Акушер-гинеколози- Варна 3

• 191 888
  • 797
  •   1
Отговори
# 495
mamaB , днес следобед д- р Георгиева е в кабинета си. Обади се и си запази час. Не отивай без записан час. Питай я по телефона какво направление ти е необходимо от личния лекар за изпращане на ЖК.
Необходимо е направление тип 9

# 496
  • Варна
Може ли телефон на д-р Ваня Кирилова /МЦ Младост/, че не го откривам?
 Hug

# 497
Може ли някой да ми каже как ставаше записването за д-р Узунов за Гинекологичния кабинет в Онкологичното отделение /ДКЦ-Окръжна/. Колко часа сутринта трябваше да се наредиш за час?

# 498
  • ВАРНА
Може ли някой да ми каже как ставаше записването за д-р Узунов за Гинекологичния кабинет в Онкологичното отделение /ДКЦ-Окръжна/. Колко часа сутринта трябваше да се наредиш за час?

май доста рано. Мога да ти дам инфо за частния му кабинет.

# 499
мисля, че беше 7ч.  но аз обикновено като ходя има хора, които чакат от по-рано :S

# 500
мисля, че беше 7ч.  но аз обикновено като ходя има хора, които чакат от по-рано :S

мерси  bouquet
Мъжът ми отиде в 6.30ч и чакал един час, но успя да вземе час за другата седмица.

# 501
Здравейте!
Някой има ли прясна информация колко е доплащането за провеждане на ЖК при д-р Евгения Георгиева?
Предната бременност ми я следеше тя и тогава си доплатих 200 лв.
След около две седмици ми предстои записване на ЖК и още се лутам.
А някой има ли информация за д-р Ангелова от АГ Варна?

# 502
  • ВАРНА
Здравейте!
Някой има ли прясна информация колко е доплащането за провеждане на ЖК при д-р Евгения Георгиева?
Предната бременност ми я следеше тя и тогава си доплатих 200 лв.
След около две седмици ми предстои записване на ЖК и още се лутам.

коя д-р Евг Георгиева? От окр б-ца ли? Нищо не съм доплащала. Всичко беше по ЗК. Плащах само няколко допълнителни ехографа, които бяха по мое желание. Нямаше смисъл от тях, но аз за собствено успокоение  Simple Smile

# 503
  • Wolwedans
...............
Млада, но много отговорна и кадърна докторка, определено си разбира от работата и напълно и се отдава. Препоръчвам ти я Peace

# 504
Може ли телефон на д-р Ваня Кирилова /МЦ Младост/, че не го откривам?
 Hug

Имам в кабинета,ако ти върши работа - 555658

# 505
Здравейте, аз съм на 17, нямам намерение скоро да раждам или нещо подобно, но имам проблеми с яйчниците и много се двоумя къде да ходя. В началото на месеца, в първия ден от МЦ имах невероятни болки, съответно личната ме накара да отида там за да изключи апандесит (макар че беше очевадно..). Написа ми направление за гинеколог и имаше лекар на смяна.. познайте кой.. д-р Раева, да същата, за която толкова "мило" се говори ии тя каза, че имам киста на десния яйчник (нищо че ме болеше левия?!) и ми написа направление за хоспитализация за АГ болницата. Отидох там и имаше 2ма дежурни, които бяха в операции (секцио) и двамата и  ни казаха учтиво моля елате след час. (междувременно никой не ми даде болкоузпокоително) След 3 часа единия лекар - д-р Панчев- излезе от операция, а мен съответно вече ми беше доста по-добре и той ми каза да пия витамин А и витамин С и с това се приключи лечението му. На следващия ден се върнах при лекарката и тя ми изписа Марвелон. Започнах да го пия понеже изчетох доста за този тип лекарства и се оказа, че се предписва точно за лечение на кисти. Сега обаче пак се налага да ходя на преглд и не ми се ще да е при нея.. днес мисля да отида до АГ болницата при д-р Атанасов, понеже прочетох доста добри неща за него, та дано да не е грешка : )) Ако може да ми препоръчате добър специалист, по възможност да работи по ЗК ще е +; Благодаря предварително  Hug Peace  bouquet

# 506
  • Варна
Здравейте, някой от вас има ли впечатления за д-р Бойка Терзиева от поликлиниката в Младост? Беше ми препоръчана и се чудя дали да се запиша при нея на ЖК, че ми е на удобно място?

# 507
Здравейте, някой от вас има ли впечатления за д-р Бойка Терзиева от поликлиниката в Младост? Беше ми препоръчана и се чудя дали да се запиша при нея на ЖК, че ми е на удобно място?
аз бях на жк при нея - доволна останах.
като недостатък мога да посоча само старичкия ехограф, но така или иначе си ходих и при балев на ФМ, така че не ми беше проблем.
иначе :
-спазва си много стриктно часовете
-изпълнява това което се полага по ЗК
-дава всички нужни направления, насочва към допълнителните изследвания, като пояснява че са платени и не са задължителни
-не претупва
-кабинета и е на много удобно място - партер, до клиничната лаборатоия и до тоалетната Wink

като за ЖК по ЗК е добре  Peace

# 508
Здравейте,

Ако някой има информация за д-р Великова (Медицински център към АГ) или д-р Кирчева (Медицински център Варна), ще се радвам да я сподели. Интересувам се от лекар, който съвестно да води ЖК.
Благодаря предварително!

# 509
Здравейте,

Ако някой има информация за д-р Великова (Медицински център към АГ) или д-р Кирчева (Медицински център Варна), ще се радвам да я сподели. Интересувам се от лекар, който съвестно да води ЖК.
Благодаря предварително!
Аз си водих бременността при д-р Кирчева (Медицински център Варна) - доволна съм . Общо взето само акушерката се занимава с бременните, а д-р Кирчева гледа на ехографа . Пускат всички необходими изследвания , не претупват прегледите , спазват се часовете (за мен беше много важно )

Общи условия

Активация на акаунт