FARM VILLE - част втора за върлите копачи, сеячи и берачи!

• 53 850
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • Costa Rica
Само едно ви се чудя - вие всички ли така свободно включвате в кръга си на познати във ФБ? Всички да ви гледат снимките на децата, да виждат разговорите ви с училищните приятели и познати? Как си разкривете мислите? Леле! Щото нали преди да ви станат съседи, ги приемате за приятели във ФБ и имат достъп до профила и стената ви.
А тук да не би да не го правим? Знаем дори кой какъв овлажняващ гел ползва в 'онези' моменти (справка - ДиС) Joy
Като не искам някой да знае нещо, не го пльоскам в сайбър-спейса.

За да не е спам - снощи се възползвах от поредния бъг и пратих подаръци на около 50 човека - на някои и по 2 пъти.

# 376
Само едно ви се чудя - вие всички ли така свободно включвате в кръга си на познати във ФБ? Всички да ви гледат снимките на децата, да виждат разговорите ви с училищните приятели и познати? Как си разкривете мислите? Леле! Щото нали преди да ви станат съседи, ги приемате за приятели във ФБ и имат достъп до профила и стената ви.
Абе, слънчице, нали има начин да ограничаваш. Малко се разрови в НАСТРОЙКИ на Facebook  Laughing

# 377

Можеш да сложиш ограничения за достъп до данните ти. )
И така няма да ти виждат нито снимки, нито нещо друго. )

# 378
  • Пловдив
То тогава почти никой няма да вижда нищо. Е, май аз съм странна Simple Smile Обаче имам 20 съседа и си ги къткам Simple Smile За мен начина да си увелича съседите е да зарибявам познати. Обяснявам колко е интересна фермата и така....

# 379
  • E-CLM & CH-VD
Янтра, правиш една група Фармвил, и слагаш всичките ти нови съседи там (тези, които не искаш да имат достъп до акаунта ти) и ограничаваш тази група да не вижда каквото ти решиш. Останалите ти приятели си виждат всичко.  Simple Smile

# 380
  • Пловдив
Хм, а има ли ограничения за максималния брой съседи?

# 381
това за ограничението не го знаех да ви кажа, утре трябва да го мъдря как става. newsm78

# 382
  • София
Янтра, правиш една група Фармвил, и слагаш всичките ти нови съседи там (тези, които не искаш да имат достъп до акаунта ти) и ограничаваш тази група да не вижда каквото ти решиш. Останалите ти приятели си виждат всичко.  Simple Smile

аз си ги направих в отделен списък,но сега този списък как да го настроя за да не се вижда инфото?Аз къде не можех да се оправя с глупавия facebook,сега пък хептен smile3511

# 383
Петел добре, ама какво ще събираме от него ?  Mr. Green

Пера примерно?  newsm78

Мисти, ще видя днес как става точно.  Peace

Аз съм си добавила само подбрани съфорумки - да ми ровят в профила щом искат, и аз ровя в техните. Sunglasses
Ако имаш нещо лично за казване - използва се чата. Ти на стените на приятелите си пишеш ли лични неща? Нали всички от friend-lista им имат достъп - все пак не всички са ти познати на теб.

# 384
  • Варна
Здравейте  Hug
Приемате ли още трудолюбиви фермерки? Laughing Играя играта от известно време, вчера минах 21 ниво. Не знаех, че има такава тема иначе досега да съм напреднала още  Grinning Вчера изпратих покани на някои съфорумки, и гледам, че повечето са ме приели, ама ми свършиха поканите и сега не мога да им пратя покана за съседство. Ако някой има нужда от съсед: mariela_va4kova@abv.bg  Peace

FB нещо пак се бъгна и току-що си напълних една кравеферма с кафяви крави. Осинових една и след това постоянно имах подарък една кафява крава. Вече съм с две кравеферми  Flutter

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 08:59 от mariel444e

# 385
  • Пловдив
От тая хава с кравите само аз на хващам никога, пфу! Close

# 386
FB нещо пак се бъгна и току-що си напълних една кравеферма с кафяви крави. Осинових една и след това постоянно имах подарък една кафява крава. Вече съм с две кравеферми  Flutter

Недей лъга!  Naughty Правила си незаконни медицински екперименти в кравефермата - КЛОНИРАНЕ.  Naughty

Wink Laughing

# 387
  • Варна

Недей лъга!  Naughty Правила си незаконни медицински екперименти в кравефермата - КЛОНИРАНЕ.  Naughty

Wink Laughing
Joy разкри ме  Joy

# 388
  • Варна
Ако някой ме иска за съсед - julia_iv@abv.bg

Иначе имам запитване относно играта. В приятел я видях, че е преведена на български, само че незнам как е станало това. Дали е от Browser-а му или от настройки на Facebook или от Flash Player-а. Ако някой зная как да стане тоя номер с български моля да каже  Praynig

# 389
да се запиша и аз в темичката(cybercat,мерси много за линка:)
аз още съм на 14-то ниво и усещам че започвам да се вманиачавам:)сутрин нямам търпение да седна на компа и да си видя кравичките и овчиците:)
ако някой иска съседство:neli_arabadjieva@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт