ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Мама Диди, спиралата се казва "Мирена", мненията за нея са противоречиви. Казват че скъсява цикъла, на моменти даже и никакъв го нямал. Прочети из нета за нея има достатъчно инфо  Peace
Момичета не, че нещо... ама вие наистина ли мислите, че на тази крехка възраст децата ви изговарят някакви смислени думички  Rolling Eyes

# 166
  • София
За някаква спирала ми каза моята лекарка,дали е същата  newsm78.След 6 месеца от секциото можела да ми я сложи,от Германия се взимала.Някаква ново поколение.Ама как реши,че имам кой да ми я купи в Германия  Outta Joint 10 години съм пила противозачатъчни и съм свикнала да  ми е спокойно.Ако решим пак за бебче,ще е планирано и трябва да ги проуча.

# 167
milasara, Честит Рожден Ден!!!   bouquet Пожелавам здраве и нестихващи усмивки, все повече красиви мигове и осъществени мечти! Весел празник! Hug

# 168
Привет мили мамчета,  Hug
Нямате настигане.  ooooh! Ето това го писах вчера, но не успях да го пусна, защото нетът ми изчезна. Извинявам се, че не е актуално. Днес ще видим дали ще вляза в крак с новите теми  Grinning (Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 57 нови отговора. #Crazy)

tan, бравоооо. Дано бебчето ти да е така спокойно и занапред.
Ако мериш Т в дупето, там е по-висока.

vesi2, не мога да кажа по-колко хапва моят малчо, но се случва да връща понякога. Според мен е хубаво да излизат бебчовците и на хлад. Стига да няма мъгла или да не вали.
От Пентаксима съм много доволна. При нас не са се проявявали никакви странични ефекти. До педиатърката я носим с охладител (шише пълно с лед), но е хубаво да се затопли добре преди слагането.

strelche, дано мъничето се оправи бързо.

sarnichka  Hug Heart Eyes Стискам палци за изпита. fingerscrossed Дано в петък се похвалиш, че си го взела.  Simple Smile А цикълът не го мисли. Все някой ден ще дойде. Сега се радвай на хубавите дни без него, че като дойде ...  ooooh!

Мама на Александра, тази диета на Дюкан ми я хвалят много, а и една приятелка ми е нагледен пример как човек може да се преобрази изцяло стига да има воля. Ще изчакам да захраня бебчо и веднага ще я изпробвам.
По принцип съм за протеиновите диети. Това е най-здравословният начин да се отслабне и да се влезе във форма.

orhideq, благодаря за инфото Hug. Макар и безобидно, все пак си е лекарство и мисля да го ползвам в най-краен случай.

mama Barba, честито за вчерашната годишнина.

dzimbi,Sandra, колежки сме по професия. Hug, но май никой не я практикува тази екология. Явно е само за престиж  Mr. Green

lina_prima, добре дошла. Hug

Usmivka123, много мило  Heart Eyes

Мамбина, честита годишнина Ру ти е направил невероятен подарък.  Спомням си и аз колко много се развълнувах, когато моят малчо се разсмя с глас за пръв път.  Heart Eyes

Снощи и аз реших да се включа с тази игра..обаче след като 30 мин се мъчих да кача снимка и накрая успях се сетих че Алекс е родена юни месец,а юли беше термина ми  Banghead
Joy Joy Joy

A4, Ема е перфектна. Елегантна мацка.  Flutter  А ще даваш ли сокче ? За разходката, не виждам връзка с ваксината. По-скоро не я къпи днес Simple Smile

Julsko bebe
, браво на Андреа  Hug

Мама Диди, взела си най-доброто решение. Наистина е по-важно Катето да се чувства добре.  Hug

Fortune, единият вариант за дърпането на Йоана от гърдата, който ми хрумва, е че ти е силна струята и това я дразни.  Друга вероятна причина (след като се и напъва) е , че я тормози коремчето. При всички положения няма начин да се разбере със сигурност. И на Калоян се случва да прави така. Плюе, мрънка и блъска.

# 169
  • Видин
Мила, честит рожден ден! Какво да ти пожелая - ти имаш всичко!Затова ти пожелавам да си здрава, за да се наслаждаваш на миговете с децата и мъжа си! Наздраве

# 170
MILASARA ЧРД и от мен, желая ти много здраве и късмет и ВЕСЕЛ ПРАЗНИК  bouquet

Карелия, знаех си че си колега, някак си така ми звучиш, може би затова, постовети ти ми харесват много.
Кукумявче и аз ям орехи, жито, банани, пия по един литър чай и още толкова вода на ден, но уви нищо не помага  Sad
Сиси, не ги правя вече през ден, чакам поне три четири дни, както го правех и преди, защото на мен също ми се струва много през един ден.
За протокола, аз също нямам цикъл вече цяла година, но хич не ми липсва и не се притеснявам за липсата му.

Добре дошла на новата мама.

# 171
  • София
milasara,честит празник и от мен     .Видях те на първа страница при рождениците,но се чудех дали си ти .

# 172
milasara
Честит рожден ден!!!
Пожелавам ти много здраве, много късмет и винаги да чувстваш обичта и топлината около себе си!!!

Евита, може ли и на мен телефона на онзи педиатър за домашните посещения, да го имам за всеки случай.
Джиджи - миналата събота беше манипулацийката, другата сряда ще ми махат конците. за сега съм ок, само малко ми опъват. Само дано са добри резултатите от хистологията  Praynig

Девойки ама много ви завиждам за срещата в Пловдив, още размишлявам дали да не се метнем и ние на колата, но здравия разум ме кара да оставя зя другия път \ което за жалост може би ще е чак на пролет\.
Ще чакаме снимки и разказчета  Hug

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 10:54 от Lennyh

# 173
  • София
Като стана въпрос за диетата на Дюкан  ,аз съм виждала потресаващ резултат.С една бивша колежка не се бяхме виждали 2 години и си направихме среща по скайпа.Чакам си аз на площад Македония,а тя ми звъни 2 пъти ,че и тя е там,нещо не можехме да се видим от трамваите.Накрая се видехме,ами ,оказа се че съм я подминавал няколко пъти,а тя пък недовижда  Laughing.Еми 55 кг беше свалила.От "лелка"се беше превърнала в "мацка"  Shocked.Качила се на едни токчета,облякла един стилен костюм,а промяната в лицето и ме потресе най-много.Остави младежкото тяло,но имах чувството,че и на лицето имаше операция.Беше подмладена с 10 години,а сина и е на 20 и няколко.Самочувствието и беше друго,много се зарадвах за нея,каза,че и с мъжете и е потръгнало,че е самотна майка.Ходила в А нглия при някакво гадже,изобщо живота и се променил само с една диета.Пихме кафе пред хотел Рила,и през цялото време я зяпах на масата и не можех да повярвам.Само гласа и е останал същия,и забравих,отслабвала за 1 година,а ги поддържа още една.Сега пак се сетих,че ми липсва,от тогава не сме се виждали(преди 2 години беше),трябва да и пиша,че не знае че съм родила  ooooh!

# 174
  • София
Здравейте!Да почерпя скромно,че не знам как да сложа картинки    party023 cook Wine Glass,а  за кърмачките по една бира beer Поне природата е с мен и ви черпи хубав ден в моя чест Wink

Благодаря на тези,които вече са ме поздравили Hug

Сиси,ей нищо не пропускаш,страшна си WinkСподели,моля те кое е 8 ОДЗ.Малкият го пласирахме във 2 ОДЗ "Звънче"-също доста нахвалено.Ако имаш интерес,мога да ти кажа за него. Hug
Миме-то,що се зачуди-заради крехката ми възраст ли? Wink

Упс,викат ме

# 175
Милааа, честит рожден ден, щастие няма да ти пожелавам, защото с толкова деца вече си го получила newsm51. Да си винаги обичана и всяко от децата ти да те дари поне с по две внучета, та всеки празник да е като италианкса сватба Hug. Да си здрава и все така енергична, за да им покажеш млада баба как празнува bdbaloni hbdtu

# 176
milasara,Честит Рожден Ден! Върви по пътя на живота ,обсипан с рози и цветя и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта! newsm51

# 177
Ами предвид на това, че ще имаме официални гости, май наистина на центъра е най-добре... А иначе, Линет, аз за Кършияка си мислех, че там е много голямо онова кафе ама няма - на центъра на копчетата е по-яко. После ми дойде наум до ресторант Шармант в парка, че има и парк и голям ресторант и е в квартала, ама като казахте да не е в квартал ми да е на центъра, наистина се замислих, че е тъпо...
Всички ли са съгласни? Ако да ще пусна след малко карта откъде да минете и къде да паркирате...

# 178
Ами предвид на това, че ще имаме официални гости, май наистина на центъра е най-добре... А иначе, Линет, аз за Кършияка си мислех, че там е много голямо онова кафе ама няма - на центъра на копчетата е по-яко. После ми дойде наум до ресторант Шармант в парка, че има и парк и голям ресторант и е в квартала, ама като казахте да не е в квартал ми да е на центъра, наистина се замислих, че е тъпо...
Всички ли са съгласни? Ако да ще пусна след малко карта откъде да минете и къде да паркирате...
Аз съм съгласна. Само че дай някакъв съвет къде може да се паркира,че и аз съм се насочила да дойда с колата,че май мъжа ми няма да се съгласи да ме докара и после да ме прибере (милия нали вчера се прибра от болницата и не му се излиза никъде ooooh! )

# 179
  • София
Milasara, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава, винаги такава усмихната и слънчева, като днешния ден (в твоя чест). Много щастливи мигове с цялото ти прекрасно семейство и весело посрещане на празника.

Ха добро утро и от нас  Laughing
Мамбс, наистина май нашите Малчовци се очертава да не са чак толкоз мънички  Joy, ама то моя нямам и как да не качи 300 грама за 1 седмица. Тази нощ си хапна в 12, после в 3, после в 7:30....а имаше и бол папане, че и оставаше всеки път....гладник
Гале, снимките са уникални, а Сашко наистина е мнооого сладък...пу пу да ви е жив и здрав.
Миласара, не съм Сиси, но да ти отговоря, 8ОДЗ е на ген. Стефан Тошев, срещу Топлофикация. Има доста голям двор, абе много хубава ДГ.
Сърничке и от мен много стистнати палчета за изпита. Чакаме да се похвалиш после.
Днес времето наистина е много хубаво, дано успея да се организирам и да поизлезем малко.
Пуууу как само ви завиждам за Пловдив  Cry при нас се очертава 90% да не можем да дойдем, а така ми се искаше да се видим Ем, Стеф, Лилчо....нищо, явно ще има второ ходене, на пролет но какво от това

Общи условия

Активация на акаунт