Scrapbooking & Cardmaking- 9

• 59 515
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
# 346
chiges,благодаря ти миличка, изправих вече  bouquet

Despina ,ако правилно разбрах става въпрос за  залепващото се тиксо от двете си страни??Ако е така,то аз такава купувам в книжарницата има всякакви размери, от най-тясната до най-широката.

leaaa , супер-пуперски са ти картички...

Ble6tu4ka,картичката е върхът, много добра идея и изпълнение, а за линкове  мноооого благодаря, последен направо върхът на сладоледа.. Heart Eyes

alneon ,често!! струваше си да се бориш, блог-ът стана хубав и естетичен...

ra4eto ,много са ти радостни картички, така ми става хубаво като ги гледам, направо усещам вече  празничното настроение...браво...Хареса ми и картичката за приятелката ти, аз също правих една подобна за моята шивачка, шашнах я много, тя разбира се  не е очаквала че това е възможно да се направи професионална картичка.

Ще покажа още две картички-Тази просто ми харесва.

А тази направена за една специална дама.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 22:41 от dyffi

# 347
  • Варна
dyffi, красиви са станали картичките ти.
Не е точно тиксо, защото все пак е по-дебело. Нещо такова. Води се монтажна лента.

Ble6tu4ka, приказни картички. А последният линк, е на една американка, която си качва тази шаблони, а също и листи за 3Д, които тя създава. Прави прекрасни картички в Teabag folding техниката.
leaaa, елхичката и звездичките са много красиви.

# 348
Dyffy, много са хубави картичките! Аз имам един въпрос...от къде намери торбичките, в които са сложени? За прозрачните говоря?
Търся си и аз нещо такова, защото особено като ги излагам някъде хората ги пипат и е ужасно! Търсих къде ли не и не можах да намеря точно такива, каквито ми се иска.
Мислех си да не би с машинка да се правят, от тези дето лепят? 

Leaaa, картичката с елхичката с очички е много сладка, но другата със звездичките повече ми хареса! Чудесно са се получили

Блещучка, много ми допадна идеята за картичка-халба! Ще си я открадна някой път, да знаеш! Simple Smile Благодаря ти, че сподели този полезен сайт! Много интересни неща видях, искам сега и да пробвам разбира се! Simple Smile

Аз днес съм супер доволна от себе си, защото успях да направя 13 картички, но беше истинско удоволствие да ги правя! Коледните за базара много ме измъчиха! Изобщо не ми бяха по сърце...и то си им личи, че не ги правих с особено вдъхновение, от тези обаче съм доволна.  Laughing Утре ще ги снимам и ще ви покажа.  Peace

# 349
Ани, такива торбички всякакви размери има в йбей. Аз си взех 100 А6 и 100 15 на 15 см, за по-малко от 5 паунда с доставката. Търси ги cello bags, дано не бъркам с правописа.  Blush

# 350
Благодаря на всички за хубави думи,разбира се че ми е приятно, но бих искала и да ме критикувате, или така да се кажа, давате препоръки, и в двата случая няма да ви се обидя, а ще съм ви много благодарна  bouquet

Tandoori, всичко е  просто като света,купих ги за картички квилинг, без тях те загиват(мачкат се) и като почнах да правя и скрап,реших че хубава идея да слагам и тях,по същата причина както и твоя.А пликчетата купих от пазара в едно малко магазинче за дребни неща(хартии за подаръци,пликчета,картички др.такива),но не винаги има подходящ размер, но в пакета са 500 бр.Забравих да кажа,затварям ги с една машинка за пакетиране, много е стара и не е моя, на една приятелка, но ми казаха че такива продават,само че  в БГ не я намирам.

# 351
Влизам само да кажа, че саймън имат 15% намаление до петък!!!

# 352
  • София
Tandoori ,аз пликчета си взимам от Симеон..Но трябва да имаш фирма,защото си е нещо като складче.Ако искаш мога да ти взема.Цените са смешни,а най-хубавото е ,че са самозалепващи.Продаваш ги залепени,и хората си ги отлепват да си надпишат картичката и отново залепват...ама че го обясних. ooooh!

А монтажните ленти си ги взимам от Джъмбо.Доста изгодно излизат от там.

# 353
Исайкова, съвсем си е така за Джъмбото.. И аз наскоро установих, че двойно-залепващото тиксо също е супер на далавера, защото е цели 25м. и струва само 2 лв., а преди това си бях взела от Офис 1 - 10 м. за близо 3 лв.

А да Ви попитам - вие как си съхранявате готовите картички? Като стана дума за торбички.. Поначало в какво ги държите? В кутии? Аз не мога да измисля .. До сега ги държах в отделни джобчета в папка, обаче сигурно вече имам над 40 и трудно ги побирам вече.. Пък ако продължа със същия начин на съхранение, сигурно скоро ще се зария с папки с картички..

Ето две новички от мен:

http://4.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/SwqM9KV3AtI/AAAAAAAAAOA/WE … 1600/P1020082.JPG

http://2.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/SwqNWCrl4UI/AAAAAAAAAOQ/ix … 1600/P1020091.JPG

# 354
Ble6tu4ka страхотни са Simple Smile))) Браво   bouquet

# 355
И на мен страшно ми харесват, особено синята... и благородно ти завиждам за пънча-снежинка.

# 356
Благодаря ви момичета за торбичките! Ще потърся непременно, защото се притеснявам, че така не може да продължава.  Peace

Блещучка, страхотни са!!! Нищо не е излишно, нищо не липсва!

Ето и моите 10 акварела ако ви е интересно, картичките ще ги снимам след малко, но едва ли ще ги пусна преди утре.
http://artcraft.anniesartbook.com/2009/11/10-watercolor-pieces.html

# 357
# 358
Шуши, дай го тоя "саймън" насам  Joy
Блещу4ка, супер са и двете! И аз се присъединявам към завистта заради пънча за снежинки  Tired
Ра4е, и твоите са много красиви!
Тандури, акварелите никак не ми се връзват с липсата на талант или умения  Peace

Харесва ми как всеки тук си има свой стил!  Peace

# 359
Здравейте момичета  Hug
леле като ви гледам творенията и ставам така  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
разбивате ме  Naughty
Аз тези дни не съм творила, че детенце е болно, отново  Twisted Evil
и музата ми се изпари  Rolling Eyes
Единствено в събота правих една картичка, кутия и гердан с гривна за
една малка  принцеса  Hug
Ето ви да видите, картичката не е издърана, но единствената цел беше
да е шарено и нежно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт