Не е ли грозно?

• 5 712
  • 89
  •   1
Отговори
Въросът е по скоро риторичен, но ще ви разкажа какво ми се случи във форума, просто защото некоректните потребители трябва да се знаят.
Пише ми на лични значи някаква девойка с ник nean_1977 , явно е ровнала в една страта тема, където обяснявах как се прави справка он лайн в имотния регистър и бях промогнала на една девойка тук да си оправи проблем по имот с тежести, и ме пита мога ли спешно да и проверя един имот, който ще купува.
Ок - ще помогна, щом е за съфорумка и щом мога да го направя - с удоволствие. Знам какви са притесненията при покупки на имоти. Пита ме колко струва, казвам че е 2 лева, но няма смисъл да плаща 6 лева банкова такса и ще го направя без парички. Правя  справките, изпращан на мейл, обяснявам какви ипотеки има и т.н.  Питам я дали би имала нещо против да отнесе едни мои листовки до нейния град в отговор на услугата.
И......... никакъв отговор. Няма благодаря, няма свърши ми работа, нищо. Ако щяха да я затруднят листовките - ок, аз попитах дали ще е възможно, не настоявах и не държах на отговор "да".
Та след това погледнах профила й - регистрирала се е точно преди да ми зададе въпроса и повече нищо... използвала е форума и доверието ни помежду си и добронамереността, за да се възползва без да каже дори Благодаря. Многоооооооо грозно.

# 1
Много си доверчива.
Приеми го като житейски урок.

# 2
Следващият път прави такива услуги само на "проверени" от теб потребители...
Съгласен с аргун, малък житейски урок...  Wink

# 3
Каква беше онази приказка .. "Направи добро и го хвърли на ...."
Не се възмущавай толкова, питала е, както пита Гугъл. Чак пък тема за това ...

# 4
Следващият път прави такива услуги само на "проверени" от теб потребители...
Съгласен с аргун, малък житейски урок...  Wink
така де ....  Peace Peace

# 5
Каква беше онази приказка .. "Направи добро и го хвърли на ...."
Не се възмущавай толкова, питала е, както пита Гугъл. Чак пък тема за това ...
E що пък не?Ми обидно и е на жената...По темата...да,грозно е.За съжаление по форумите е така.Ма ти не се нерви.Нали за тва сме хора,да помагаме.Майната и на оная използвачка,гледай си кефа и честно казано,ако утре пак попаднеш в такава ситуация и можеш да помогнеш,направи го отново.Няма значение,дали има благодарност.. Hug.

# 6
Въпрос:
потребителката nean_1977 от Пловдив ли беше?

# 7
Случвало ми се е много пъти. Сега по-рядко, но преди получавах много молби да отговарям на въпроси по тясно специализирани теми. Като съм на кеф, отговарям. Като не съм, игнорирам.

Наистина има много хора, които не се сещат да кажат едно благодаря и не се свенят да ти хабят времето.

# 8
Може да има проблем с компа жената, вие пък сега Outta Joint Mr. Green

# 9
  • при Arctic Monkeys
така е, мила, няма ненаказано добро  Simple Smile

# 10
Грозно е също така за всяко нещо, което си направил, да очакваш отплата, пък и да правиш драми от това.

# 11
  • София
Фукла, не съм съгласна  Naughty
Въпрос на възпитание е да кажеш поне "Благодаря".
Въпрос на уважение е, към този, който е отделил
от времето си за да ти даде нужната информация в случая.

# 12
Въпрос:
потребителката nean_1977 от Пловдив ли беше?

не, от Плевен и имотната справка беше за Плевен...
няма драма... темата беше по скоро наистина зи жетийския урок. Инък ако правех драми и ме гонеше отмъстителност - дамата наистина си е купила имота и мога да я разпечатам тук директно от имотния регистър - три имена, ЕГН, адрес на новото жилище...

# 13
Джул, така е, разбира се, че поне едно Благодаря е нормално да има, но за съжаление - хора всякакви, по-добре е да се гледа по-философски и да се приема, че си направил нещо добро за някого, пък здраве да е.

# 14
Ти по-добре се благодари, 4е не се е съгласила да ги вземе тези листовки, 4е представяш ли си , ако ги беше затрила някъде  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт