ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
айде и ние да се отчетем със снимки от срещата днес Mr. Green

http://julskimami.snimka.bg/maternity/varnenski-sreshti.387341.15573415

беше много хубаво,времето пак не ни стигна да се наговорим де  Joy
но беше топло и слънчево и мерси на  Галелейчето че си доведе каката,че да си правят компания с Лора  Mr. Green
видяхме се и с Лотус вече Hug ,
айде и останалите - другия път по-активно се включвайте че сме за срам вече  Crossing Arms

# 436
Здравейте мами  Hug.
Наистина софийско-пловдивската среща мина чудесно и бяхме атракция. Бас хващам, че ако беше минал някой от местния вестник -  "Марица" - днес щяхме да сме истипосани   Mr. Green.
Имам 2 снимки, ама нещо не мога да ги кача - пише ми IO error - досега не ми е ставало така. Пробвах да намаля снимките, но пак същата работа.

Мама на Александра - извинявай, че не те познах на срещата, ама ти май ми каза само Лилчо, а пък аз не чух добре, беше ме срам да те питам пак и си помислих, че си от софиянки  Embarassed
Сиси - по другите мами щях да пратя на всички софиянки от сувенирните торбички, ама де да знам по-рано, че ще има такава среща  Sad . Имах цял стек, ама тъй като са биоразградими пишеше да се използват преди 10.2009 и аз ги раздадох миналия месец на който ми падне - да не станат зян  Crazy
Julsko bebe - голяма фотографка си  Simple Smileи аз се бях приготвила , ама накрая се отплеснах и имам само 2 снимки. Ама и тя моята бебка е виновна - в началото се запозна с 5 бебока и като седнахме така го откърти, че се събуди чак вкъщи  Mr. Green

За Вигантола - ние сме на 2 капки, наддаваме доста добре, но фонтанелата ни вече е доста затворена и не се усеща. И сме малко чернички от слънцето - само малката София на Мимето ни би по тен  Laughing.
Даже няколко дни след изписването, когато педиатърката прегледа бебка много се учуди, че се е родила с толкова затворена фонтанела. А пък аз не съм пила нищо по време на бременността, фолиевата киселина и витамините ги спрях в 6 месец, само малко желязо накрая. Каза ми, че е било добре че са ми направили епизиотомия, че със сравнително едро бебе без фонтанела почти 100% е щяло да имам разкъсвания  #Crazy

Мама Диди - радвам се, че сте се оправили с кърменето

Virginity - браво и на вас за срещата  Hug . Ние пловдивчанки се бъзикаме, че трябваше да дойдат мамите от София, че да се видим и ние  Mr. Green Много сме несериозни  Crazy

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 21:25 от Mishe333

# 437
Честито на всички месечинки. Hug  bouquet
Снимките са стахотни Heart Eyes
Цветен прашец, rotfImbo така ме развесели. Heart Eyes
Зори,мила дано се оправите по-бързо Hug
Вигантол давам по 2капки.
Сириус,дано по-бързо се оправят нещата при теб Hug

# 438
Мише, аз още не съмкачила снимките Blush, това са на Медула, Мимето и Джиджи майче.
Варненки, супер сте, айде чакайте ни и нас!!!!

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 21:47 от Julsko bebe

# 439
  • София
Ееее ама и аз съм една блейка...Сиси, Джиджи, честити месечинки на патерици. Честито и на днешните месечинки  Hug
Вигантол и аз давам по две капки, но имаше период, в който педито ни пеше предписал по 4  Peace
Браво на Сърничка за изпита!
Гале, пиша ти на лични  Hug
Тан, супер, много се радвам, дойде момента да наваксате със сън  Hug
Оффф Малчо от вчера е много кисел, не знам какво му е на горкото само плаче  Cry Ето пак...изчезвам

# 440
  • Варна
Felicity зъби??? при нас упорито започна мъчението  ooooh! вече трета вечер ми се вкисва и по 1 час пищи, мрънка и реве ooooh! виси ми по 1-2 часа в сутиена и се успокоява  Rolling Eyes

# 441
  • Видин
Абе вие ме плашите с тия зъби! Не е ли рано?Не е ли в действие принципа "колкото по-късно толкова по-добре"? И наистина ли е голям зор?В смисъл - опишете ми го?Реве ли, боли ли го?Какво ще го успокои? Shocked

# 442
Варненки - много хубави снимки, изглежда сте имали спокойна среща, бебчовците много спинкат на снимките Simple Smile
Софиянки - срещата днес беше много  приятна, както винаги, много много се радвам, че се запознахме и че си ходим редовно на срещи. Ако не бяха тези срещи и форума, щяхме по цял ден да си стоим по пейките двете с Бени и да правим отчаяни опити да се запознаваме с мамите на НДК. Вече имам няколко познати там, но стана доста трудно, постоянно обикалям там и нахалствам да се запознавам с мамите, като голяма част от тях се оказва, че случайно са поседнали на НДК, друга част ме гледат на криво "какво ли иска тази" и с една част си допаднахме. Така че софийските срещи, бяха едни от най-хубавите ни моменти лятото (казвам бяха, защото лятото си отиде ... ) Надявам се и в студените дни, пак да успяваме да се събираме Simple Smile
sarnichkata - честито за изпита, пожелавам ти с полученото образование да успееш да се реализираш и да си изградиш име като добър счетоводител Simple Smile
аманита - и за мен кърменето е удоволствие, въпреки безкрайната стачка, радвам се че кърмя ... дано да продължаваме още дълго време. Аз лично се надявам до годинката ...  smile3504

# 443
Ако може и на мене тая рецепта на Мама Диди, че и на мене ми потекоха лигите. Пък като гледам май е време да я публикува не само на лични   chef
Цветен ПрашецJoy
А пък аз все се каня да ти разкажа по повод случката с вашия картоф как вчера нашата направо щеше да налапа парче портокал. Баща й нали все й вре някакви неща в носа да види как ще реагира на миризмата - сладоледи, салами и кво ли не, та вчера хванал едно парче портокал и вика чакай да видим и тя като отвори една уста и като се стрелна към портокала - добре, че неговите рефлекси бяха по-бързи  #Crazy

Хихих Варненки как сте се строили Simple Smile

# 444
  • Видин
Баща й нали все й вре някакви неща в носа да види как ще реагира на миризмата - сладоледи, салами и кво ли не,
Joy hahaha

# 445
Фелисити, да не би да са наистина зъби, както казва Virginity ? "Дъвче" ли? Имам чувството, че и Мони я мъчат вече зъбите. На моменти доста свирепо си дъвче пръстите, като яде първите 1-2 мин. дъвче с  настървение биберона и тогава започва да пие, лигавника също дъвче упорито. Пробвай да намажеш с гелче, ако се успокои е зъби.
Аманитка, не е задължетелно веднага да пробият. Има период на растеж, после период на покой и така докато пробият. А това може да стане чак след месец, два или повече.
Мама Диди  Hug

# 446
Сириус, стискам палци всичко да е наред!  Praynig

Дзимби, дано изследванията ви да са чисти! Ще чакам другата седмица да пишеш какво става!  Hug

Сърничка, честито за изпита!   bouquet

Емили, много се смях с този портокал. Да не я захраните по-рано от предвиденото?  Laughing

И аз искам рецепта! Звучи много вкусно!  Grinning

# 447
Здравейте мамчета!  Grinning  Страхотни срещи са се заформили тия дни!  Всички мами изглеждате супер, а за бебоците то е ясно че наште са най-сладките!!!  Heart Eyes
Тези дни максимално се възползвахме от циганското лято, наваксахме с разходките и си събрахме слънчице.   Nature Sunny Успях и да направя големия зимен шопинг и вече целокупно сме готови за големия студ. Остана само зимни чувалчета да взема, че в Бялата къща се бяха свършили. Макар, че за бебка се чудя дали има смисъл, при положение че спи при нас и я завивам с моята завивка.  newsm78

Сириус Ф, искрено се надявам всичко с теб да е наред!  Praynig Дано скоро да успееш да си направиш изследванията и резултатите да разсеят притесненията ти! Hug А как вървят нещата с любимия?
Карелия, дано бързо оздравяват Кари и тати!!!  Hug
Бравос на Сърничката за изпита!  newsm10 Само дето толкова много се притесняваше.
Аманита, радвам се че вече си по-спокойна и уверена в себе си! Звучиш доста позитивно. Peace  Много гушки на Габко!  Hug

И на финала да споделя с вас една радостна вест. Моя много добра приятелка днес сподели, че е бременна и през юли, живот и здраве ще си има още едно, а защо не и две слънчица. Grinning

# 448
Usmivka123,радвам се,че Йони е добре  Peace-бях си притеснила за адашката на моя Йони  Wink.Според мен не бързай да й спираш нощното хранене-нека тя сама да си го спре  Peace

Варненки-супер сте  Peace

# 449
Добър вечер, мили майки и дечицА   Hug
Браво за това, че се срещате и разхождате бебките и бебковците...Като гледам Варненките пред летния театър...ми се приисква и аз да можех да съм там...Много сте хубави всички на снимките Hug А как са порастнали бебчетата... Heart Eyes

Поздрави от Благоевград, и тук времето още го бива, дано се задържи още поне седмица   Peace

Общи условия

Активация на акаунт