Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 417
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
А, аз ако съм-вадя черното тефтерче с бившите гаджета и един по един на спявка-кой кога къде е бил,когато моята кола е била пред това и онова кафене. Ама ха, ще ми драскат те лексуса! Crossing Arms
Добре, че не съм шофьор и тези ядове ги нямам. Карах картинг в неделя,то било голям кеф-като Шумахер съм на завоите. Чак мъж ми се учуди!

# 556
  • Бургас
като Шумахер съм на завоите.
hahaha

anita_bs - тя тази мацка кой знае още къде е ровила че да олекне с 5000 лв. Дано не ми се случва, ама ми се струва страшно неразумно да пазариш с карта която има толкова пари. В смисъл, че аз зареждам картата с която пазарувам в интернет само със сумата която трябва да платя.

# 557
Fleur, ти пък що така натапяш хората бе?  Laughing Единия бил в Китай, другия не е такова момче .  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 17:06 от аХ`Не!

# 558
Вярно ли е че трета седмица ще има грипна ваканция?Майка ми така прочела,но аз не намирам нищо такова..  ooooh! newsm78 newsm78

# 559
Даам, щели до 21.12 и да я слеят с Коледната ваканция.

# 560

Що лъжеш така.  Naughty Тази година я писаха нулева вече, няма да се учи до лятото  Mr. Green
  Разлигавих се

Я една молба към теб. Другия път като си зареждаш автомобила, би ли отскочила до Шел да вземеш едно ферари на твоя приятел, че ме изяде в къщи  Crazy

# 561

Що лъжеш така.  Naughty Тази година я писаха нулева вече, няма да се учи до лятото  Mr. Green
  Разлигавих се

Я една молба към теб. Другия път като си зареждаш автомобила, би ли отскочила до Шел да вземеш едно ферари на твоя приятел, че ме изяде в къщи  Crazy

Ами ние по принцип зареждаме само на Лукойл  Rolling Eyes  но ако довечера излизам, ще мина, какво е това ферари ?

# 562
 Ааа, стига толкова ваканции, баба си идва. Laughing
 Днес за трети пореден ден късам на първо обличане двайсетлевов чорапогащник, и то с ципа на ботушите.Да ги таковам и в ботушите.Кажете някакви чорапогащи дето не се късат! ooooh!

# 563
  • Пловдив
Fleur, ти пък що така натапяш хората бе?  Laughing Единия бил в Китай, другия не е такова момче .  Mr. Green

Те никога не са такива момчета бе Mr. Green Като бях млада и карах на един младеж колата имах подобна случка..ех, спомени  Crazy
Тва с точенето на пари от картите е като добър ден май, аз само през PayPal плащам, ако няма такава опция - с виртуална Виза, заредена с точната сума.

# 564

Аз бях! Аз бях! Аз бях! #Sniper #Sniper #Sniper

# 565

Аз бях! Аз бях! Аз бях! #Sniper #Sniper #Sniper

smile3501

# 566
 Aхи, това бившия лИбовник ли е? Laughing Виждали ли сме го? Laughing

# 567
Днес за трети пореден ден късам на първо обличане двайсетлевов чорапогащник, и то с ципа на ботушите.Да ги таковам и в ботушите.Кажете някакви чорапогащи дето не се късат! ooooh!

Доколкото знам няма. Аз затова нося панталони. Иначе семейният бюджет страда Sunglasses

Познайте къде бях? Party

Джизъс ловз ми! Аааалилуя систърс!!!

# 568
  • Бургас
ДоброУтро!
Джизъс ловз ми! Аааалилуя систърс!!!
Алилуя! Говорих с майка ми сега по телефона- и тя адски накефена от снощния госпъл!   superuu

# 569
 Добро утро!

Алилуя, а аз завиждам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт