Не е ли грозно?

• 5 722
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
Тук става въпрос за неблагодарност и липса на възпитание. Това за изнасянето на данни е спам, изместване на темата. Много често се случва авторът на тема, вместо съчувствие и състрадание да получи критика.

# 31
Вълк, преиграваш.Както в една друга тема.Хайде, лек ден и не влагай толкова Лично... GrinningПодобен род "Услуги" наистина се правят на близки , да не кажа роднини.Едно е да провериш на баба си нивата, друго е на непознат, защото те помолил.Какво да благодари онази??С тези неща се внимава, а не се чакат благодарности...

# 32
  • София, център
Нансен, тук става въпрос за изнасяне на данни, с които може да се злоупотреби, а не за закупуване на лекарство.

пенелопа, мога да чета. Не измествай темата.

# 33
Не знам момичета.

На мен са ми правили услуги две майки от форума, които дори не познавах и чрез писане, до момента, до който не отправих молба към тях. Ставаше въпрос за закупуване на лекарства от чужбина и доставянето им до България. Използвам темата, за да им благодаря още веднъж, те знаят кои са, и да им кажа тук, пред всички, че това което направиха за мен ми върна вярата в доброто. Те не ме познаваха, от един апел се отзоваха моментално, изоставиха си личните ангажименти, отделиха време за мен, отидоха, потърсиха, закупиха, платиха и донесоха в България медикамент на човек, за когото не знаят нищо, не знаят дори дали ще го вземе, та какво остава да го плати.

Форумът е голяма работа!

Благодаря ви майчета, вие си знаете кои сте!
Правиш ли разлика между това и изнасянето на данните?

За мене постъпката на новорегистриралата се е глупава, на изпълнилата поръчката-също. И темата в кюпа.
Да се разберем-тук НЕ СТАВА въпрос за живот и здраве, все пак, нали? Пак питам - правите ли разлика ?

# 34
Не измествам, просто съм реалист.Напълно непознат, регнал се току що, помолил да му изкараш данни от имотния регистър, за което иначе се плаща, размятат се по мейли егн-та и имотни партиди, а ти да очакваш благодарствено писмо....и ти да го направиш, че и тема да пуснеш да се оплачеш, че не е благодарил...просто самата случка е налудничава, за да очаква наистина някой да отговори възпитано.Не съм казала, че да си невъзпитан и да не благодариш е най-прекрасното нещо на света.Нямаше да ми е приятно, ако е ставало въпрос за мой имот, мои данни и сделки да се размятат на абсолютно непознати хора, само защото са поискали през форума. ConfusedВече съм убедена, че служителките в АВ служба Плевен са способни да изнесат моя лична информация на непознат и да я продадат.Просто прекрасно.И да чака благодарности за "услугата".ФорОма е сила, мдам...

# 35
  • София, център
Правя разлика между това да си благодарен, когато някой ти е съдействал или направил услуга, и това да си неблагодарен. Темата, както и самото й заглавие е за благодарността. И за това как много често се случва, когато направиш добрина да ти отвърнат най-малкото с пренебрежение. И как много често се отказваш да съдействаш точно заради това. Това е налудничаво, липсата на благодарност е налудничава.

# 36
Това е ок, Против това никой не скача.Налудничава е обаче и самата случка.Налудничаво е служител на агенцията да изнася така информация. Tired

# 37
Това е ок, Против това никой не скача.Налудничава е обаче и самата случка.Налудничаво е служител на агенцията да изнася така информация. Tired
Имам чувството, че с тебе мислим еднакво, само че си обличаме мислите в малко по-различни думи. Laughing

# 38
                         Не, не е грозно. Даже е малко неприятно това, че ти съгласявайки се да направиш услуга (защото ти сама си се съгласила) търсиш реванш. Да си беше платило момичето, та да няма ангажименти. И за двете ви е било въпрос на добра воля. За едното е имало, за другото е нямало такава. Но момичето в никакъв случай не е длъжно да върне услугата. Аз тия дни правя разни неща за непознати, и честно казано не очаквам никаква благодарност. Е, понякога има и е много приятно... но в никакъв случай не са длъжни. Част от хората просто си врътват гърбовете и това е. За мен остава моралното удовлетворение. В крайна сметка обичам да услужвам, но мразя да ми услужват, или поне хора, които го правят с някаква бъдеща цел.

# 39
Въпрос:
потребителката nean_1977 от Пловдив ли беше?

не, от Плевен и имотната справка беше за Плевен...
няма драма... темата беше по скоро наистина зи жетийския урок. Инък ако правех драми и ме гонеше отмъстителност - дамата наистина си е купила имота и мога да я разпечатам тук директно от имотния регистър - три имена, ЕГН, адрес на новото жилище...
е намери я и и кажи да ти благодари Joy

# 40
  • България-Швейцария
Хм... Архентина, това значи ли, че ако някой ти даде пари назаем, когато си имала нужда просто ще си врътнеш гърба и изобщо няма да му ги върнеш, пък даващият нека си остане с моралното удовлетворение?
Съзнавам, че в момента говорим за една идея по-различни неща, но някак си приликата ми се набива в очи.

# 41
Ама вие наистина ли не си давате сметка за СЕРИОЗНОСТТА на извършеното от въпросната търсеща благодарност служителка? ooooh!
Какви ти благодарности, какви 5 лева, олееее....

# 42
Хм... Архентина, това значи ли, че ако някой ти даде пари назаем, когато си имала нужда просто ще си врътнеш гърба и изобщо няма да му ги върнеш, пък даващият нека си остане с моралното удовлетворение? Съзнавам, че в момента говорим за една идея по-различни неща, но някак си приликата ми се набива в очи.
                       Пари на непознати не давам, а и уви, непознати не ми дават пари  hahaha.

Жозефина, кажи ми ти за сериозността тогава. Нещо, което можеш да получиш срещу 2 лв (така разбрах по-горе) са ти го свършили без пари. Е, и?

# 43
Уважаеми Мечо Пух,

Излишно е да хабя повече мастило.Върни се маааалко назад и пак препрочети, моля, някои постинги.

# 44
                             И това в темата за благодарността и любезността  Joy... Как да те обвини човек в спамене.

Общи условия

Активация на акаунт