Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 418
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Simple Smile като спомена твоя мъж, той ми даде 3 много ценни съвета за новия апартамент и определено ги помня и ще ги спазя.
Аааа той е златен в това отношение. У дома дизайнера е той - шапка му свалям, аз не бих се справила така.

# 541
  • Пловдив

Горгона,  ама слушай какво, лекар,не лекар, който дойде при моя приятел - първо ръцете в банята.  Crossing Arms Аз дето съм нямала дете и така направих, не ми идва през ума дори да го докосна без да се измия, а тези лекари  ooooh! ooooh! ooooh!

Тъй като ме познаваш..мислиш ли, че не вдигнах биг скендъл? Laughing Така и не можа да го пипне де, изпратих си я откъдето си е дошла, псевдопедиатърката. ooooh!

# 542
GORGONА,само така!кви са тия лекари такива?!?тя как реагира?Wink а за маските и аз 4ух по телевизиятавали един професор каза,4е деиствали около 4ас някьде и после не ставали..,4е ние трябва да изкупим аптеките ако е така Thinking старнна работа!ама и това време е толкова шантаво..хубаво е 4е е топло,ама това си е развьдник за вируси Crazy

# 543
  • там някъде...
Здравейте мили4ки  Hug

Знам, 4е отдавна не съм се вклю4вала, но сега имам нужда от вас. Става въпрос за сина ми, който ве4е 3 седмици е с бронхопневмония.Лежахме в болница на системи, след това ни изписаха ( въпреки 4е не е бил повлиян от лекарствата, не му бяха направени последни изследвания и контролна снимка, а в епикризата пише 4е е изписан кл.здрав ) , сменихме лекари и лекарства. Факт е , 4е въпреки вси4ки сиропи, АБ, системи и простотии подобрение няма. Снимката от днес е ужасна и положението се усложнява. Запо4нахме отново с висока темп,кашлици, гнойни хра4ки от които стигнахме до повръщане и диарии. Молбата ми е, ако някой може да ми помогне с координати на кадърен лекар, който знае какво прави. Няма зна4ение дали ще е от града ни или ще е в друг град. 

Предварително благодаря на вси4ки ...

# 544
мила,това е ужасно..аз на твое място мисля че бих отишла в софия направо вьв военно медицинска академия..няма ли на4ин?не мога да помогна с координати,но ти стискам палци,ще се оправите!а как може да го изпишат с неизлекувана пневмония???? #2gunfire какви са тия некадьрници не мога да разбера..

# 545
мога да ти дам телефона на нашата педиатьрка,много е добра и мисля,4е завежда детско отделение...за това не сьм мн сигурна,но сьс сигурност работи в болницата,казва се доктор ставрева 0887845179 дано успея да ти помогна  bouquet

# 546
  • Бургас
Благодаря ви много за инфото за Хиполенд  bouquet

# 547
  • Burgas, Bulgaria
Някой пазарува ли от Амазон  Blush

# 548
  • Burgas
kiki препоръчвам ти Д-Р Димитрова,няколко страници по напред бяхме писали за нея и някой беше оставил координати,също така и Д-Р Стоичкова,кабинета й е в Изгрев,тя е специалист по белодробни заболявания и съм чувала доста добри отзиви за нея,успех и дано детето се оправя по бързо.

# 549
  • Бургас
Здравейте,момичета!
Надявам се,че болните оздравяват. Мъничето, за което търсят лекар дано бързо се оправи  и то..
Аз вчера бях по зъболекари,много ме изтормози моята приятелка, но като се налага..
Отдала съм се на хлебопечене, мъжо ми зе хлебопекарна и сега си дебелеем на пук на болестите. Подсилваме се с други думи.

# 550
Много интересно от както аз карам лексуса на мъжа ми, съвсем случайно на десет места е надран с пирон или ключ. Страшно чудно кой ли може да е?  Thinking Thinking

# 551
  • Бургас
Вероятно е съвсем случайно, обикновено хлапетиите се забавляват така  #Cussing out И моята кола е като ходила на война, ама преглъщам. Обаче да ми паднааааат  Twisted Evil как ще ги сдъвча и изплюя...  Twisted Evil

# 552
Вероятно е съвсем случайно, обикновено хлапетиите се забавляват така  #Cussing out И моята кола е като ходила на война, ама преглъщам. Обаче да ми паднааааат  Twisted Evil как ще ги сдъвча и изплюя...  Twisted Evil

Да, тъкмо и аз така мисля, случайно ще да е.  Thinking Толкова време той го е карал, после шофьори, накрая го взимам аз и го драскат на другия ден. Бахти случайността ще да е.  Thinking Предвид и че из града не спирам и не взимам на никого мястото, само на паркоместа паркирам и пред кафетата.

# 553
  • тъгата в мен
Детенце,ти що не почерпи,че си имаш мъж?Майтапя се Ах,'че! Hug Hug
Елате да видите на кака ви стария опел-освен аз да си обирам стълбовете с него,никой друг не се сеща и да го пипне!
Какво стана с болното детенце?Не е ли д-р Праматарова,завеждащ детско отделение?

# 554
  • Бургас
Мария, не съм пазарувала от Амазон, но една мацка беше писала, че след като пазарувала там и в още един сайт й дръпнали от картата 5000 лв.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт