FARM VILLE - част втора за върлите копачи, сеячи и берачи!

• 53 848
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз ще почакам до утре ...  Mr. Green

# 586
Е, какви бонуси искате? Едва ли ще има... Все пак в чужбина Хелоин си е голям празник и е нормално да пускат такива нещица, сигурна съм, че и за Коледа ще пуснат!  Mr. Green Аз пък си направих едно гробище в ъгъла и няма да си го махам, да си стои там, не ми пречи  Wink

# 587
И аз не мисля, че ще има бонуси за хелуинските неща.
Но продажбата на надгробните паметници дава добър бонус  Wink

# 588
Брат ми и той си търси съседи - iavor_angelov @abv.bg
между явор и ангелов има долна черта, ама нещо не ми се получава

# 589
  • Плевен
Чак сега виждам,че има тема за тази игра. Записвам се към усилените фермери.хаха.На 27 ниво съм.
Искам да си застопоря човечето да не мърда в средата,ама то все излиза.Знаете ли защо?
Предварително се извинявам,ако някой вече е питал,ама ми е невъзможно да изчета всичко. Hug

# 590
  • Варна
Чак сега виждам,че има тема за тази игра. Записвам се към усилените фермери.хаха.На 27 ниво съм.
Искам да си застопоря човечето да не мърда в средата,ама то все излиза.Знаете ли защо?
Предварително се извинявам,ако някой вече е питал,ама ми е невъзможно да изчета всичко. Hug

За да го заградиш не е задължително да е по средата, а забележи къде ти го пуска всеки път играта, махни си почвата, ако е насято и го загради с бали сено, става най-лесно. На мен ми го пускаше до колибката за инструменти и там го заступорих, ама има голям ефект, нещата стават 10 пъти по-бързо, то иначе докато се накани да тръгне, че да иде до там, че да копа........ ooooh!

# 591
аз пак една питанка да питам Laughingнякой знае ли колко нива е играта?

# 592
ох,нямам търпение да пуснат коледна украса,ще бъде много красиво  Crazy

# 593
  • София

70

# 594
  • Карлово
ох,нямам търпение да пуснат коледна украса,ще бъде много красиво  Crazy
и аз така.

# 595

70
И после кво? newsm78

# 596
Четох им във форума, че обмислят да пускат Storage, само че кога нз...дано е скоро, защото си накупих сто Хелоуински простотии и няма място 1 дърво да сложа в тая ферма вече. ooooh!

# 597
И аз се включвам в отбора на пристрастените Blush
Само гледам да посея нещо,дето никне бързо,че да трупам XP-та Blush
А мъжът ми само ме майтапи,че ако искам да ставам фермерка винаги може да ми го уреди,ама не да съкам с мишката Laughing Mr. Green Blush
ЕЙ,70 нива,как се играе толкова време newsm78
Интересно ми е дали има вече някой спечелил всички лентички,звездички от саденето и минал всички нива? newsm78

# 598
  • Пловдив
Ооо те нивата нагоре са с по-голяма трудност, не си мислете че са като началните. Разстоянието в ХР между нивата се увеличава. Много.

# 599
Здравейте.
Искам да ви кажа, че взех синият медал за торене два 4000 coins и 250 ХР.
Но синият медал за цветята е малко фантастичен според мене защото иска да обереш 25 000 бройки. Ужас, направо съм потресена.

Общи условия

Активация на акаунт