ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
браво, честито
нас още не са ни одобрили, но предполагам, че всички ще спечелят
ето ни ни нас, викаме пррррр
http://vbox7.com/play:6180259b

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 17:56 от nellyr

# 676
И ние спечелихме кенгуру , и ние, и Ния newsm44 newsm68

Стеф, благодаря за отговора. Аз сега разрових малко и видях какво що, и пак се запалих. Содата е карбонат, и е за пране, не е точно хлебна сода. Само дето не знам къде да я намеря. newsm78
Аз нямам нищо против дискусията да продължи, така човек научава нови неща, ето Сафо как прилежно обясни за органичния памук  bouquet Не мога да чета всички зелени, оранжеви и пембени теми Grinning
Както и за други теми - нормално раждане/секцио; кърмене/АМ всеки е с определена нагласа и нужда от спор няма. Но информацията е добре дошла. Hug

# 677
и ние сме спечелили от Windows, само че трябва да отидем да си ги вземем от офиса, и сега им писах дали може някой друг да отиде.
Честито на всички регистрирани юлчета Simple Smile 

# 678
На мен пък ще ми го пратят, може би защото съм от Пловдив? Нямам търпение...

# 679
  • София
Джил най-общо органичния памук (екологично чист памук) се отглежда в екологично чисти райони без пестициди, използва се естествана тор, при производството и обработката не са използвани пестициди и химикали, използват се естествени багрила за оцветяване на дрешките.
При обикновения памук освен използването на пестициди и химикали в производството се използват и генномодифицирани семена и ред други неща, на който му е интересно ето линк:
http://www.organicproducts.bg/organichnia-pamuk-i-30.html
И Джил не е само цената причина био продуктите да не се предпочитат от хората, а и защото не са толкова ефикасни, вкусни, красиви, удобни колкото синтетичните. Аз по себе си съдя.
Спирам, написах го защото исках да отговоря на Джил, виждам, че и Сафо се е изказала професионално за памука (знаем, знаем вече, че си в тази сфера).Hug
Честито на спечелилите кенгуру, ние сме през юни Sad  
Аз Зимафлуор купих, но не го давам и през бременността не съм пила флуорни препарати.

# 680
  • София
Сега като казах за професията на Сафо се сетих, че вече спряхте да пишете за професиите си, та да публикувам равносметката от записките в тефтера:

НАШИТЕ ПРОФЕСИИ

Стеф-преводач (английски, гръцки);

Аманитка-преводач (английски, гръцки);

Деянова-консултант по продажбите;

Инкс-юрист;

Кейт- уеб разработчик; поддръжка и продажба на компютри;

3 Дес-търговец на компютърна техника;

Елиг-строителен инженер;

Шора мишора-юрист;

Цезари-маркетинг (до последно се е заниманала с продажба на вино);

Свети-строителен инженер (работи като инспектор строителен конрол);

Джилиан-маркетинг;

Яна-еколог;

Мимето-отговарник и контрольор на касиерките в Пикадили в МОЛ-а;

Чочо-сан-контрольор по качеството на електроизолационни материали (ключове, контакти);

Мама Барба-преподава английски (предимно на деца);

Дзимби-еколог в момента зам. управител на строителна фирма;

Лина прима-информатика, сега се занимава с ретуш и цветова корекция на снимки;

Сандра-екология;

Линет-специалист човешки ресурси, със завършени и други специалности и все още в процес на обучение;

Сафо-инженер-технолог със специалност технология на тютюна, разстителните и етерични масла, парфюмерията и козметиката;

Сиси-българска филология и връзки с обществеността;

Марулка-преводач (чешки, словашки с възможност за превод и от английски, руски и украински);

Евита-контролинг в спедиторска фирма;

Тани 80-мениджър продажби;

Фелисити-маркетингови проучвания;

Карелия-адвокат;

Галето-Мениджмънт в туризма и Стопанско управление (по настоящем с изготвяне на проекти за кухни и детски стаи);

Кукумявка-технически секретар, в процес на обучение със специалност застраховане и осигуряване;

Мама Диди- завършила икономика, работи като съдебен секретар;

Хриспа-социална педагогика с психология (в момента работи като секретар към комисия);

Рени-лаборант;

А-4-завършила история и публична администрация (работи във фармацевтично представителство-маркетинг и продажби);

Микиви-продавач;

Нелир-финансист;

Мама на Александра-технолог на облекло, работила като козметик и сервитьорка;

Мама Мише-управител на фотоволтаична електроцентрала;

Нина-данъчен счетоводител;

Тан-историк;

Джиджито-маркетинг и инструктор по ТаеБо;

Ани-по образование Геодезист, работи като секретар в Съдебно изпълнителна служба и секретар в Бюро „Съдимост”;

Лени-ДОМАКИНЯ;

Бъфи-Уеб дизайнер

Цветен прашец-адвокат;

Ако някой съм пропуснала, ако иска мога да го добавя. Изписала съм никовете на кирилица, но вие се сещате за кого иде реч.

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 09:38 от cveten prashec

# 681
Цветен прашец - Лелеее не съм очаквала, че някой ще обобщи информацията Simple Smile Като гледам предимно юристи и преводачи има Simple Smile
Поне знам вече към кого да се обърна, при нужда (да чукна на дърво да не ми се налага). Нали няма да го слагаме списъка на първа страница?

# 682
Здравейте мами , не сме се включвали отдавна с бебе Ема ...растем и вече се смеем с глас  newsm03
И аз да кажа какво работя- Управител съм  на фотоволтаична електроцентрала ooooh! звучи завъртяно, но всъщност е доста интересна работа Naughty Blush Simple Smile

# 683
Честит имен ден на всички именници!  bouquet Hug
Честито и на всички месечинки  bouquet
Аз не съм на кеф и само минавам да ви чиститя.
Целувки Heart Eyes

# 684
Аз нямам много стаж ,но съм работила 2 години като козметик и 2 месеца (преди да забременея) като сервитьорка. Завършила съм Технолог на облеклото,но само за мен си шия дрехи.  Blush

# 685
  • София
за списъка на цветен прашец -финансист Peace

# 686
  • Видин
Ехо, сколасвам и аз да се запиша днес  Flutter
Първо - прочетох отгоре-отгоре пропуснатите страници и искам да се извиня на Стеф, че провокирах темата - "био-еко", ама целта ми не беше да има спор  Naughty Просто се поинтересувах от прахове за пране, а явно е трябвало на лични да го сторя...В крайна сметка - извинете ме.
Аз купих Сано сенситив днес, както и омекотител Сано - бял.Има ли и други видове?Ще поръчам на една жена да ми търси Бамбино-то в Сърбия, да видиме там как е като цена - както и Сано-то  Crazy
Сиси, да - лапа си ръцете и с ръкавиците.Така просто на мен ми е по-спокойно, че няма да налапа палеца, защото го виждам, че има желание.Извинете ме, може да ви се струвам крайна в това отношение, но ненавиждам деца с пръсти в устата  Naughty
Сафо, айде от мен да мине - предостъпвам ви я.Ама иначе в пряк двубой нямаше да имате шанс  smile3534 Мойту дите все пак е якичко  Joy
Емили, не знам дали са ти отговорили ама ПЗ - Педагогическо захранване - бебето само посяга към храната и ти му я даваш  Crazy
Цветен адвокат, браво за списъка!
Малчо току що изпадна в истерия както си спеше и едва го укротих.Сега пак спи  Praynig Нещо се сдухах и спирам, а уж исках на всички да пиша, извинете ме

# 687
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!  smile3525
Да ви почерпя за именния ден на моето чисто новичко християнче.

Днес за нас беше двоен празник, защото направихме и кръщене. Grinning Събитието мина повече от добре. Малката се държа чудесно, почти не плачка, само за малко докато я топнаха във водата и когато й рязаха косичката.

Честито на спечелилите!  Heart Eyes
Сиси, Бялата къща е борсата за бебешки дрехи „Даяна и Ники” в Х.Димитър.
Mishe333, мога да ти препоръчам нашата сокоизстисквачка: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026978 Наистина изцежда невероятно количество сок, а големият отвор е много удобен, защото не е нужно плодовете да се нарязват предварително. Само че така си стои като паметник вкъщи. На баткото сок предложих около годинката, защото го чаках първо да пропие вода, и така и не го заобича, а като мен предпочита да яде цели плодове. Даже не ми дава да ги беля и режа, а директно си ги хапва.
Главичката мия през ден с вода, а два пъти седмично с шампоан. Гледам да не прекалявам с козметиката. Simple Smile
По био темата - Без да се вманиачавам се опитвам да живея колкото мога по-здравословно и естествено. Вярно е, че светът в който живеем е далеч от идеала, но поне каквото зависи от мен и е във възможности ми, правя. Като  всяка майка искам най-доброто за своите деца, както за тяхното здраве, така и за тяхното бъдеще, за да живеят в един по-чист свят.
Лека и спокойна вечер! Heart Eyes

# 688
Лелеее като ви чета за миенето на главичката аз се плаша - мия я всеки ден с Мустела  newsm78 нали имаме коса.

# 689
cveten prashec,много добре си се сетила да направиш списък с профисиите  smile3501.

Черри,честито ти християнче  smile3525
Аз също искам да направя кръщене на Даниела,но още не съм решила кога да бъде деня на къщенето  newsm12.Първо си помислих да бъде на имения ден на Дани /17.12-тогава е св.Данаил/,но като си помислих,че може и да е много студено,се отказах.Най вероятно ще я кръстим догодина-на рождения й ден!Дано само кръстникът й да не е решел пак да забягва към Англия по това време  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт