Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
А как е попаднала тази готвачка там?Едва ли е най-примамливото място за работа за професионалист от нейния клас. newsm78

Идва ми на ума само близки роднински отношения със собствениците  Joy
  Мен ще ме приемеш ли утре  Flutter

# 406
Уи, мадам, ще ви чакам. Wink

# 407
Ресторантът наистина е много хубав. Аз препоръчвам за десерт Кайзешмалн(или нещо такова) Laughing
И аз съм чувала това за готвачката, но не мисля, че е чак толкова виртуозна.

# 408
  • Бургас
Разгледах снимките, нещо не ме грабна-с тези каменни стени,а и малко тясно ми изглежда. Някой друг път ще е там. За "Амстел"  никой ли нищо не знае? Мислех, че като е в центъра на града всички сме се изредили .. Отдавна съм ходила,не помня вече дали ми хареса, а и предполагам, че  и персонала се сменя като на всякъде.

# 409
  Аз си мълча за Амстел, защото последно ходих преди година някъде. Ами не ми хареса, нищо особено не беше кухнята, а персонала беше изключително нелюбезен.

# 410
Калифорния е от малкото наистина добри ресторанти в града. Храната е вкусна, аз съм опитвала пълнения картоф, после обърнах форума да търся рецепта. Обслужването също е на ниво.
Фльор, точно обратното, обстановката е много уютна, ако знаеш къде да седнеш  Wink

# 411
  • Бургас
Oще 1 глас за Калифорния)))
театрална школа има и в младежкия дом

# 412
ходи ми се някъде извън града,че тук ми омразна нещо Thinking.Лошото е че нямаме кола и ще трябва  да разчитаме на автобусите и влаковете Sad.Ще се радвам споделите идеи за готини места близо до бургас,където сте ходили,и как сте стигнали дотам Hug

# 413
  • Burgas, Bulgaria
малииии  Embarassed аз даже не ги знам тези ресторанти -4ак тъпо ми стана..... Mr. Green

# 414
малииии  Embarassed аз даже не ги знам тези ресторанти -4ак тъпо ми стана..... Mr. Green
айде ся -тъпо ти е,
ние ходим по библиотеки,театри,музеи......... Flutter bowuu Mr. Green

# 415
Хайде малко да ви разведря.
Снимки от рождения ми ден:

http://picasaweb.google.com/mikemastercorp/RojdenDenVeriRazni#5400180711122490242

Хубав ден!
Simple Smile

# 416
  • Burgas, Bulgaria
Вери страхотни снимки,а ястията са уникални-искам да те помоля ако може да споделиш как стават спагетите  Mr. Green и по принцип от къде 4ерпиш вдъхновение за тези красоти....

# 417
 Верче, адски много си се променила!Едвам те познах, ако не знаех, никога нямаше да предположа, че си ти.

# 418
Еййй мерси за комплиментите.  Hug
Спагетите с тази джаджа:
http://www.rawguru.com/store/raw-food/spiral-slicer-saladacco-spiralizer.html

Може и с ренде.

Идеи черпя главно от чуждите сайтове и мои/наши имровизации/експерименти. Simple Smile

Джи, да, промених се аз. -11кг съм. Simple Smile

# 419
  • Бургас
Вери, не съм те виждала за да кажа дали си се променила, но при всички случаи сега изглеждаш много фина. Много сте хубави! А ястията ... чак ми се доядоха!

Общи условия

Активация на акаунт