Като в съня ми Божидара или........

• 3 852
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
Чудя се дали бихте си слушали сънищата,ако ви се присънят имена като Иванка,Живка,Ганка и подобни!  Laughing

# 16
Чудя се дали бихте си слушали сънищата,ако ви се присънят имена като Иванка,Живка,Ганка и подобни!  Laughing
Много си права с това,че не всичко ,което сънуваме трябва да го направим или да се случи,но като чуеш името Божидара и го свързваш с дар от Бога.Докато ако ти се присъни Ганка или Иванка няма да му отдадеш значение.

# 17
Когато бяха бременна  с Люси сънувах  баща ми  които ми казваше да я  кръстя Любослава. Така и направих и в момента не съжалявам.

# 18
Сънувах като ученичка,че ще имам момиче и ще се казва Радиана.  ooooh! Малко позна този ми сън.Родих момиче,но не го кръстих Радиана.Но пък позна първата буква на съпруга ми.Р е !  Laughing

Иначе изборът си е твой как да кръстиш детето си.На мен Божидара не ми харесва като име.Имахме една Божидара в класа и и´ казвахме Божа кравичка. Embarassed

# 19
Божидара ще е името на третата ни дъщеричка ,която очакваме през март .Вече е решено от семейния съвет(тати ,мама и двете каки) Mr. Green Това е прекрасно име и го избрахме от гледна точка на това,че след 10 г. забременях(непланирано бебе) и ни е пратено като Божи дар!За празниците и имената май си има нещо вярно !Първата ми дъщеричка се роди на 09.09.1999 г. ,кръстихме я Габриела, втората щерка бяхме решили да я кръстим Йоана и  изпревари с 5-дена Роди се на стария Иванов ден - 20.01.2001 г..  Joy Карма.... Heart Eyes
Така,че всичко е предначертано ,а ти само направляваш в този път.Каквото и име да избереш ,то си е твоето дете ! Hug
п.п. поправих се  Crazy

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 11:05 от mama Iv

# 20
Божидара  Роди се на стария Иванов ден - 20.01.2010 г..  Joy Карма.... Heart Eyes
2010 не може да се е родила втората ти дъщеря?!  Wink

# 21
Дори и да не се вслушаш в съня си, Божидара е хубаво име Peace

# 22
Според мен - послушай съна си  Hug

# 23
Послушай съня си. В името има символика.

Когато бях бременна с втория си син, имах доста дилеми как да се казва. С него забременях след дълго отлагане, защото все нямахме възможност за второ дете. Когато бях в 5месец сънувах как една позната ми казва: Роди се синът ти Матей, ела да го видиш, всичко му е наред. И ми показа новородено момченце. В началото се стреснах, защото името ми беше почти непознато. Среща се рядко. После го намерих в именниците. Значението му от иврит е Дар от бог. После прочетох в Библията кой е бил Матей (един от апостолите на Исус) и го приех за име на детето ни.

Името Божидара е много хубаво според мен. Има си умалително - Дара, Дари. Не е често срещано. Има символика и имен ден, още един празник на който да се радвате с детенцето си.

# 24
На мене името Божидара ми харесва и в случая бих послушала съня си Hug

# 25
  • София
Аз също дълго време се чудех за име на вторият ми син. Но когато го родих, в момента, в който излезна, сякаш някой ми каза "Ето го, Боян се роди!" Така го и кръстихме. Не ми харесваше това име, защото правех асоциации с други хора, но сега определено смятам, че това е много подходящо име за него.
Моят съвет е да послушаш съня си. Успех!

# 26
И моят съвет е такъв,аз също 1мес преди да забременея сънувах сън в които се видях родила и гледаики детето си го кръстих Стивън.И познаи как се казва синът ми Peace

# 27
На мен Божидара ми харесва много.
И бих послушала съня си   bouquet
Леко раждане   bouquet

# 28
Аз сънувах името Велин и синът ми се роди на Великден, но аз си направих каквото си знам  Embarassed Rolling Eyes
Единственото ми оправдание е, че доста преди това сънувах и името Андре...
Надявам се вторият сън само да е показвал деня, в който ще се роди  Simple Smile

Направи това, което сърцето ти подскаже  Hug Понякога сънищата наистина са свързани само с  това, което сме чели или мислили през деня (поне на мен така ми се случва (та може наистина да е заради брадарът)

# 29
Момичета,роди се Божидара.Послушах съня си,родих леко.Благодаря на всички за мненията ви.

Общи условия

Активация на акаунт