МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 43: насладихме й се и ще я запомним

• 25 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  Ааах той мамин сладък .Какво ми е хубаво,слабичко момчето.В „Мелодията..” добре са си ги гледали.Много ми хареса в този филм,ама много.С една единствена забележка    smile3553   Не трябва да му се разрешава да си оставя по-дълга коса.Челото му определено расте.Филма ми хареса,историята е интересна,но много се говори и наистина е по-добре да се гледа преведен(ще е още по-интересно),но въпреки това става ясно за какво иде реч.Играта му е много добра.Още веднъж се убедих,че му трябват задълбочени роли,в които трябва да покаже повече от заложеното в текста.На lacunababe ще и отиде гастрото- гарантирам!.Има толкова близки кадри на лицето и ръцете му,че....мани,мани.Хайде да не прекалявам и да не досаждам ,че само аз знам за какво говоря.

# 481
E, сега ще ме накараш и аз да го гледам!!!

Само че съм доста зле с английския, ако имаше субтитри, ще се оправя, но...

Как са му краката?  Laughing

# 482
Бланка, дай го насам този филм, моля те, че каквато реклама му направи Азазелката ...мани, мани.  Mr. Green

# 483
 B l a n c a,с турския как си?Защото на английски няма нищо.Аз с моя английски мога да излекувам света от меланхолията,но пак щях да вържа повече от диалога.Крачката му са си добре,няма да правим рекламации,но като цяло е доста по-слаб.Притеснявам се ,че е възможно да ви го прехвалвам,но (от опита,който имам с Гедже 11:45) нищо хубаво не очаквах от филма и останах приятно изненадана.
 О,и още нещо - тук са подвизава и леля Шехика.

# 484
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

не гастрото,направо съм си на ония свят!

# 485
колко пъти се усмихна тоз човек и то във филм на ужасите,а с Ламия беше се взел дал.Филма е доста интересен и почти го докарва на моноспектакъл.
Не мога да определя по коя школа играе , Станиславски или Брехт,по-скоро втория.Величествен е.Бланче,обичам те и ти благодаря безкрайно. Hug Hug Hug
Искате ли нуди клип? Mr. Green Mr. Green

# 486
Ужас!
 Лакуно, потресена съм. Как можа да ги сложиш тези ужасии. Излезе, че наистина е филм на ужасите!  Laughing
Азаззелче, на турски естествено филм не мога да гледам, но вече знам доста думи и изрази. Аз Мелодията я гледам само на турски. Най-хубавото у Дж. е гласът му, пък да ви кажа. А интонацията на актьорите не може и да се сравнява с дървения Бг дублаж. Така че - както вече със споменавала, мога да изкарам една любов в Турция, без проблем.  Laughing Laughing Laughing

Лакуно, поне дай нудито, душа, след това облъчване с "космясал", "горски" Ийит.
П.С. Сега, ако излезе, че има косми на гърба, отивам да се самоубия ритуално!

# 487
 Дай Боже всеки му такъв масажист а?  Heart EyesLaughingЗа сцената с масажа бях ей така Shocked От актьорски школи хич не отбирам,но доброто си е добро.

B l a n c a,не бой се!Както казах само фризурата му не бива,но иначе смятам че има какво да се види.Няма косми на гърба-проверих.

# 488
е кво му е бе?що па трябва да е вечно с прическа на комсомолски секретар
нудито ще го правя довечера,че сега пиша по скайп с мъжо,детето до мен пише домашни,а аз си държа клавиатурата на колененете за да не му преча.така ги правих и тези клипчета,може да не са много добри,за което се извинявам Embarassed Embarassed Embarassed

# 489
Ох, горката, пише домашни, докато Ийит дибидюс гол я чака в гората  Laughing Laughing Laughing
Ще изчакам, ще изчакам, хем да се стъмни  Laughing Laughing Laughing

Ще ти кажа какво му е, Лакунче - още от Мелодията реших, че не му отива да е много окосмен - коси, бради - хаир! Виж, по гърдите - харесвам.

# 490
Няма косми на гърба-проверих.

Вярно? Отдъхнах си. Ще го гледам, мила, но когато остана сама и на спокойствие. Сега у нас е манифестация, а и мъжо като мерне Ийит... почва да гледа страшно. Да не го дразня, имам предвид... Laughing

# 491
  Така,така-тези неща се гледат насаме  Wink
  Хаир "не" ли беше?

# 492
Хаир - не
Йок - няма

Crazy

Учила съм много за турцизмите и пак се изумявам колко много думи имаме от тях, при това непроменени. В последна серия Ламия казва на Джеми да не си товари краката, а думата е баджак. Когато му се молеше да я пусне да си отиде, Ламия вика - Дай лютван телефону! Та така - интересно ми е. Но специално за хаир съм изненадана - в българския е със съвсем друго значение - да направиш хаир, добро.
Сега аз отивам да готвя.
Десертът ми е обещан от Лакуната! Искам си гооооо! До скоро.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 16:56 от B l a n k a

# 493
нали има едно-Хаир да не видиш!(поне по македонско така кълнат)

добре сега защо ми го обиждате,никакви фенки не сте Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Глей какви буклички,а косата му е едно към едно с мойта.Цвят,къдрички,ще го изпапкам! Heart Eyes

и ме гледа и ми говори...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 494
 Аз си мислих,че бурак означава здрав(от Великденските яйца).Когато се ядосвам,понякога казвам "кафа".Имах една колежка туркиня,която ме попита защо казвам " глава".Сигурно е съкратено от " до гуша ми дойде"."Баджак" винаги съм го приемала като смешка ,както и "мараба".Каадър(или калдър) баджак е "вдигни си крака"-чувала съм го,когато карат кон да си повдигне крака.

Въпросче- ако чок е много,то какво е коджа?

Общи условия

Активация на акаунт