Scrapbooking & Cardmaking- 9

• 59 500
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
dyffi, страхотна техника е това! Много ми харесва как се е получило!  Heart Eyes

Г-жа Шуши, и аз съм фенка на сивите карета! Страхотна картичка! Както и всички останали, но тази с каретата (вертикалната) просто ми е фаворитка!  Heart Eyes

Old Sport, поздравления за ентусиазма! Фаворит ми е картичката със синята играчка за елха!  Heart Eyes

За квилинга няма какво да говоря. Там си е мастер-клас направо!  Heart Eyes  Heart Eyes

И аз да се похваля с днешната си занимавка  Mr. Green, като ще оставя новите коледни за догодина да показвам.  Simple Smile

# 631
  • Враца
здравейте и честита коледа!

да ви попитам, видях в джъмбо креп хартия, но като я гледах опакована не  разбрах какво представлява newsm78

може ли да ми кажете дали ставав въпрос за тази хартия, която е като намачкана фабрично на маааалки хармонички

и аз пък как го обясних Laughing ма наистина не можах да я разконспирирам какво представлява Blush

и друг въпрос- скоро сме на рожден ден на момиченце, което става на 8 години- дали според вас е подходящ подарък да и  спретна един комплект за правене на картички и др. хартиени произведения, или на тази възраст не е подходящо?

благодаря за отговорите!

# 632
Creative ,благодаря за милите ти думи, надявам се че на някой му свърши работаь, иначе съм много мързелива и в повечето случаи не пиша Mr. GreenМног добре си се справила с картичките, ама незнам защо не ни показа и коледните??? хайде мила зарадвай ни..
Трън в Очите,ако наистина  искаш мнението ми, то бих ти казала, че това зависи от самото дете...имах удоволствие да се занимавам с дяколко деца  , помагах им в техниката квилинг, ама всичко си трабва да се объясни и да се покаже, иначе дете няма да се справи само,но на накяи им трябва много малко да объясниш, ако са ти близки и имаш време да й помогнеш става, но иначе само дете няма да се справи само.
Ех че ми хвана праздничен мързел, толкова е добре да си почива човек...............

# 633
  • София
Xей,

писах писах, пък накрая ми изчезна...
както и да е,
сега набързо.

Страхотни красоти видях в последните странички. Сивите пуловерски карета много ме впечатлиха!

ЕХо,
новите като мен,
да разменим адреси, идеи, имейли...и да си заформим нещо като ветераните тук,
да си пращаме по някоя друга картичка и пайетки...
и дори можем да сме си полезни, разменяйки идеи, подаръци, материали,дори и да преавим заедно някакви неща...?!

Трън в Очите,
моята племенница е на 6,
прави много красиви картички.
Давала съм картони, основи за картички, хартии, глитери, малки елементи... и сама,
без някой да и обяснява прави много красиви картички. И рамкира и поставя симетрично, и е пълна с идеи.
Пак казвам без подсказки.
Така, че ако има интерес ...подаръкът ще е супер.
Творческите подаръци са най-ценни си мисля аз.

АМИ това е,
Желая на всички ви ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВДЪХНОВЕНИ И ПРИЗНАВАНИ,
ДА ПОСРЕЩНЕТЕ ГОДИНАТА ТАКИВА,
А ОЩЕ ПО-ЩАСТЛИВИ ДА Я ИЗПРАТИТЕ!

# 634
Мили момичета , весело посрещане на Нова година.Желая ви всичко най-хубаво , много щастливи моменти , много здраве и успехи , и най - вече продължавайте да създавате красота .
На всички искам да кажа ,че най-щастливият  момент през изминалата година е запознанството ми ( макар и виртуално ) с всички вас.

Още веднъж щастлива Нова година !!!
 Kissing Heart Kissing Heart smile3525

# 635
Ейййй, да Ви се похваляяяяяя! Simple Smile

Имам си две коледни картичкииии (ако не броим третата, която получих предколедно от Дес, за която успях да й благодаря лично Heart Eyes)!

Ех, голяма радост значи!  Hug
От години не съм се радвала така на картички по Коледа.. (да не говорим, че всъщност не съм получавала такива...) А тоооолкова обичам и наистина ми стоплихте душата, Светле (Creative) и Диме (Arabela)! Много, ама МНОГО Ви благодаря за така милия жест!  newsm51
Снимах си ги и прилежно си ги наредих на перваза на прозореца, където си слагам всички картички дето получавам по празници. Blush
Ето тази ми е от Creative:

http://media.snimka.bg/5201/016656614-big.jpg

Много ме кефи индивидуализма й и супер яките идеи, които има винаги!  bouquet

А пък тази ми е от Arabela, която пък беше напълнила картичката със звездички и сърчица! Simple Smile

http://media.snimka.bg/5201/016656620-big.jpg

Аз пък набързо ги приложих в употреба   Flutter

http://2.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/SzyuvvId5YI/AAAAAAAAAao/aJ … 0-h/P10205701.JPG

MaLe, да ти кажа честно,  аз съм сравнително скоро в това "клубче по интереси", ама всички са толкова дружелюбни и мили и много отворени за нови попълнения в стройните редици, така че не се притеснявай от това, че те са с повече стаж. Щом имаш желание да се сприятелиш и да завържеш по-близки връзки, отколкото самото писане във форума (казвам го от опит, защото и за мен това в един момент се оказа недостатъчно), значи ще стане. Simple Smile

# 636
Честита нова година, момичета и да ни е все така приятно заедно!

# 637
Честита нова година santa2 People Santa Nature Snowman santa2 People Santa Nature Snowman
Нека новата година ни донесе всичко хубаво, което старите не са успели. Нека е начало на един по-красив живот с много любов и усмивки!!!

Момичета, искам да ви се похваля че получих чудна картичка от Дима  Hug
бях страхотно изненадана!!! Благодаря ти Дима, за картичката, за хубаите пожелания и
за малките красоти към нея   bouquet  да ти се връща  Hug Hug Hug

# 638
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,МОМИЧЕТА!!!

НЕКА ВСИЧКО ОКОЛО ВАС БЪДЕ ИСТИНСКО-ПРИЯТЕЛИ,СЕМАЙСТВО,РАБОТА,МЕЧТИ

# 639
Честита Нова година!!!

За 2010 ви пожелавам, да сте здрави, красиви, обичани и щастливи !!!

Нека новата година ви донесе много положителни емоции!

Hug Hug Hug Hug Hug

# 640
Честита Нова година, момичета!
Жива, здрава, успешна, щастлива! Късметлийска и творческа!
 Hug  Hug  Hug

# 641
Честита нова година, мили приятелки! Simple Smile Не мога да ви опиша, колко се радвам, че тази тема се раздвижи и се събрахме такава страхотна компания, заредени с идеи и вдъхновявение!
Благодаря ви за коментарите, критиките, препоръките и това, че винаги бяхте насреща, когато имах нужда! Безкрайно ми е приятно да ви познавам виртуално и се надявам някога да можем да се видим и лично!
Прегръдки за всяка една от вас с пожелание за много щастие, много здраве, много късмет, любов и топлина в дома през новата 2010!!!

Специални благодарности на Блещучка, която ме изненада с една прекрасна картичка! Просто нямам думи да опиша, още съм без апарат и не мога да снимам, но скоро ще кача снимки на всичко!   Hug Hug Hug

# 642
 И за откриване на Новата 2010 едни дребни неща от мен

http://alneonplus.blogspot.com/2010_01_01_archive.html

# 643
Честита нова година и от мен!
Бъдете здрави и заредени с идеи и желание за реализирането им!
Олд спорт, страхотна серия  Grinning. Много ми допадат картичките ти.
Деси, картичката с котето беше и все още е безспорен фаворит у дома  Laughing. Спаси много критични моменти- малката маймуна я разнася навсякъде и се радва на котето.
И да ви се похваля и аз с последните две картички, които получих. Както и с подаръкподарък към картичкатаот Криейтив, от който останах поразена  Grinning.
Ето я картичката и от Нел.
Много ви благодаря, момичета! Направихте празника неповторим!  Hug

# 644
Честита Новата година и от мен.Много здраве,щастие и късмет, на вас и на семействата ви.Тази година да е най-успешната от всички,много усмивки и много радост в домовете ви.
Много приятни изненади сте направили една на друга, аз разглеждайки ги усмихвам се и се радвам заедно с вас.

Общи условия

Активация на акаунт