Научете повече за сигурността на децата в интернет и спечелете кенгуру

• 9 848
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
Е вие как искате. Хем и награда да вземете, хем да не доказвате, че сте по правилата на играта?

Нищо не искам, анализирам си.  Whistling
П.П. Кенгуру си имам, но не съм убедена, че ще използвам.

# 16
Може ли да ми  кажете как качихте снимка,защото нещо не мога да се справя.Уж цъквам дето трябва,ама...
БЛАГОДАРЯ!

# 17
1.Щракаш върху ТУК (на предната страница)
2.Отваря ти се страницата на Windows 7 и търсиш в ляво албума,на който пише "Вземи своето кенгуру"
3.Като го отвориш,най-долу има линк,натискаш го и ти излизат снимките,които са качени
4.Натискаш "добави снимка"

# 18
Да, но "добави снимка" няма! Само страниците с вече публикувани снимки. Как тогава става качването?

# 19
Да, но "добави снимка" няма! Само страниците с вече публикувани снимки. Как тогава става качването?
да и  при мен няма  newsm78

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 09:07 от Samanta 81

# 20
  • Велико Търново
Цъкате на бележки и там има: Вземи своето кенгуру от Windows 7, и следвате линка: Качете вашите снимки оттук:. Отваря се нова страница и вече би трябвало да е по-лесно.

# 21
Цъкате на бележки и там има: Вземи своето кенгуру от Windows 7, и следвате линка: Качете вашите снимки оттук:. Отваря се нова страница и вече би трябвало да е по-лесно.
не става  Cry. сигурно е елементарно ама...... Cry

# 22
  • Велико Търново
Кое точно не става? За да ти помогна нататък.

# 23
Кое точно не става? За да ти помогна нататък.
Ами след като вляза ТУК ми се зарежда стр.,после отивам в ляво на стр. на" Вземи своето кенгуру от Windows 7"щраквам там и ми излиза снимка на кенгурото с надпис под него"Качете вашите снимки от тук!",щраквам там / дори смених на БГ / и после излизат снимките които са качени за конкурса.И от там нататък не знам как да продължа.При всички снимки с бебетата участници не ми излиза /не виждам/ бутон "добави снимка"
Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 24
  • Велико Търново
Samanta, ще ти пиша на лични Simple Smile

# 25
Samanta, ще ти пиша на лични Simple Smile
Хиляди благодарности на 3des
  bouquet  bouquet  bouquet

# 26
  • Хасково
аз иска, да знам поне коя по ред съм се регистрирала и кога 6те разбера дали печеля кенгуро

Щом до момента има качени малко над 100 снимки /като някои са качили по няколко снимки на детето си/, то всички до тук би трябвало да получат награда. Друг е въпросът как ще се докаже рожденната дата. В условията на играта се казва, че "Ще се свържат с вас чрез Facebook профила ви, за да ви информират дали сте сред първите 200 регистрирани и как можете да получите своето кенгуру." Що ли ми се струва, че ще искат да се получат лично в по-големите градове, след представяне на акт за раждане и така всички от по-малките населени места увисват, тъй като не е особено рентабилно и практично да си остави човек детето и да пътува за едно кенгуру.  Rolling Eyes
Peace
Може пък да поддържат връзки с АГО-то във всеки град и с частните клиники в по-големите градове. newsm78

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 11:32 от didi_hs

# 27
И какво? Ще искат ЕГН ли?  Rolling Eyes Не става и така да е.  Naughty Ще се чуе все някога.

# 28
Някой ще може ли и на мен да ми обясни как да се регистрирам и аз за кенгурото.Ще съм му много благодарна!

# 29
  • Велико Търново
mariqnka, Пиши ми на лични, като се появиш - ще ти помогна. Сега виждам че си оффлайн.

Общи условия

Активация на акаунт