Научете повече за сигурността на децата в интернет и спечелете кенгуру

• 9 853
  • 96
  •   1
Отговори
  • www.bg-mamma.com
**************************** рекламна публикация ****************************

Научете повече и споделете вашето мнение за сигурността на децата в Интернет.
Открийте как можем да предпазим своите деца от опасностите в уеб пространството и какви са възможностите за контрол от страна на родителите
.

Благодарим Ви за интереса към инициативата на Майкрософт и Windows 7 за осигуряване на повече комфорт и сигурност на вашите мъничета!
Първите двеста бебчета, родени на 7-мо, 17-то или 27-мо число през всеки от месеците на 2009 г. или родени през юли или октомври 2009 г. (независимо от датата) са регистрирани по условията на играта във фен страницата на Windows 7 във Facebook и ще получат своето кенгуру от Майкрософт.
Всички спечелили ще бъдат уведомени чрез Facebook профила си как могат да получат своето кенгуру.

За да научите повече за Windows 7 и инициативите, свързани с него, присъединете се към фен страницата на Windows 7 във Facebook ТУК.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 13:14 от Mamma

# 1
Със сигурност  ще изчакаме Маикрософт да пуснат нова версия windows 4 или 14 или 24.
Голямото ми момиче е прекалено голямо да се побере в кенгуру,но пък и родена на 04.Бръмчи в интернет винаги когато е свободна.
Малката е перфектна,като размер за кенгуру,но пък е родена на 24.
Така че ще чакаме игри на късмета и с  нашето число.Всъщност аз вече два пъти удрям джакпота с 4.
На останалите късмет newsm10

# 2
може ли деца родени 2007 година да участват?

# 3
Пише само за 2009та Simple Smile

# 4
Аз отдавна се чудя как ли ще го опазя моя..... newsm78
За кенгуруто - вече сме големи  Wink

# 5
Като натисна ТУК и си влезна в акаунта ми пише нямате създадена страница........Каква страница трябва да си създам....и защо въобще трябва да я създавам???Нали просто трябва да стана фен и да кача снимка.

# 6
моята принцеса е родена на 27-мо число,но през април 2008г. WinkТака,че не ни огрява,пък и сме големи за кенгуро.
П.С.Кенгурото е страхотно,много свежо изглежда.И с това лого на Windows..... Joy Laughing

# 7
А , който не ползва виндовс  Joy Joy Joy какво прави ? Да вземете да се вържете и с Линукс , че поне  картинките им по- хубави , я пингвинче , я дяволче  Joy Joy Joy

# 8
  • Хасково
Като натисна ТУК и си влезна в акаунта ми пише нямате създадена страница........Каква страница трябва да си създам....и защо въобще трябва да я създавам???Нали просто трябва да стана фен и да кача снимка.
И на мен не ми е ясно. newsm78
Вече успях. newsm44

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 14:38 от didi_hs

# 9
И на мен не ми е ясно. newsm78

Няколко часа след като писах във форума,влезнах без проблем.Сигурно модератора го е оправил.Сега не би трябвало да имаш проблем.

# 10
Аааа успяла си  Mr. Green

# 11
аз иска, да знам поне коя по ред съм се регистрирала и кога 6те разбера дали печеля кенгуро

# 12
Ми аз доколкото видях има 115 снимки качени,така че е логично да печелим със сигурност  Laughing ,ама знае ли човек...

# 13
аз иска, да знам поне коя по ред съм се регистрирала и кога 6те разбера дали печеля кенгуро

Щом до момента има качени малко над 100 снимки /като някои са качили по няколко снимки на детето си/, то всички до тук би трябвало да получат награда. Друг е въпросът как ще се докаже рожденната дата. В условията на играта се казва, че "Ще се свържат с вас чрез Facebook профила ви, за да ви информират дали сте сред първите 200 регистрирани и как можете да получите своето кенгуру." Що ли ми се струва, че ще искат да се получат лично в по-големите градове, след представяне на акт за раждане и така всички от по-малките населени места увисват, тъй като не е особено рентабилно и практично да си остави човек детето и да пътува за едно кенгуру.  Rolling Eyes

# 14
  • Велико Търново
Е вие как искате. Хем и награда да вземете, хем да не доказвате, че сте по правилата на играта?

Общи условия

Активация на акаунт