Пише ми на лични значи някаква девойка с ник nean_1977 , явно е ровнала в една страта тема, където обяснявах как се прави справка он лайн в имотния регистър и бях промогнала на една девойка тук да си оправи проблем по имот с тежести, и ме пита мога ли спешно да и проверя един имот, който ще купува.
Ок - ще помогна, щом е за съфорумка и щом мога да го направя - с удоволствие. Знам какви са притесненията при покупки на имоти. Пита ме колко струва, казвам че е 2 лева, но няма смисъл да плаща 6 лева банкова такса и ще го направя без парички. Правя справките, изпращан на мейл, обяснявам какви ипотеки има и т.н. Питам я дали би имала нещо против да отнесе едни мои листовки до нейния град в отговор на услугата.
И......... никакъв отговор. Няма благодаря, няма свърши ми работа, нищо. Ако щяха да я затруднят листовките - ок, аз попитах дали ще е възможно, не настоявах и не държах на отговор "да".
Та след това погледнах профила й - регистрирала се е точно преди да ми зададе въпроса и повече нищо... използвала е форума и доверието ни помежду си и добронамереността, за да се възползва без да каже дори Благодаря. Многоооооооо грозно.
.