Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 580
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
къде се намира това гръцко ресторантче  Flutter

# 286
къде се намира това гръцко ресторантче  Flutter

Затрудни ме сега, хич ме няма в обясненията  Laughing Пада се с/у магазин Егоист някъде, една малка уличка успоредна на Булаир, зад спирката на автобус 12А и 4. Малко е ресторантчето, но кухнята наистина е разкошна

# 287
  • Бургас
Ясно Simple Smile благодаря  Hug

# 288
къде се намира това гръцко ресторантче  Flutter

Затрудни ме сега, хич ме няма в обясненията  Laughing Пада се с/у магазин Егоист някъде, една малка уличка успоредна на Булаир, зад спирката на автобус 12А и 4. Малко е ресторантчето, но кухнята наистина е разкошна
че къде там бе иве,сръбската скара да не стана гръцка или за рибния ресторант до детския егоист говориш newsm78
аз Васко смятам да не го спирам от детска градина,той ходи на частна,където са максимум 9-10 деца,не че имам гаранции,че там е застрахован срещу болести,
но така или иначе пика на грипа го прогнозират за декември-януари,не мога до тогава да го държа изолиран,
пък и нали аз излизам,съпругът ми също ,вирусите и ние може да ги донесем,
тези паники вече много взеха да ми идват Crazy,
онази вечер след новините не можах да спя..............хубаво ги бях спряла тези медийни хроники от няколко години Flutter

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 22:56 от maimp

# 289
 Не е сръбската скара, по уличката нагоре от него е, рибен е ресторанта, ама детски Егоист не знам да има там  Rolling Eyes

# 290
  • Бургас
Аз пък съм фен на суши ресторанта и големи благодарности на Кatka че ме светна Simple Smile

# 291
има,има  Wink-слиза се по три стъпълца и хоп -там си,т.е. Егоиста детския е ПОД ресторанта Simple Smile, не под нивото му Blush ,а по улица д-р Нидер надолу

# 292
  • Бургас
пък и нали аз излизам,съпругът ми също ,вирусите и ние може да ги донесем,
тези паники вече много взеха да ми идват Crazy,
точно това се опитвах да обясня на мъжа преди малко! Да не съм я водила на градина тази седмица дребосъчка. Ако е писано и от кварталния магазин можем да се сдобием с вирус в крайна сметка.  Crossing Arms Изобщо нямам намерение да се подавам на такива паники!  Peace

# 293
  рибен е ресторанта
Точно щях да питам дали само риба се предлага. Simple Smile Псари /риба/ се произнася, Иве.  Wink

# 294
този псари ще го пробвам обезателно,обожавам риба! bowuuа някой знае ли кьде правят суши в бургас?

# 295
  • Бургас
findo, в японския ресторант Сакура!  Peace
Намира се на гърба на техникума по Автотранспорт.

# 296
  • Бургас
Точно до детския Егоист е ресторанта.
Ние пък се изпонатръшкахме цялото семейство. Първо мъжа ми, после аз и днес и децата са с температура. Но вируса не е от детската градина, мъжа ми се разболя пръв. С тези вируси психираха народа, имам приятелка в аптеката на водната палата и в петък разграбили аптеката, тя се побъркала да поръчва стока и антибиотиците изкупили, и маските и вит. Ц нямаше даже.

maimp, с теб сме съседки май, до Штъркела ли живееш? Аз съм до ресторант Форс.

# 297
  • Бургас
Я виж ти рибен ,че и японски ресторант имало в Б-с -крайно време беше нещо по така да отворят  Whistling Не е лошо ако има среща да сменим тия пицарии с нещо по-екзотично наистина   Simple Smile

На свинскя грип  box ignore2 Ще почвам да пия Цитросепт  Mr. Green

# 298
 Вярно голяма истерия по тоз грип. Не смятам да спирам Николай от градина, първо че няма кой да го гледа и второ ние като сме по цял ден на работа и сме сред хора пак можем да го заразим. Наблягаме на Осцилококцинума и фрешовете за сега.  
 За ресторанта, този е всички сте ме разбрали  явно не обяснявам чак толкова зле.   Joy  

Как хубаво пекна слънцето навън, а аз пак хващам парцала и яхвам метлата  Crazy

# 299
Аз съм ходила и в двата. Харесвам ги, обаче рибният като обстановка ми е малко..."квартален".
Леко съм притеснена около тоя грип и мисля как да постъпя, но няма как съвсем да се изолираме, така че най- вероятно утре Ава ще е на градина.
Хъгси, не знам дали си пробвала десертното суши в Сакура, направо се влюбих!
Ние днес сигурно ще мръднем до детския кът в МОЛа.

Честито на патерици на Инчето и Ади  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт