Scrapbooking & Cardmaking- 9

• 59 491
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Честита Нова Година, момичета!
Пожелавам ви много успешна година изпълнена с много здраве, щастие и нови вдъхновения!
Ето последното ми творение за рд на една моя приятелка:
http://elinorg.snimka.bg/hobby/hobi.415670.16705924.big
Скоро едвали ще се включа с нещо ново, защото трябва да лежа, но ще ви следя.

# 646
Маги, чудна картичка, получателката ще е впечатлена  Hug Hug Hug

А ти се пази и си лежи, надявам се нямаш проблем! Понеже аз не съм редовна  Embarassed , кога очаквате събитието?

# 647
  • Русе
rony5174 , мерси! Simple Smile Получателката много я хареса наистина.
Термина ми е на 07.05.2010.

# 648
Весела и изключително Щастлива 2010 Ви пожелавам, мили момичета!   bouquet

Маги, страшно нежна картичка си сътворила!  Flowers Bouquet Грижи се за себе си! Hug

Ето още двечки картички от мен:

http://4.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/S0CKNZtAsoI/AAAAAAAAAbU/7U … 0-h/P10205931.JPG

http://3.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/S0CKMpcexlI/AAAAAAAAAbE/aj … 0-h/P10205851.JPG

# 649
  • Варна
Честита Нова година на всички!
Много здраве, щастие и късмет.
Пожелавам ви музата никога да не ви напуска и темите бързо да се пълнят с нови и красиви неща.

Маги, много красива картичка. И ти ще си имаш теленце, като моят син. Като трябва почивай си повече.
Блещучка, да си оправиш настройките на блога. Исках да ти напиша коментар, но нещо не успявам. Супер сладурски са ти картичките.

# 650
Маги, грижи се за теб и бебока, щом трябва ще лежиш, аз така само 2 месеца лежах  Rolling Eyes
но то е за добро  Hug Hug Hug

Ей, Блещучка, кога успя да сътвориш тези красоти  #Crazy браво   bouquet

Деска и на теб честита  Hug Hug Hug

# 651
Здравейте момичета,

Честита Нова Година! Гледам, че сте поработили и през почивните дни Simple Smile Да благодаря на момичетата, които ми пратиха картички и елементчета- много мил жест, благодаря!

Хайде сега нова година- нов късмет и нови картички, че вече малко ми омръзнаха коледните мотиви- окото ми все към пролетните цветове отива.  Но преди да се заловя с картичките, ще насмогна със страничките за албума на детето- докато са ми извадени зимните елементи, да довърша страниците и официално да затворим периода:)

# 652
Запалихте ме по бродирането на картички-ето как се получи при мен    http://crazyquilling.blogspot.com/2010/01/blog-post_04.html   

Аз съчетах бродерията с квилинг и мисля,че се получи добре.Естествено първите бодове не са идеални,но тепърва ще се уча.

# 653
BellaG, много красиви са се получили! Даже според мен комбинацията от шиене и вкилинг е по-сполучлива, отколкото с декупажа и салфетки..   bouquet Много се радвам, че експериментираш и пречупваш квилинга през собствения си творчески поглед.  Grinning

Simple Smile Видях нещо, което много ме впечатли и непременно ще го пробвам. От дълго време се чудех как да съхранявам парчетата панделки, които купувам по метър-два, само за да имам разнообразие от цветове и видове.. Стоят ми на кълбо в едно панерче и всеки път ровя като пиле вътре да търся коя ще ми пасне на картичката...

Днес попаднах на това, което нямам търпение да си направя собственоръчно.. И без друго съм се заринала с разни несесери от този тип за тоалетни принадлежности.. Даже смятам, че ако разрезите са просто хоризонтални, а не кръгли - панделката няма да се мачка. Simple Smile

http://www.craftsulove.co.uk/PullezL.jpg

# 654
  • Русе
Момичета, благодаря ви! Simple Smile
Ble6tu4ka , много сладурски картички!
bellaG , много ми харесаха и твоите. Много оригинални са се получили.

# 655
Здравейте БГ Мами
Случайно попаднах в вашия форум и съм изумена от творенията ви. Аз също от известно време се занимавам с картички и покани (или нека да кажа че сватбата ми която беше през Юли 2009 ме вдъхнови за идеи като покани и картички за гостите)
Аз съм доста нова в тези форуми и имам още проблем дори да добавям снимки в писмата ми. Скоро ще ставам мама и сигурно ще имам доста свободно време да се занимавам с декупаж, ппокани и дневници. Ще ми бъде приятно да се присъединя към вашата компания и заедно да обменяме идеи.

Честита Нова Година нека тя ви донесе много нови идеи и прекрасни мигове

Катя  jump jump

# 656
Кате, добре дошла  Hug

Дълъг и щастлив семеен живот ти пожелавам и много бебета  Heart Eyes

# 657
Честита Нова Година, момичета! От сърце ви пожелавам много здраве и успехи!

Добре дошла, sear145  Hug Темичката ни се напълни с бременни майчета. Какво по-хубаво от това! Ще чакаме с нетърпение новите бебешорчета  Heart Eyes

Маги, пази се! Сега най-важно е ти и бебчо да сте добре. Животът е пред теб - ще дойде време,когато пак ще ни показваш красивите си торения  Hug

Блещучка, много красиви картички си направила за пореден път  Grinning

Белла, страхотно съчетание между квилинг и бродиране! Много, ама много ми харесаха картичките ти  Grinning

И накрая, но не по важност, да изкажа благодарности на Дима, от която получих чудесна картичка и разни дребни елементчета от красива хартия и на Деси, която ми е изпратила комплект красотийки, които непременно ще използвам през 2010 година в картичкоправенето, а също и една чудесна, изработена от нея картичка. Благодаря ви!   Hug Модерно е, да се изпращат виртуални поздрави, но вълнението, което изпитах при отварянето на пощенската кутия, нетърпението, при отварянето на пликовете, радостта от скритите вътре съкровища, не може да го осигури и най-най-най красивата виртуална картичка.

И най-най накрая да ви поканя в моя блог. Той е факт, благодарение на обещанието, което бях дала на Чигес - радвам се, че започвам годината точно по този начин - с едно изпълнено обещание. Все още не съм публикувала нищо, освен един поздрав към вас. Надявам се обаче скоро да има интересни неща за разглеждане  Grinning

# 658
Честита нова 2010 година, момичета! Пожелавам Ви, най-съкровените ви желания да станат реалност и щастието да не напуска домовете ви!   bouquet

Ели, честит ти нов блог, но не мога да публикувам коментар, нито да стана последовател.  Rolling Eyes Иначе отварям без проблем.

Катя, добре дошла в групата! Леко бременеене ти желая и много творчески моменти!

И сега срам не срам да си призная колко съм несериозна. Имах голямо желание да направя картички на вас за Коледа, но нищо не свърших. Обаче получих от Блещучка невероятна картичка, която ме изненада мнгоо приятно и ми стана едно такова - ем топло, ем тъпо, че нищо не се постарах. Блещи, благодаря ти мнгоо мила.  Hug Малкия я разнася цяла вечер и най-накрая почетно и отдели място на масата да стои. Simple Smile

Днес съм решила да извадя кутиите, па да видим дали... Outta Joint

# 659
Kак сте мацки  Hug

Билба, хайде мила, кога ще се показваш нови творби  newsm78 Grinning

Бела, страхотно се е получила комбинацията - браво  Peace

Блещучка - идеята е интересна  Thinking

Кате, добре дошла, радвам се че има много запалени по правенето на картички  Hug
ще чакаме да показваш  Grinning  А от мен лично наи-спокойната бременност и да имаш най-хубавото бебче.
Кога очаквате щастливия момент  Rolling Eyes

Ели, честит блог   bouquet  и да го пълниш с мнооооого красоти   bouquet

Нана, хайде бе душо, къде се изгуби, то не че аз бях тука  Embarassed
вади бързо материалите че чакам с нетърпение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт