Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 523
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Вери ,много щасливи и спокойни изглеждате,
Маги ми прилича на русалка Grinning,
там сигурно има такъв тип заведения за хранене,ако ли не-направете вие Grinning,
аз пък защо те виждам на снимките със сини очи Rolling Eyes
по-точно на тази,където си широко "ухилена",с покривало на главата и цветенца Rolling Eyes-там си в най-близък план

# 421
Ааааа сигурно от светлината. Зеленикакви са. Simple Smile
Заведение има само 1 изцяло сурово в Монреал. Мислим върху идеята да ти кажа. Simple Smile
Благодаря за хубавите думи, момичета!  Hug

# 422
  Вери, подкрепям горните мнения, ама и децата ти са големи сладури. За храната и на мен чак ми се дояде  Crazy

# 423
  • Бургас
  Вери, подкрепям горните мнения, ама и децата ти са големи сладури. За храната и на мен чак ми се дояде  Crazy
Peace

# 424
Здравейте, момичета  Simple Smile
Как беше срещата? Чудих се да идвам ли или не, но въпроса се реши с едно бързо и належащо заминаване за София. Там май много не се психират за свинския грип, толкова дни обикалях и никой не видях с маска  newsm78. Но хората са казали better safe then sorry, така че утре отивам да купувам и аз (ако намеря изобщо някъде).
Рениии, покажи се, знам че четеш  Crazy

# 425
Някой виждал ли е маски по аптеките? Снабдиха ли се, или още са дефицит?  Confused Мъжът ми донесе само 2 еднократни от болницата, че и там били кът. Накрая ще взема сама да си ушия.  Crazy

# 426
  • На морето!
Здравейте, момичета  Simple Smile
Как беше срещата? Чудих се да идвам ли или не, но въпроса се реши с едно бързо и належащо заминаване за София. Там май много не се психират за свинския грип, толкова дни обикалях и никой не видях с маска  newsm78. Но хората са казали better safe then sorry, така че утре отивам да купувам и аз (ако намеря изобщо някъде).
Рениии, покажи се, знам че четеш  Crazy
Хахахахахха  Joy Вале, като си сложиш маска задължително мини през офиса да те видя- тъкмо ще ми донесеш подаръка от София  Mr. Green

# 427
Някой виждал ли е маски по аптеките? Снабдиха ли се, или още са дефицит?  Confused Мъжът ми донесе само 2 еднократни от болницата, че и там били кът. Накрая ще взема сама да си ушия.  Crazy
Вчера купих от аптеки "Марешки", 0.20 ст. бройката.

# 428
Вери кажи как отслабна

# 429
  • Бургас
Снощи никак не останах възхитена от готвача на "Калифорния".В компанията имаше хора,които са ходили и според тях е сменен.
Иначе обстановката е хубава, цените-не толкова,но поне да си струваше...

# 430
Снощи никак не останах възхитена от готвача на "Калифорния".В компанията имаше хора,които са ходили и според тях е сменен.

newsm78 Върнал се е във Ватикана? Или Путин е имал спешна нужда от пълнен картоф ... Wink
Как можа да зареже Бургаската кръчма и да хукне така ...?! ooooh!

Оф, лигаво ми е...
Мисля, че е крайно време да оздравея. Crossing Arms

# 431
  • Бургас
Здравейте момичета,
Искам да си купя овлажнител за въздух. Някоя от вас ще ми каже ли къде продават в Бургас, че вече в няколко магазина ходих, дори и не са чували за такъв уред. ooooh!

# 432
  • Бургас
Абе, че не е кръчма,не е...
Но порциите все едно някой дето никога не е готвил ...И то на топлия бюфет.Салатите поне изглежаха прилично.
Жалко, защото интериора ми хареса .

# 433
  • Бургас

newsm78 Върнал се е във Ватикана? Или Путин е имал спешна нужда от пълнен картоф ... Wink
Как можа да зареже Бургаската кръчма и да хукне така ...?! ooooh!

Оф, лигаво ми е...
Мисля, че е крайно време да оздравея. Crossing Arms

Ох, как ме разсмя  Joy. Честно да си призная още като слушах как я хвалите готвачката помислих че се шегувате, че е бивша готвачка на папата и на Путин. Познавам бившата управителка на хотела, та дори щях да я питам като я видя. Но сега Нат ме довърши  с коментара  Mr. Green

# 434
Вери , наистина си се променила. Страшна си, макар че, аз и преди те харесвах   Hug Яд ме е хората като си свалят килограмите  Wink ама това е друг въпрос  Mr. Green

Значи няма да ходим в Калифорния, ясно  Mr. Green По-скоро на гости ще чакаме да ни поканят във Ватикана, че е по-хубаво Hug

А в събота къде ще ходим - много сте несериозни ей
Кой ще запазва места, аз ли? А къде?

tweetys , в Технополис, Техномаркет ходи ли?  

Общи условия

Активация на акаунт