапна в 12, после в 3, после в 7:30....а имаше и бол папане, че и оставаше всеки път....гладник
при нас се очертава 90% да не можем да дойдем, а така ми се искаше да се видим Ем, Стеф, Лилчо....нищо, явно ще има второ ходене, на пролет но какво от това