Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 533
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
За пясъка мнението ми е същото като на margiva, но на детето му харесва.
Donita_bs за кубчетата на Зайцев-голяма играчка е да ги правиш сама, иначе мислех да поръчвам но прецених че няма как да се занимавам толкова време с детето с тях, при положение че е на градина и останолото време и без това не ни стига, а не ми се дават 100 $ и да стоят неизползвани. Защото, честно казано, когато беше на 2-3 години бях много се запалила по ранното развитие, но моят син просто не проявява интерес все още (пробвала съм какво ли не-но само в игрова, ненатрапчива форма) към буквите. Иначе на приятелката ми момченцето няма още 3 навършени, вече срича, но то просто си проявава интерес и запомня всичко веднага, докато при нас задържане на вниманието е проблем. Познавам и момиче на 4, 5 -чете и знае и английската азбука вече, пак майката не е полагала спец. усилия нито са се занимавали по някаква система-просто детето само се интересуваше. Всяко дете е различно, затова ти трябва да си прецениш, отделно и да намериш необходимото време за заниманията.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 13:58 от Рибката

# 391
11 годишният ми син иска да посещава театрална трупа. Ако някой има координати, ще се радвам да ми даде, пък и мнения. Благодаря!

# 392
  • Бургас
11 годишният ми син иска да посещава театрална трупа. Ако някой има координати, ще се радвам да ми даде, пък и мнения. Благодаря!
В кукления театър има една актриса, която води школа и заниманията се провеждат там събота и неделя. Казва се Ирена Ненчева мисля. Направо на място трябва да се отиде.

# 393
# 394
Pagocт, БЛАГОДАРЯ!!!

# 395
  • Бургас
Как сте момичета ,днес май се е състояла мини среща ,голяма кога ще направим  newsm78
Голяма паника е настанало от този грип ,дано да не ни хване  Praynig

# 396
 Хахааа, сега чета едни статии и познайте прилика с кого открих в Ахчето-с Даря Жукова. Laughing

# 397
Хахааа, сега чета едни статии и познайте прилика с кого открих в Ахчето-с Даря Жукова. Laughing

И защо? Каква прилика по-точно откри... визуално май нямаме нищо общо,а от статията??

# 398
# 399
Тази жена на всяка снимка е различна. Аз имам съвсем друга представа за нея. И все пак нещо не се откривам, ... може отстрани да се преценя по-добре.

# 400
  • Бургас
Ще се въздържа от мнение по темата.
Някой да има пресни впечатления от ресторант "Амстел", че ни предстои семейна сбирка и ми се иска да е вкусна храната?Интериора ми харесва.

# 401
  • Бу-у-урга-а-ас
В Амсетла не съм ходила от мнооого време, но препоръчвам горещо ресторант Калифорния. Страхотна обстановка, а майстор готвачката им е била готвач на папа Йоан Павел. Цените не са по-скъпи от Амстела.  Peace

http://bghotelite.com/web_main.php?id=3385

# 402
  • тъгата в мен
Ооо,в хотела на Лого5ка има и интимна стая Joy
Джи,кога да дойда да те видя Heart Eyes

# 403
  • Бургас
В Амсетла не съм ходила от мнооого време, но препоръчвам горещо ресторант Калифорния. Страхотна обстановка, а майстор готвачката им е била готвач на папа Йоан Павел.

http://bghotelite.com/web_main.php?id=3385
........и на Путин!!!! Когато той е в България пристигат хеликоптер за нея.
Препоръчвам ви пълнен картоф.

# 404
Ооо,в хотела на Лого5ка има и интимна стая Joy
Джи,кога да дойда да те видя Heart Eyes

Утре? Laughing
 А как е попаднала тази готвачка там?Едва ли е най-примамливото място за работа за професионалист от нейния клас. newsm78

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 19:39 от Ji

Общи условия

Активация на акаунт