Не е ли грозно?

• 5 719
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
  • в очите на дъщеря ми
Мдамм,за българина възпитанието и добрия тон са неща от друга планета Crossing Arms(поне в повечето случай)Виж с изгода и далаверата сме на "ти" Whistling

# 16
три имена, ЕГН, адрес на новото жилище...
Ами изпрати и картичка с благопожелания в такъв случай. И я попитай кога, между другото, ще е освещението, за да и занесеш подарък...

# 17
  • под дъгата
Вие служебно ли ги правите тези справки? В случай, че отговорът е положителен, е във Ваш интерес да бъдете по-внимателна с изнесената информация.

# 18
Ма тоя българин горкия, ако ви слуша чиляк, направо по рождение бъка от всички злини и всевъзможни простотиЙ!!

Много хора влизат, питат, изчезват. На мен като филолог ми правят впечатление тези, които влизат за преводче я на менюто на пералнята, написано с неуки, треперещи от вълнение ръце, я за домашното на мързеливото отроче, което спи в час. Понякога просто ми се ще да помогна, ей така- да знам, че нещо свястно съм сторила през деня. Това с "благодаря"-то не знам дали да го отдавам на лошо възпитание или на това, че има хора, които унифицират мамите във форума със гугъл. Та колкото казват "мерси" на гугъл, толкоз и на някой, дето си е направил труда да свърши дадена услуга. Или поне така е удобно да се разсъждава.
Мен ще ме радва там където е ясно, че не работя без пари да си ги взимам безпроблемно, защото  в реалността извън форума доста често се чувствам неловко, че съм си потърсила възнаграждение, което ми се полага. А благодарност отдавна съм престанала да очаквам. За това и се опитвам да върша нещата на първо място за собствено удовлетворение.

# 19
темата е за оплакванията и реших и аз да споделя. Наистина някой хора дори не си правят труда да напишат едното благодаря, когато са искали информация. По принцип не ми пука, но един пьт определено ми стана неприятно. Бяха обещала на една потребителка да потьрся една играчка и ако я намеря да и  я купя. Тьрсих играчката в няколко магазина, разпитвах продавачите, но се оказа че не я продават. Писах и и тя нищо не каза. Няма играчка и вьпросьт е приключен, а това  че сьм проявила желание и отделила време е без значение. От тогава си имам едно на ум за въпросния човек. Според мен, всичко опира до възпитание и едва ли може да промениш хората. Поне такава тема може да даде повод за размисъл.

# 20
atenan, ти пък, бива ли да си мислиш най-лошото.
Може пък кола да я е блъснала, дори да не е отворила мейла ти.

# 21
  • Бургас
Има една много правилна сентенция-"Няма ненаказано добро".Та за конкретния случай много обичам да казвам-има за какво да се ядосваш,но не трябва!Затова друг път не се впечатлявай!

# 22
Аз пък се чудя друго-как може да си тоооолкова доверчив, че да си тръгнал да купуваш имот за хиляди, а да не си направиш справката за някаква смешна сума сам и да изпльокаш на тотално непознат ЕГН, адреси, три имена.....Направо не е за вярване що изтрещел народ има....и мноооого глупав. Tired

# 23
Ти пък...за два лева очакваш мерси?!....Аз съм дал компетентни житейски съвети на стотици форумки в продължение на повече от година и до сега едно "благодаря" не съм получил, ама не правя драма от това, нито го квалифицирам като грозно или красиво. Неблагодарен свят, какво да правиш.

# 24
Аз пък се чудя друго-как може да си тоооолкова доверчив, че да си тръгнал да купуваш имот за хиляди, а да не си направиш справката за някаква смешна сума сам и да изпльокаш на тотално непознат ЕГН, адреси, три имена.....Направо не е за вярване що изтрещел народ има....и мноооого глупав. Tired
Аз си зададах първо абсолютно същия въпрос.  Grinning   Очевидно разсъждавам много...грозно, защото въпроса за политеса в случая ми стои на заден план.

# 25
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Е те това се чудя и аз! Егаси и идиота трябва да си за да направиш подобна глупост, пък после се чудим що не благодарила.

# 26
ДА ровиш заради непознат от форум, регнал се същия ден и да изнасяш информация не е ли нарушение? GrinningАко те хване регионалния, няма да е доволен. Grinning
Боже...и да изтропаш тема в клюкарника за това как изнасяш ей така информация, при скандалите със злоупотреби...не знам, думи нямам, как не са те надушили още... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 10:32 от пенелопа

# 27
  • София, център
Не знам момичета.

На мен са ми правили услуги две майки от форума, които дори не познавах и чрез писане, до момента, до който не отправих молба към тях. Ставаше въпрос за закупуване на лекарства от чужбина и доставянето им до България. Използвам темата, за да им благодаря още веднъж, те знаят кои са, и да им кажа тук, пред всички, че това което направиха за мен ми върна вярата в доброто. Те не ме познаваха, от един апел се отзоваха моментално, изоставиха си личните ангажименти, отделиха време за мен, отидоха, потърсиха, закупиха, платиха и донесоха в България медикамент на човек, за когото не знаят нищо, не знаят дори дали ще го вземе, та какво остава да го плати.

Форумът е голяма работа!

Благодаря ви майчета, вие си знаете кои сте!

# 28
Мдамм,за българина възпитанието и добрия тон са неща от друга планета Crossing Arms(поне в повечето случай)Виж с изгода и далаверата сме на "ти" Whistling
И добрият български е нещо от друга планета, в повечето случай.

# 29
Нансен, тук става въпрос за изнасяне на данни, с които може да се злоупотреби, а не за закупуване на лекарство.

Общи условия

Активация на акаунт