Не е ли грозно?

• 5 708
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
Значи...за себе си аз обобщавам-мацката е пуснала справка за непознат.Някой си.Важното е, че е от форума.Освен, че е несериозно , леко непрофесионално за юрист /защото пък ако беше служител, още по-зле/ми звучи... да пуска справки ей така, за спорта,  и се е обидила, че онзи отсреща не благодари...Някак  тип услугата с благодарността ми се размиват и обезсмислят.Това си е лично мое мнение.Остави измамите.Измами стават и с по-елементарни неща и с доста по-засукани.

# 76
  • София
Ужасни сте Laughing Поне ми стана ясно от кой от форума услуги да не искам Joy

# 77
еми...както искаш...често ме молят не, ами директно ми казват в автобуса, на слизане да им оставя билета си...да да...
а услуги инак се скъсвам да правя...даже не съм обърнала Фнимание кой как реагира...

# 78
  • София
Скръндза hahaha

# 79
абе аре бе, после да мрънкат що е номер 3, а не незнам си какъв... LaughingЕдна жена веднъж слушах неволно, нали в автобуса сме си родА всички, та-слушах как недоволстваше от оставен билет, не и хареса нещо... Stop

# 80
Зависи от услугата, начи.
Като тази, цитирана тук-не.
Но винаги ще отида да ти купя бяло саламурено датско сирене от Пикадили.
Даже пари нема да ти искам. 8 лева, голем праС. Laughing

# 81
Жо, от темата за шоколадите е-ако има около вас Буше бонбони, свиркай, моля те.Документални Услуги не желая, за да не вкарвам в неприятности...

# 82
  • София
Зависи от услугата, начи.
Като тази, цитирана тук-не.
Но винаги ще отида да ти купя бяло саламурено датско сирене от Пикадили.
Даже пари нема да ти искам. 8 лева, голем праС. Laughing
Ти си ми ясна, ама тази Пенелопа, дето за едно билетче се стиска Crossing Arms Joy

Обърнахме го на чат. Видно е, че е краят на работния ден Grinning

# 83
Ако авторката влезе тук, няма да си познае темата.

# 84
можеше да благодари наистина... то си е до човека.
Не мисля, че си доверчива, а по-скоро отзивчива и това, че някой не го е оценил, а използвал, не мисля, че трябва да променяш нещо в себе си. Просто се благодари, че такива хора бързи издават какви са:)

# 85
ДА ровиш заради непознат от форум, регнал се същия ден и да изнасяш информация не е ли нарушение? GrinningАко те хване регионалния, няма да е доволен. Grinning
Боже...и да изтропаш тема в клюкарника за това как изнасяш ей така информация, при скандалите със злоупотреби...не знам, думи нямам, как не са те надушили още... Rolling Eyes

Имотният регистър е публичен и всеки има достъп до него. За някой този достъп се изразява в редена на опашка в АВ по около един час, смятане колко страници е справката и съответно цената, връщане на втора опашка където да се плати и след това отново на първата опашка за справка. За други като мен достъпът е он лайн срещу заплащане на определена сума - просто по този начин понеже работя професионално си спестявам висене по опашки, осигурявам си достъп в събота и неделя и освен това в реално време - щото ако вадиш от днес за утре нещата могат да са се променили - една продажба или ипотека е един час време.
Така че нищо нередно не е направено, само на девойката съм и спестила около три часа висене по опашки и разправии и съм и дала инфолмация актуална на секундата.

# 86
Не измествам, просто съм реалист.Напълно непознат, регнал се току що, помолил да му изкараш данни от имотния регистър, за което иначе се плаща, размятат се по мейли егн-та и имотни партиди, а ти да очакваш благодарствено писмо....и ти да го направиш, че и тема да пуснеш да се оплачеш, че не е благодарил...просто самата случка е налудничава, за да очаква наистина някой да отговори възпитано.Не съм казала, че да си невъзпитан и да не благодариш е най-прекрасното нещо на света.Нямаше да ми е приятно, ако е ставало въпрос за мой имот, мои данни и сделки да се размятат на абсолютно непознати хора, само защото са поискали през форума. ConfusedВече съм убедена, че служителките в АВ служба Плевен са способни да изнесат моя лична информация на непознат и да я продадат.Просто прекрасно.И да чака благодарности за "услугата".ФорОма е сила, мдам...

Споко! Регистърът е публичен - всеки, ама всеки който поиска може да направи справка за теб и имота ти. Справка може да се направи и само по име и фамилия без даже да се знае ЕГН. Предоставянето на данни не е нарушение защото той ПУБЛИЧЕН и затова и данните се предоставят на всеки. Както казах разликата между мен и обикновения потребител е, че аз съм си платила, за да не се редя на опашки и ако ме интересува имот в Кнежа да не ходя до там ня масто, което е единствения шанс за някой друг например.

# 87
atenan мисля, че е по добре да цъкаш върху профил и последни мнения, преди да приемаш да извършваш каквито и услуги за напред, на представители от форумската общност. Оставам с впечатление, че питаеш вяра че регистрацията във форума е гаранция за добросъвестност.
  И понеже се обясни многократно до момента, че имотния регистър е Публичен, но явно е съмнително за потребителите
ето го и него http://www.icadastre.bg/# да се уверите сами.

# 88
...Оставам с впечатление, че питаеш вяра че регистрацията във форума е гаранция за добросъвестност...
                           Колкото и да е глупаво, аз имам подобна вяра  Blush. Дори когато разпозная другаде човек, който посещава този форум (без да съм чела и ред от него) гледам с него с по-добро око и му върша работа с един вид предимство. Вършила съм съвсем миниатюрнички услуги на хора от тук, и съм разчитала на други хора - винаги съм била предоволна, и дори съм се чудила как може да ми гласуват доверие за неща, свързани с пари... Към всички, с които съм имала взимане-даване: огромна благодарност за гласуваното доверие и за помощта  newsm51 !!!

# 89
Аз те поздравявам за добронамереността ти. Умението да виждаш първо доброто у човека, не е наивност.Това е благородство. Не съжалявай за стореното добро, въпреки огорчението ти от липсата на благодарствена реакция от въпросната жена. Не знаем какво й се е случило, животът и съдбите са изпъстрени с какви ли не неща. Дори и да те е използвала, какво от това? Доброто ще се върне умножено.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт