Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 350
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Айде прибрах се  Hug
Искаше ми се още ама няма, следващия път надявам се повече, че и без това много студ насъбрах  Mr. Green

# 76
  • Бургас
Миме, благодаря запоздравите и пожеланията!  bouquet

# 77
  • Бургас
Добро ви утро,бързо наспалите се...
За това си мисля,че момичета по-лесно се гледат.Влизат в положението на мама,женска солидарност. Laughing

# 78
  И аз се включвам в питанката за Бобовците. И тримата да се отчетат  Naughty 

Свраче, засрамвам се моменталически  Embarassed веднага щом кристалното кълбо ми покаже имената ти те поканвам  Laughing
   Ина, нападнахме Мимка душицо не мен, отивам да вЪ търся  Mr. Green

Ахче  Hug скоро бях на 20, ама и аз като Катка оставих ред на младите, не се ядосвай и се оправяй бързо.

И тез камери дето ги лепнаха по пътищата /КАТ или там който е/, хубаво ги замислиха, ама в офиса валят покани за някакви коли дето нито сме ги чували, нито сме ги виждали  newsm78
    И от паяка мога пак да изрева, ама ще си замълча, че ...  #Cussing out

# 79
  • Бургас
lexy, честито и от мен с малко закъснение!   bouquet
Вие снощи тук купонче сте си спретнали  Party
Та за срещата какво казахте?

# 80
     Ина, нападнахме Мимка душицо не мен, отивам да вЪ търся  Mr. Green

Ми да де, аз и ти нападнахме нея. Грешно съм се изразила/написала вероятно.

# 81
  • Бургас
Радост, мерси

# 82
моми4ета,няма ли кандидати за разходки с коли4ки в това хубаво време?кисна сама вкуши и няма с кои да изляза...ама 4е гадна работа  bouquet

# 83
  • Бургас
момичета,няма ли кандидати за разходки с коли4ки в това хубаво време?кисна сама вкъщи и няма с кои да изляза...ама 4е гадна работа  bouquet
значи4и ставаме две ,но аз след малко отивам да си поръчвам перде  smile3508  намерих каквото исках.
Лекси честит ти празни със закъснение,да си жива и здрава
Ей тва мъжките майки не спите бе  Whistling
да не чувам такива работи Whistling

# 84
 Аз искам само да кажа, че ако на някой му се налага да лети извън граница да си закупува билетите през интернет, направо от сайта на БЕ.Бюрото в х-л България днес щеше да ми вземе 100 лв комисионна за билет от 150 лв. ooooh!

# 85
  • Бургас
Аз пък искам да се оплача от лабораторията в "Света София". Днес ми докараха нервна криза. Ходих с малкия да правим кръвна картина за детската градина. Аз по принцип си се страхувам от изследвания и от вчера си ги мисля. Там стоят две лаборантки и още от вратата замрънкаха, че са му студени ръцете. Бодна го, той естествено ревна, източи малко кръв и ме накара да изчакам да видим дали ще стигне, излезе му висок хемоглобина. И двете се затюхкаха нещо и викат искате ли пак да го убодем, аз вече супер неадекватна се съгласих. И картината се повтори наново, този път излезе с две единици по-ниска ама горе-долу толкова. Накараха ме да изчакам да ги видел шефа и да преценял кое изследване е по-вярно. Аз вече щях да умра. Питам ги има ли нещо лошо, те ние нищо не можем да кажем. После се консултирах с две лекарки и двете казаха ,че е добре. Аз вече мислех да го водя във военна болница да го бодат пак. Като ми дадоха листа, видях, че всичко си е в нормите. Сега заспа милия с памуцие в ръката, още ги стиска от сутринта.

# 86
  • Burgas, Bulgaria
ооо аз там съм се зарекла да не СТЪПВАМ.  От друга тяхна  лаборатория  ми казаха ,4е имам рак преди 2 месеца Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 15:45 от М A R I Q

# 87
да кажа и аз са света софия!мисля 4е са им доста некадьрни докторите,ходих там на у6и нос гьрло и тои ми взе някакьв секрет от гьрлото и се оказа 4е сьм имала гнойни на4енки или нещо подобно,след което ми изписа антибиотик,от които полу4их диария!накрая вместо да се оправя се вло6их и отидох в новата МБАЛ ЛАЙФ там са наистина добри специалистите,макар 4е излиза по скьпи4ко,но си струва!

# 88
ооо аз там съм се зарекла да не СТЪПВАМ,а ина4е от друг техен клон на лабораторията де мо казахе ,4е имам рак преди 2 месеца Mr. Green

Мимо, пак надигаш тайно бутилката с ракията ме съмнява Thinking
Почти нищо не ти разбрах от поста пак.  Mr. Green

# 89
  • Burgas, Bulgaria
 Blush съседите варят ръкия

Общи условия

Активация на акаунт